2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح به خیر
خوبید خوشید سلامتین خداااااااااااا رو شکر

سمیه جون جونی کاش اینجا هم میومدین.. آره هوا این طرفی خیلی خوبه البته سمت خونه جدیدمون که دیگه محشره چند روزم هست که حسابی سرد شده و رادیاتورا روشن!!!!!!!!!!! آرشای گل من چطوره دلم واسه جفتتون لک زده.

مریم خانومی گل خودمون در چه حاله؟ کم کم باید فکر جهاز باشی واسه کیمیا الهیییییییییییییی دختر داشتن نعمتیه والله تصورشم به ادم انرژی میده مخصوصا وقتی اونقدر بزرگ شده باشه که همدم ادم باشه ما که از الان با پسرمون اختلاف پیدا کردیم هههههه قبلا ها از اینکه همش پیشمه ناراضی بودم و الان از اینکه با باباشه......کوروش کبیرمون خوبه؟

فدرای نازنینم خوبی؟ همسرت بهترن؟ من به فدای این گل پسر پاستوریزه.....

از بقیه هم که از قرار معلوم خبری نیست دلم واسه همه تنگ شده هما سمیرا فرانک الناز مریم 777777 بی وفا و خلاصه همه و همه .....

در احوالات خودمون هم بگم که بعد از اساس کشی کلیییییییییییییییییییی به قول هما یعنی قشنگ کلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کار ناتموم داشتیم که به همت و لطف مهربان همسر هنوز چند تاش مونده ولی دیگه جا افتادیم و از زندگی با قوم الظالمین بسی بهره می برم.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
یعنی واقعا این دو روزه هیش کی اینجا سر نزده بسی ناامید شدم روزی روزگاری توی صفحه ی جدید باز کردن کورس می ذاشتیم هیییییییییییییییی یادش به خیر!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه بعد از مدتها اومدم اینجا

محبوبه جان از اومدنت بسیار بسیار خوشحالم دوستم خیلی خیلی دلمون برات تنگ شده بود بچه ها دیگه اینجا نمیان همه تو فیس بوک هستن و اینجا نمیان اگه میتونی اونجا سر بزن بچه ها الان حال و هوای خوبی ندارن فدرای نازننینمون مریضه و محتاج دعات دوستم خیلی خیلی براش دعا کن راستی سهند گلم چطوره امیدوارم خوب و خوش باشید میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام مونا جونم
الهی بمیرم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////

منم دلم واسه همممتون یه ذره شده ولی تو ف ب به دلایلی نمیتونم بیام یعنی اینجوری راحت ترم..

فسقلات چطورن؟؟؟؟
فسقلای من هم خوبن ممنون ای کاش میتونستی اونطرف بیایی

فدرا داره شیمی درمانی میشه خیلی حالش خوب نیست ولی ما همه داریم براش دعا میکنیم و امیدواریم خیلی خیلی زود بهبودیشو بدست بیاره
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مرسی مونا جونم که بهم گزارش دادی.... بذار ببینم چیکار می تونم بکنم..

فدرا انشالله که هر چی زودتر زودتر زودتر بهبودی شو بدست بیاره منم گرچه بنده ی قابلی نیستم ولی به درگاه خدای مهربون دعا می کنم میدونم که خیلیییییییییییییی زود خوب میشه.
ای داد بی داد

یه حسی بهم دست داد ....

یه روزایی ....توی این صفحه چه احساساتی رد و بدل نشده !!!!!

دلم گرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

همه خوبید سمیه محبوبه ؟؟؟؟ چطورید ..محبوبه دلم برات اسپشیالی تنگ شده

می بوسمتون