2777
2789
عنوان

لکه تو بارداری

92 بازدید | 13 پست

خانما خواهرم یه هفته دیگه هفت ماهش کامل میشه دیروز یکم تو خونه کار کرده الان میگه کمرم از صبح درد میکنه ترشح قهوه ای میگه چندبار رفتم دستشویی دیدم بنظرتون علتش چیه؟

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار کردن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دکترش امروز نیست جمعه هم هست بجز بیمارستان مطبا تعطیله

منم دوسه هفته ‌یش تو هفت ماهگی بودم داشتم قشنگ خون بود و زیاد.یروز همش دراز کشیدم خوب شدم.به خواهرت بگو کار نکنه استراحت کنه بیشتر این دوماهه اخرو

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

استراحت مطلق بکنه شیاف پروژسترو بذاره حرکات بچه رو کنترل بکنه اگه زیاد شد بره بیمارستان

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........
اره میگه دیروز یکم کار خونه حالا نمیدونم چیزیو جابجا کرده احتمالا  میگه از صبح درد دارم

من بااینکه دیگه خونریزی ندارم و دوسه هفته هم گذشته ولی یکم راه برم توخونه ساسکم زیاد بشینم زیر دلم همچنان درد میگیره که نمیتونم تکون بخورم استراحت که میکنم باز خوب میشه.با استراحت قشنگ خوب میشه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید