2777
2789
عنوان

مادر شوهر هیز😑😶

1903 بازدید | 32 پست

والا من یه تاپیک زدم در مورد سایت هیچکس نیومد تا اسم مادر شوهر خواهر شوهر میاد شلوغ میشه😑😐😑چن سوال درمورد نی نی سایت داشتم

چجوری باید کاربری رو تگ کنی😓

وقیح که میگن عکست میره تو البومش کیه؟

نمیشه اسمتو تو نی نی سایت عوض کنی؟

بلد نبودن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂😂گفتم شاید مادرشوهرت میاد دید میزنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نمیگم😒

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

اینا سوالای منم هست باور کن 

اابته وقیح کسیه که عکسای خانمارو بر میداره البوم درست میکنه ولی خودم تا حالا تو سایت ندیدمش 😡

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

عکس پروفایل گذاشتنم ب من بگید🤭

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا