2777
2789
عنوان

سرویس کولر آبی

331 بازدید | 5 پست

شاید برای شما هم عجیب باشد اما حرفه ای ها می دانند که سرویس کولر آبی را  باید دو بار در سال انجام دهند. اولین بار  پس از خنک شدن هوا در پاییز، زمانی که دیگر شما از کولر آبی‌تان استفاده نمی‌کنید و زمان دوم بدون شک در بهار و قبل از گرم شدن هواست. اگر شما در این دو زمان سرویس کولر آبی را انجام دهید متوجه خواهید شد که چقدر راندمان کولر آبی شما افزایش یافته است.  ( البته ممکن است شما ترجیح دهید که تنها یک بار سرویس کولر آبی را انجام دهید )
خدمت سرویس کولر آبی در “خدمت از ما” زیر مجموعه خدمات سرمایشی است. “خدمت از ما” مفتخر است سرویس کار کولر آبی را در اختیار مشتریان گرامی قرار دهد. هزینه متوسط سرویس کولر آبی امسال با توجه به تورم کمی بالا رفته است. منطقه ی شهری و موقعیت مکانی کولر ( روی بالکن ، پشت بام یا … ) از عوامل تاثیر گذار در قیمت سرویس کولر آبی توسط سرویس کار کولر آبی هستند.

سلام يه سوال دارم ميشه جواب منو بديد 

الان كولرمون روشن بود كه يه بويى مثل بوى سوختگى سيم اينا اومد رفتم كولرو خاموش كردم گفتم شايد سوخته يا شايد بو از بيرونه كولر اورده تو 

دوباره كه روشن كردم ديدم قشنگ موتورش روشن شد و باد سرد ميداد ممكنه چيزيش سوخته باشه؟؟اينم بگم ٢ ماه نيست خريديمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام يه سوال دارم ميشه جواب منو بديد  الان كولرمون روشن بود كه يه بويى مثل بوى سوختگى سيم اينا ...

کولر های آبی که رو پشت بام هستن انواع بوهای بیرون رو به داخل خونه میارن، البته بویی مثل بوی دود واین چیزا

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹