2777
2789
عنوان

تعریف از جاری

212 بازدید | 7 پست

تعجب نکنید بالاخره از هزارن نفر ادم رو کره ی زمین ی ادم خوبم پیدا میشه دیگه،،ی جاری دارم مدیریتش ۲۰انصافا با اینکه شوهرش درامد زیادی نداره فک کنین تو این اوضاع یکو نیم ماهی درامدشه ولی همیشه خوب میگرده حتی فامیلای پولدارشون هم ک رفت اومد ندارن فک میکنن این چقد وضعش خوبه،،همیشه میدونه چ لباسی مناسبه کجاست،،چ رنگ لباس بخره ک زود از مد نره چون تو سال بیشتر از ی مانتو نمیخره زیاد خرید نمیکنه هیچوقت لنگ پول نمیمونه،،واسه یخچالش زیاد خرید نمیکنه ولی همیشه خوب مهمون راه میندازه و خیلی چیزای دیگه

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

معمولا دخترایی که تو خونواده های سطح پایین رشد میکنن شرایط سخت راحتتر کنار میان

خانواده خودش سطح پایین نیستن میشناسمشون حتی خواهراش خیییلی ولخرجن و بی سلیقه با اینکه خیلی خرید میکنن ولی این از همشون بهتر میپوشه میگه از اول اخلاقم همینجوری بود

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
خانواده خودش سطح پایین نیستن میشناسمشون حتی خواهراش خیییلی ولخرجن و بی سلیقه با اینکه خیلی خرید میکن ...

یه جا خوندم یه دونه مانتو بخرید اما کیفیت عالی رنگ و مدل عالی..نه چند تا مانتو چرت و پرت