2777
2789
بعضی مردها گرم ن     بعضی ها خیلی گرمن       بعضی از مرد ها سردن و بعضی ها ...

درسته دقیقا ... 👏من به شخصه هیچ مشکلی از این لحاظ ندارم مشکل من فقط مادرشه ... چون پدر ش فوت شده همه بارش تو دوش ماست..😕

خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
واقعا خيلي حرفاي خوبي زديد دقيقا درست ميگيد خيلي خيلي ممنون بابت راهنماييتون❤️😍

واسه اینکه در گرم بودن یا سرد بودن  دو طرف ه  به مشکل نخورید  هرکس اومد خواستگاری یا قضیه جدی شد        تست های تشخیص طبع بدن توی اینترنت هست بهترینش رو انتخاب کنید و هر دو پر کنید               اوکی ؟          مستقیم به طرف بگی (زیاد می خوای یا کم   ضایع هه)       اینجوری دقیق تر هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا آدما فکر میکنن خوب بودن وظیفه س... وظیفه داری ازشون سراغ بگیری... بهشون زنگ بزنی ... بهشون ...

همسر من و خانوادش دقیقا یک کوه توقع و انتظارات هستن و در مقابل خودشون هییییییچ وظیفه ای ندارن جز آزار دادن و بی احترامی..... 

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
درسته دقیقا ... 👏من به شخصه هیچ مشکلی از این لحاظ ندارم مشکل من فقط مادرشه ... چون پدر ش فوت شده هم ...

فکر کن مادر خودت  ه             همسرت رو دوستش داری          مادر کسی ه که خیلی دوستش داری        اینجوری بهش نگاه کن
بعدش هم     اگه سختی ش زیاد شد  یا دلخوری ای پیدا کردی با صمیمیت به شوهرت مستقیم بگو (با همسر رفیق باش)     گلممممممم     

همسر من و خانوادش دقیقا یک کوه توقع و انتظارات هستن و در مقابل خودشون هییییییچ وظیفه ای ندارن جز آزا ...

آخخخخ که دقیقا همینطورن😐

سلام گلم حالا تا قبل ازدواج ول بودنا کسی محل سگ نمیداد بش بعدازدواج مامانه فرت فرت زنگ زنگ   &n ...

محل سگ نمیداد بهش ؟         دارید در مورد همسرتون حرف میزنید هااااا                 (ببخشید جسارتا)         خیلی بعضی از حرف ها برام عجیب ه

فکر کن مادر خودت  ه             همسرت رو دوستش داری     ...

من آدمیم که هیچ وقتتت به بزرگترم بی احترامی نمیکنم عزیزم ...اینقد خوبببب بودمو دم نزدم که از خوب بودنم سو استفاده میشه و کاری نمیتونم بکنم😐

بهش میگم ولی بیشتر موقع ها زیر بار نمیره منم دلم نمیاد بهش چیزی بگم ولی خودم عذاب میکشم

فکر کن مادر خودت  ه             همسرت رو دوستش داری     ...

من فکر میکنم مادرمه از مادرم بیشتر احترامش میکنم

ولی راه حلتون درباره اینکه اون فکر نمیکنه من مثل دخترشم چیه؟؟؟؟

من فکر میکنم مادرمه از مادرم بیشتر احترامش میکنم ولی راه حلتون درباره اینکه اون فکر نمیکنه من مثل د ...

ببین شما نمی تونید ایشون رو تغییر بدید          شما فقط می تونید رفتار خودتون رو مدیریت کنید
شما تنها کاری که می کنید در مورد مادر همسر تون   با همسرتون هماهنگ باشید (رفاقت یادتون نره)  
مثل دخترش رفتار نمیکنه یعنی چطوری رفتار میکنه ؟