واسه اینکه در گرم بودن یا سرد بودن دو طرف ه به مشکل نخورید هرکس اومد خواستگاری یا قضیه جدی شد تست های تشخیص طبع بدن توی اینترنت هست بهترینش رو انتخاب کنید و هر دو پر کنید اوکی ؟ مستقیم به طرف بگی (زیاد می خوای یا کم ضایع هه) اینجوری دقیق تر هم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته دقیقا ... 👏من به شخصه هیچ مشکلی از این لحاظ ندارم مشکل من فقط مادرشه ... چون پدر ش فوت شده هم ...
فکر کن مادر خودت ه همسرت رو دوستش داری مادر کسی ه که خیلی دوستش داری اینجوری بهش نگاه کن بعدش هم اگه سختی ش زیاد شد یا دلخوری ای پیدا کردی با صمیمیت به شوهرت مستقیم بگو (با همسر رفیق باش) گلممممممم
من فکر میکنم مادرمه از مادرم بیشتر احترامش میکنم ولی راه حلتون درباره اینکه اون فکر نمیکنه من مثل د ...
ببین شما نمی تونید ایشون رو تغییر بدید شما فقط می تونید رفتار خودتون رو مدیریت کنید شما تنها کاری که می کنید در مورد مادر همسر تون با همسرتون هماهنگ باشید (رفاقت یادتون نره) مثل دخترش رفتار نمیکنه یعنی چطوری رفتار میکنه ؟