2777
2789
عنوان

عکس رنگی😟

247 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها میخام عکس رنگی بگیرم باید کی برم چندم پریودی وآیا درد داره راست میگن باعث عفونت میشه وضرر داره هزینه ش هم چقد شده لطفا اونایی که اطلاع دارن بیان بگن ممنونم 

خدایا به امید خودت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من سه بار انجام دادم

دردش کاملا قابل تحمل هست

قبلش هم برای درد و هم برای عفونت بهت دارو میدن

اتفاقا خیلی هم برای رحم و باروری خوب هست.

من بار سوم همون ماه باردار شدم

عزیزم من سه بار انجام دادم دردش کاملا قابل تحمل هست قبلش هم برای درد و هم برای عفونت بهت دارو میدن ...

ممنون عزیزم قبلش نباید نزدیکی داشت درسته؟ وچند پریودی باید بری

خدایا به امید خودت
ممنون عزیزم قبلش نباید نزدیکی داشت درسته؟ وچند پریودی باید رفت

نباید نزدیکی داشته باشی .

بهترین روز روز ده هست

ولی اگه به دلایلی نتونی بری یا به تعطیلی بخوره روز هشت و نه هم انجام میدن

نباید نزدیکی داشته باشی . بهترین روز روز ده هست ولی اگه به دلایلی نتونی بری یا به تعطیلی بخوره روز ...

ممنون گلم مشکل من نارسایی دهانه رحم و زایمان زودرسه  دکتر گفت باید یه عکس رنگی انجام بدم 

خدایا به امید خودت
ممنون گلم مشکل من زایمان زودرسه دکتر گفت باید یه عکس رنگی انجام بدم 

احتمالا میخواد ببینه رحمت دو  شاخ هست یا نه

چند بار زایمان زودرس کردی

ازمایشات سقط مکرر رو انجام دادی

خواهر شوهرم بعد چند بار زایمان زودرس تو هفته ۲۲ بڄش با آمپول هپارین و استراحت مطلق موند

احتمالا میخواد ببینه رحمت دو  شاخ هست یا نه چند بار زایمان زودرس کردی ازمایشات سقط مکرر رو ان ...

دوبار یکی ۲۱ هفته ویکی ۲۳ هفته نه گفت نمیخاد آزمایش انجام بدی ازش پرسیدم گفتش اینا مال سقط هفته های اوله وتو سقطت هفته ش بالا بوده نمیخاد انجامشون بدی

خدایا به امید خودت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز