منم مثه شما بودم یه درد مزخرفی داره نه خیلی شدیده نه خیلی کم همیشه هم برام حالت تهوع ایجاد میکرد و پیشونیم میسوخت از درد فقققققققط این دو کار چیز تونستن درمانم کنه اولا پیاز رنده میکردم میذاشتم روی پیشونیم بعدم صبح به صبح آب نمک نه زیاد غلیظ رو با قطره چکون یا جای قطره چشم رو خالی میکردم میریختم توش آروم آروم هر بینی ۷ قطره میریختم طوری که از پشت حلقم بیرون میومد بعد قورتش نمیدادم خالیش میکردم بعداز یک هعته دیگه خوبه خوب شدم دکتر بهم گفت چون حفره های سینوسی موییرگ نداره هرجقدرم داروی آنتی بیوتیک هم بخوری فایده نداره چون سینوس ها رگ ندارن که دارو بهشون برسه منم رفتم پیش یه طبیب طب سنتی اینا رو بهم پیشنهاد داد با یه قطره که اگه اشتباه نکنم اسمش روغن بنفشه کنجدی بود اونم استفاده کردم اما فقط یکبار ولی بقیه کار ها رو هرروز انجام میدادم کلا خوب شدم
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
حتما میگیرم مرسی عزیزم سرم داره میترکه. دیشب اصلا نمستونستم چیزی بخورم. دهنمو که باز میکردم سرم درد ...
کااااااملا درکت میکنم عزیزم... راستی پاهات رو هم گرم نگه دار! من یکجا خوندم که سردی پاها باعث بازشدن و عفونت حفره های سینوس میشه! خیلی هم مراقب باش که هوای سرد پنکه و کولر وارد بینی ت نشه، مثلا من شبها که بخاطر گرما زیر کولر میخوابم جلوی بینی و پیشونی مو با پتو میپوشونم😂
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌