2777
2789
عنوان

ارایشگرا خط چشما رو با چی میکشن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 50 پست
من با مداد چشم خودم خط چشم میکشم  هم ماته هم پخش نمیشه  فقط مداد چرب بگیر اون مداد ۲۴ سا ...

چه مارکیه مدادت

من ی دونه دیپ رومنس خریدم برا تو چشمم همش میریزه بیرون

بیرون چشممو هم با مایع میکشم با مداد سختمه ظریف درنمیاد

🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط چشم‌مایع براقا دیگ‌قدیمی شده تو ارایشگاها ک‌نمیکشن اولا بلد بودنش مهمه .من ک اصن بلد تیستم ولی دو ...

آها

خب پس آکوا بگیرم تمرین کنم ولی خط چشم مایعم براق نیست ولی بقول شما قدیمی شده

🌷
چه مارکیه مدادت من ی دونه دیپ رومنس خریدم برا تو چشمم همش میریزه بیرون بیرون چشممو هم با مایع میکش ...

اتوده 

ولی تا الان مداد زیاد داشتم من چشام اصلا مداد و بیرون نمیریزه نمیدنم چرا سرمه ام میزنم تا شب تو چشام میمونه من از بچگی زدم دیگه عادت دارم 

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
آها خب پس آکوا بگیرم تمرین کنم ولی خط چشم مایعم براق نیست ولی بقول شما قدیمی شده

دیگ‌الان بیشتر با اکوا واسه خط چشم پایین سایه محو میزنن..واسه ابرو اکوا رنگ‌خود ابرو میزنن دیگ‌ مث قدیم ک نیس مداد قهوه ای بکشن دور ابرو .دیگ همه چی شده محو انگار رو صورت خوابیده برجستگی نداره

فراموشی کیمیاست

میشه ی مارک خوب مداد ابرو معرفی کنید با شمارش؟

فلورمار ۳۴

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐