2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثه شما بودم یه درد مزخرفی داره نه خیلی شدیده نه خیلی کم همیشه هم برام حالت تهوع ایجاد میکرد و پیشونیم میسوخت از درد فقققققققط این دو کار چیز تونستن درمانم کنه اولا پیاز رنده میکردم میذاشتم روی پیشونیم بعدم صبح به صبح آب نمک نه زیاد غلیظ رو با قطره چکون یا جای قطره چشم رو خالی میکردم میریختم توش آروم آروم هر بینی ۷ قطره میریختم طوری که از پشت حلقم بیرون میومد بعد قورتش نمیدادم خالیش میکردم بعداز یک هعته دیگه خوبه خوب شدم دکتر بهم گفت چون حفره های سینوسی موییرگ نداره هرجقدرم داروی آنتی بیوتیک هم بخوری فایده نداره چون سینوس ها رگ ندارن که دارو بهشون برسه منم رفتم پیش یه طبیب طب سنتی اینا رو بهم پیشنهاد داد با یه قطره که اگه اشتباه نکنم اسمش روغن بنفشه کنجدی بود اونم استفاده کردم اما فقط یکبار ولی بقیه کار ها رو هرروز انجام میدادم کلا خوب شدم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
آخی عزیزم دکتر دارو برات ننوشته؟ من از بس پشت حلقم خلط دارم دیوونه شدم

نه الان چند روزه شروع شده اصلا فراموشش کرده بودم. یکم سرما خوردم دوباره شروع شد😫

منم مثه شما بودم یه درد مزخرفی داره نه خیلی شدیده نه خیلی کم همیشه هم برام حالت تهوع ایجاد میکرد و پ ...

مرسی عزیزم منم حالت تهوع میگیرم  حتما انجام میدم 

مرسی عزیزم منم حالت تهوع میگیرم  حتما انجام میدم

پیاز رنده کن بذار خوب اشک از چشمات بیاد بذار آب بینیت کامل خالی بشه خیلی خوبه ایشالله زود خوب میشی

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
بچه ها شما هم دو طرف سرتون فشار بهش میاد مثل اینکه کسی فشار بده سرتونو؟ 

عزیزم روغن سیاه دونه هم برای من خیلی دردمو کم میکرد، چند قطره بچکون توی بینی ت و چند دقیقه دراز بکش

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم روغن سیاه دونه هم برای من خیلی دردمو کم میکرد، چند قطره بچکون توی بینی ت و چند دقیقه دراز بکش

حتما میگیرم مرسی عزیزم سرم داره میترکه. دیشب اصلا نمستونستم چیزی بخورم. دهنمو که باز میکردم سرم درد میگرفت

حتما میگیرم مرسی عزیزم سرم داره میترکه. دیشب اصلا نمستونستم چیزی بخورم. دهنمو که باز میکردم سرم درد ...

کااااااملا درکت میکنم عزیزم... راستی پاهات رو هم گرم نگه دار! من یکجا خوندم که سردی پاها باعث بازشدن و عفونت حفره های سینوس میشه! خیلی هم مراقب باش که هوای سرد پنکه و کولر وارد بینی ت نشه، مثلا من شبها که بخاطر گرما زیر کولر میخوابم جلوی بینی و پیشونی مو با پتو میپوشونم😂

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌