2777
2789
نه همشون. والا طلا سرویس دم موشی دادن. جهازم کامله کامل با من بود😐😑

منم شوهرم کرد هست والا همه جهیزیه رو خودمون گرفتیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بین هفتاد تا صد تومن

من لوازم مورد نیازم رو فقط خریدم 

و حدود صد و ده تومن شده

جهیزیه ام کلا با داماد بود ولی دلیل نمیشد بخوام هر چی خونه پدر استفاده نمیکردم بخرم

خونه ی شلوغ دوست ندارم

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

شما جهیزیت چقد شد همه با شما بود؟

تلویزیونو ی فرش و مبلارو گذاشتم با اون

خودم اسنوا گرفتم یخچالو گازو ماشین 20تومن

فرش دوتا 9 منزی گرفتم 4تومن

همه خردوزیزا اشپزخونم گرفتم با وسایل برفی البته بعضیاش مال زود بودن قیمتشون ی کم کمتر مث سرویس قابلمه و چینی بعضیاشونم جدید گرفتم  اینا هم ده تومنی میشن چیزای ضروری و متوسط نه خیلی لوکس نه هم  الکی ملکی  سرویس خوابمم موندخ ک اونم دیدم 4 تومن 

ممنون عزیزم اخه من انقدر از دهن مردم قیمتای نجومی شنیدم😂 بعد خودم به جز 4قلم جنس بقیه رو یه حساب م ...

تازه شما ۴قلم جنس رو حذف کنی با ۲۰ میتونی همه چیزای ضروری و معمولی رو بخری اگه که سخت گیرتری راجع به مارک و مدل خب طبیعتا گرونتر میشه

من حدودا  ۹۰ تا هزینه کردم همه چی رو خودم خریدم حتی تلویزیون از وسایل و ظروف لوکس و گرانقیمت دکوری و فرش دستباف و .... بگیر تا مگس کش و دستکش یکبار مصروف و نایلون

فقط ظرفشویی چون احتیاج نداشتم و گاز چون توی آشپزخونم بود نخریدم یک ماه دیگه هم عروسیمه

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

این قیمتا که میگین بستگی داره چند متر خونه فرش دستبافیا ماشینی باشه- چه نوع مبل باشه -چند دست -میز نهار خوری چند نفره وسایل برقی اشپزخونه چه چیزایی و خیلی چیزا دیگه وگرنه با قیمتای کمتر هم میشه جمع کرد 

کاش منم جهاز میخریدم ما کوردا جهاز با داماده داماد مام که گداصفت از آب دراومد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بستگی داره چجوری جهیزیه  بدین یعنی با کی باشه

واسه ما کل وسایل با عروسه با اینکه یسری چیزا که از مد نمیفته مامانم از قبل گرفته بود بازم بالا ۱۰۰ شد ۶ ماه پیش عروسیم بود

مثلاً فر من خریدم ۲ و نیم الان همونو دوستم خریده ۶ ولی خب بعضی چیزا هم ارزون تر شده....

دیگه خودت باید سبک سنگین کنی چقدر بودجه داری و چی تو شهرتون رسمه و چه چیزایی رو لازم نداری و واقعا اضافیه

(تو بعضی شهرا حالا مثال میزنم جبهه نگیرین ممکنه میز ناهارخوری اصلا ضروری و مهم نباشه ولی یجا دیگه خیلی زشت بدونن)

خدایی شمایی ک میگین معمولی 200تومن خو یه دفعه خونه بخیرید😑😕

واقعا راست میگن

بخدا من ۶ ماه پیش عروسیم بود خب توی اوج گرونیا که روز به روز دلار گرون میشد واقعا اگر یسری وسایل مامانم از قبل نگرفته بود همین حدود میشد .... بازم بالای ۱۰۰ شد ولی دقیقش نمیدونم

خب مثلاً یخچال بالای ۱۰ میلیون

لباسشویی ۵

فر ۲ و نیم من گرفتم 

گاز ۲

تلویزیون ۲ و نیم

دوتا فرش

مبل

میزناهارخوری

کلی ظرف

وسایل برقی

و....

حالا بازم من یکم زود جنبیدم و بازم بعدش کلی گرون تر شد