2777
2789
عنوان

مهریه😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 40 پست
قبلی ۵۱۴ ولی اگه این ازدواجم جور بشه..حق طلاق..حق حضانت..به سه دونگ خونه

عزیییزم..داری ازدواج میکنی....؟واای چقدر خوشحالم براااات😍😍😍😍😍😍  

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک سکه و یه خونه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

من ۳۱۲تاس و... اره ولی درکنارش میگم حداقل یکی دو دونگ خونه 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

سکه خوب نیست من برگردم عقب مهریه مو این میزارم که هرچی تو زندگی خریدیم نصف شه مثل خونه

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
برا من مهم نیس منم ۱۱۴تا سکه هیچوقت یاد مهریم نمیفتم و اگه خدایی نکرده یه روز بخوام از همسرم جدا ...

باز من همیشه میگم یه دینی هست به گردنت. اون دنیا هم بری ازت برداشته نمیشه

باید در حد توانت خورد خورد بهم پرداخت کنی

یا رفیق
عزیییزم..داری ازدواج میکنی....؟واای چقدر خوشحالم براااات😍😍😍😍😍😍    

عزیزم هنوز معلوم نیست که تا عقد خیلی مونده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔