2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم ۶ یاله دارم البته ماه دیگه میشه ۷ سال

ممکنه اشتباه تشخیص داده باشن؟ من شنیدم دکترها به افراد زیادی گفتن ام اس دارین بعدا معلوم شده ام اس نداشتن

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
خدا شفا بده میتونم بپرسم اوایل که فهمیدین روحیه تون چطوربود

اوایل خب زیاد خوب نبودم چندماه اول گربه میکردم بعد پذیرفتمش ولی تا چند ماه چون اطلاعات درستی نداشتم یکمی میترسیدم بعدش دیگه باهاش دارم دوستانه زندگی میکنم

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
ممکنه اشتباه تشخیص داده باشن؟ من شنیدم دکترها به افراد زیادی گفتن ام اس دارین بعدا معلوم شده ام اس ن ...

نه دکتر من یکی از بهترین ها هستن تو این زمینه معمولا کسی نتونه تشخیص بده ارجاع میده به ایشون

اوایل خب زیاد خوب نبودم چندماه اول گربه میکردم بعد پذیرفتمش ولی تا چند ماه چون اطلاعات درستی نداشتم ...

امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی وسالم سالم بشی عزیزم یعنی دارو مصرف میکنی؟

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
اوایل خب زیاد خوب نبودم چندماه اول گربه میکردم بعد پذیرفتمش ولی تا چند ماه چون اطلاعات درستی نداشتم ...

میشه لطف کنید از علایم اولیه تون بگید

الان چه علایمی دارید

میشه لطف کنید از علایم اولیه تون بگید الان چه علایمی دارید

الان که علایمی ندارم 

ولی حمله ی اولی که داشتم اول چشمام درد گرفت بعد حالت جرقه ی جوشکاری و بعدم دید چشمم کم شد که رفتم پیش چشم پزشک ارجاع دادن مغز و اعصاب و ...