2777
2789
عنوان

دلدرد کولیکی

78 بازدید | 12 پست

دخترم 1 ماهشه تازه دلدرد کولیکی گرفته فقط با صدای جاروبرقی آروم میشه قطره کولیک هم دکترش داده ولی همونجوره. کسی راهه دیگه ای میدونه؟ تا کی ادامه داره؟ و اینکه میتونم آروم شد بهش شیر بدم؟ دلیل کولیک بیشتر چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برنامه baby sleep رو از بازار دانلود کن.به من که خیلی کمک کرد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
میتونم آروم شد بهش شیر بدم؟دلیل این کولیکا چیه؟ 😔😔

اره چون از بس جیغ میزنه گلوش خشک میشه طفلی. دلیلش ضعف دستگاه گوارش. درمان نداره تا دوره ش بگذره فقط صبوری کن

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗

دورش باید بگذره ؛ صدای جارو برقی و لباسشویی و ... میتونی از نت دانلود کنی ؛ 

ماساژ شکم در جهت عقربه ساعت 

قنداق کردن 

پاهاش حالت دوچرخه تکون بده تو شکمش 

نعنا بجوشون و با نبات بهش صبح ظهر شب یک قاشق بده 

هرکدومو یروزی امتحان کن 

خودتم رازیانه بخور هم شیرت زیاد میشه هم برا دلدردش خوبه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
میتونم آروم شد بهش شیر بدم؟دلیل این کولیکا چیه؟ 😔😔

ق

غصه نخور عزیزم دختر من هم کولیک داشت هم رفلاکس هم زردی الان دیگه تموم شده رفته ❤ قوی باش

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

اگه شیر خودتون را میخوره زیره ورازیانه بخور و سردی اصلا نخور اگرهم خوردی با مصلحش بخور ماساژ بده کل بدنش را با روغن زیتون شکمش را درجهت عقربه های ساعت بقیه بدنش را به طرف بیرون مثلا پای راستش را دستت رابکش به طرف راستتر انگار داری انرژی منفی را از بدنش بیرون میکنی

یک قطره روغن زیتون بریز تو نافش

تو تغذیه خودت سعی کن چیزای نفاخ نخوری عرق نعناع بخور نبات داغ بخور  قطره کولیک ایز برا نی نی جون خیلی خوب اثر میکنه شکمشو حوله گرم بذار دورانی مالش بده دوش آب گرمم خوبه براش خودت ترنجبین بخور تند تند شیر نده بهش که نفخش بیشتر نشه میتونی با همسرت بذاری تو پتو مسافرتی تابش بدین معمولا آزوم میشه صداهای آرام بخش از اینترنت دانلود کن براش بذار یا صدای سشوار

دلیلش دل دردش هست عصبی میشه نگران نباش دوره ای تموم میشه یکم صبور باش با ماشینم بگردونین معمولا آروم میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

مرسی خانوما دعا کنین زودتر بگذره این دوره ههاش. زردی گرفت دو روز بستری بود. بعد رفلاکسم داره حالا هم که کولیک. بخدا من خیلی رعایت میکنم تو خوردن غذا دیگه واقعا گغزم حواب نمیده.. دلم ریش میشه وقتی درد میکشه