2777
2789
سلام کوهرنگ جان... دقیقااااا انگار حالا تا قبل ازدواج کاریشون نداشتنااااا بعد ازدواج مهم میشن😄

سلام گلم حالا تا قبل ازدواج ول بودنا کسی محل سگ نمیداد بش بعدازدواج مامانه فرت فرت زنگ زنگ  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلا استثنا اینو جامعه روانشناسی امریکا هم تایید کرده عزیزم

آره شاید برای نود درصد زوج ها باشه ولی صد در صد نه

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
آقایون والا تا اونجا که من میدونم فقط مادرشون براشون مهمه و بس😀😉

دقیقا

فقط مادرشون 

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
سلام گلم حالا تا قبل ازدواج ول بودنا کسی محل سگ نمیداد بش بعدازدواج مامانه فرت فرت زنگ زنگ   &n ...

😂 

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
آره شاید برای نود درصد زوج ها باشه ولی صد در صد نه

۹۰ درصد کم نیست عزیزم بعضی وقتا ما فک میکنیم الویتشون چیز دیگست ولی در واقع الویتشون رابطست.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
باور ميكني روشنفكراشم تا اين حد احمقن مرداي ايراني واسه خانوادهشون تا ته عمرشون ميميرن و دوس دارن ...

به اين نتيجه رسيدم ازدواج نكنم همون بشينم خونه بابام حال دنيارو بكنم 

به اين نتيجه رسيدم ازدواج نكنم همون بشينم خونه بابام حال دنيارو بكنم 

به خدا خونه پدر بهشته ... هر چیم که مردت خوب باشه آقا باشه با کمالات باشه... ولی خونه پدر یه بهشتیه که هیچ جایی پیداش نمیکنی...😍

خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...