2777
2789
عنوان

دلم گرفته....

79 بازدید | 8 پست

خانما خیلی دلم گرفته .امروز خونه مون رفته بودم.خودمم ۵ماهه باردارم.حس کردم مامام بهم محل نداد.نه به من ،نه به شوهرم.خودشم فهمید ناراحت شدم .بعدش سعی کرد دلمو به دست بیاره که دایی به شوهرم زنک زد منو به شهر دیگه ببر البته بگم دایی امروز شهر ما مهمون اومده بود ادم خوبی هم است.شوهرم چون کار دیگه داشت نتونست ببره فکر کنم مامام بازم دلخور شد .خیلی دلم گرفت بخدا شوهرم خیلی ادم خوبی است امسال خیلی به درد خانوادم خورد که بابام همیشه قدر دانه.نزدیک ۴۰تومن بهشون داده.ولی بیچاره شوهرم خیلی بدشانسه.سعی دارم دیگه خونه مون نرم.فقط موندم موقعی که بچه م دنیا بیاد کجا بمونم.اخه با پدرشوهرمینا یه جا زندگی میکنم اونقدر هم خوش شانس نیستم که مادرشوهر برسه.خیلی دلم شکسته خیلی.....

عزیزم شاید امروز مامانت حالش خوش نبوده

مطمین باش بچه ت ک ب دنیا بیاد با جون و دل بهت میرسه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شاید امروز مامانت حالش خوش نبوده مطمین باش بچه ت ک ب دنیا بیاد با جون و دل بهت میرسه

دیگه نمیخام خونشون برم.اونا اینا روزا کار دارن اون یکی خواهرام کمک میکنن من بخاطر بارداریم نمیتونم کمک کنم.بخاطر اونه.اخه من باردار چطور برم سر مزرعه کمکشون کنم 

دیگه نمیخام خونشون برم.اونا اینا روزا کار دارن اون یکی خواهرام کمک میکنن من بخاطر بارداریم نمیتونم ک ...

ای بابا واقعا اگه این توقعو دارن ک ناراحتیشون بی جاست.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
ای بابا واقعا اگه این توقعو دارن ک ناراحتیشون بی جاست.

دیگه نمیدونم چه فکری کنم .اونقدر گریه کردم که سرم میترکه.ارزو به دل موندم موقع ویارم یکی بهم بگه دلت چی میخاد واست بخریم.جز شوهرم.ممنون دوست عزیز

دیگه نمیدونم چه فکری کنم .اونقدر گریه کردم که سرم میترکه.ارزو به دل موندم موقع ویارم یکی بهم بگه دلت ...

ببین منم خونه مادرشوهر زندگی میکنم.

منم نه ویارم کسی ب فکرم بود نه زایمانم

بعد زایمانم فقط کارم گریه بود

جلو مادرشوهرم خجالت میکشیدم ک مامانم ب بهونه مرغ ووخروس منو گذاشت رفت خونه.

اما توکلت بخدا باشه .

خدا همیشه همراه ما آدمای تنها هست.

چرا گریه کنی

خدا رو شکر ک شوهرت خوبه و درکت میکنه.

انشالله سعی کن زایمانت طبیعی باشه ک کمتر ب  کمک کسی نیاز داشته باشی

هرچند مطمئننم مادرت میاد پیشت.

غصه نخور.

سوره عصر رو بخون دلت آروم بشه.

گریه کردنت باعث میشه بچه ت عصبی بشه.

من تو بارداریام انقد اعصاب خوردی و گریه داشتم جفت بچه هام عصبین.

بخاطر بچه ت آینده ش آروم باش.

خدا ب وقتش خودش کمکت میکنه.

دلتو بسپار دست خدا

ببین منم خونه مادرشوهر زندگی میکنم. منم نه ویارم کسی ب فکرم بود نه زایمانم بعد زایمانم فقط کارم گر ...

مامام خیلی مهربون وساده س.ولی امروز اولین بار بود رفتم خونشون روبوسی نکرد.به شوهرم محل نداد.بیخیال شم بهتره خدا تنشونو سلامت کنه.منم دیگه خونشون نمیرم.

مامام خیلی مهربون وساده س.ولی امروز اولین بار بود رفتم خونشون روبوسی نکرد.به شوهرم محل نداد.بیخیال ش ...

نه این حرفو نزن

دو روز دیگه دلت تنگ میشه

اصلا تو بارداری آدم انگار بیشتر دلش مامانشو میخواد

ولی خب روحیه آدم حساس میشه و توقع داره همه هی بهش توجه کنن.

مطمئن باش دفعه بعد ک ببینیش حال امشبت فراموشت میشه.