2777
2789
گ

چرا همچین میکنی؟؟؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شیرم خیلییی زیا  بود .طوریکه میتونستم به ده تا بچه هم شیر بدم و مرتب ماستیت میشدم.۴ یا ۵ بار ماستیت شدم.انقدر زیاد بود خسته شده بودم تقریبا بعد ۷ تا ۸ ماهگی بچه ام بهتر شدم

الان ک یکسالشه شیرت باید کم باشه احتمال ماستیت کمه.ولی خب نو ک سینه ات اگه زخم باشه احتمال داره عفون ...

هنوز زخم نیست فقط یه دونه بزرگ سفیده امروز جمعه س دکتر زنان نمتونم برم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

نه اونیکه ک میگی ساید جوش باشه.ابسه اینا نیست.پسر منم یکسالشه از وقتی دندون در اورد نوک سیته ام همش همششششش زخمه.پسرم اصلا گاز نمیگیزه ولی نمیدونم چرا همش زخمه.زجر میکشم شیر میدم بهش.دورش همش قرمزه و ملتهب.همش نوک سینه خشکه خشکه همش کرم میزنم چرب بشه اگه چربش نکنم ک واویلا

من شیرم خیلییی زیا  بود .طوریکه میتونستم به ده تا بچه هم شیر بدم و مرتب ماستیت میشدم.۴ یا ۵ بار ...

بچه من یکساله شده شیرمم کمه مث شما نیست

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

هنوز زخم نیست فقط یه دونه بزرگ سفیده امروز جمعه س دکتر زنان نمتونم برم 

بنظرم چیز خاص و نگران کننده نیس.واسه  دوستمم یبار اینجوری شد بعد خودش باز طد چرکش خالی شد و خوب شد