2777
2789
خدا رو شکر برای فدرای نازنین...

خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم که اومدی راستش مارسیم جون من از خونه خودمون و محل کارم نمی تونم برم ف ب فقط خونه مامان که هستم که اومد خیلی کمه ولی ایشالا جورش می کنم تا همیشه بتونم بیام...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلانم مامانای عزیز
منم دخترم متولد تیر 87 ولی تازه عضو شدم و اولین پستی هست که اینجا می ذارم
می خواستم بدونم برای ثبت نام پیش دبستانی کوچولوهاتون چه کار کردید ؟ در مورد مدارس خوب مناطق 6 و 7 اگر اطلاعاتی داردید ممنون می شم منم کمک کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگه در مناطق 1،3 و 4 در محدوده پاسداران، حسین آباد(مژده) ، مبارک آباد و کلا" همان حوالی مدرسه ابتدایی دولتی (دخترانه) خوب می شناسید به من هم معرفی کنید. راستی نمی دونید از کی باید اقدام کنیم برای پیش دبستانی؟؟
سلام به دوستان. من قبلا سر میزدم اینجا.ولی از بس مشغولم نمیرسم زیاد بیام.همگی خوبید؟ی سوال داشتم .من تا بحال دخترمو مهد نذاشتم. و امسال که باید بره امادگی یا همون پیش دبستانی خیلی هول دارم که ایا راحت میره یا نه؟ی راهنمایی بهم بکنید که چه کنم/بهدشم شما با مراکز پیش دبستانی موافقید یا همان دبستانهایی که امادگی هم دارند؟ممنونم
سلام
مارسیم عزیزم خیلی خیلی ممنون که به یادمون بودی و خبر سلامتی فدرای نازنین رو بهمون دادی.من از طریق وبلاگش و از طریق هما پیگیرش بودم خدا رو هزاران مرتبه شکر.
منم دلم واسه تو و پسر گلت کلیییییییییی تنگ شده.
سمیه تو خوبی؟ آرشا خوبه؟
منیر جان منم دقیقا شرایط شما رو دارم و ایضا سوالای شما رو!!!!!!!!!!!
تو رو خدا اینجا هم بیایین دلم واسه تک تکتون تنگه به خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام به همه دوستای گلم
دلم برای همتون تنگ شده . دلم برای روزهای خوب گذشته که همه دور هم اینجا بودیم هم تنگ شده. ولی این ف ب ؛ تنبل هائی مثل من رو تنبل تر هم کرد !!!!
میرم یه دوری بزنم و برمیگردم.

باید بگم که منم از فدرا بیخبر نیستم و کج دار و مریض داره با درمانش پیش میره .

محبوبه جون چرا توی ف ب نیستی دیگه ؟!؟؟!

فعلا یه بووووووووووووووووووووس داشته باشید تا بعد
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
کلکسیون مانتو های بهاره و تابستانی

طراحی لباسها به مد مدرن و روز با توجه به فرم ها و طر ح های سنتی و ایرانی می باشد.

قیمت لباس ها در سایز های استاندارد 36 – 38 – 40 – 42- 44 – 46 ( در رنگ های آبی ، زرد ، سبز ، قرمز ، آجری ، سیاه و سفید ) می باشد .(20 هزار تومان برای اندازه های سفارشی و سایز های بزرگتر دریافت می گردد). قابل به ذکر است که جنس پارچه ها همه از نو مرغوب و اعلا می باشند.

.سفارش از مدل ها ، در اندازه های متناسب با شما پذیرفته می شود . سفارشات از طریق اینترنت و تلفن و smsپذیرفته می شود شما می توانید اندازه های دقیق خود را ارسال کنید حداکثر زمان آماده سازی لباس یک هفته الی 10 روز می باشد. پس از دریافت نصف مبلغ ، لباس را آماده کرده و ارسال می کنیم . (لطفا پس از سفارش دادن به شماره پایین sms ارسال کنید).

>>> بدون هزینه پست و ارسال <<<

عاطفه امین

آدرس ایمیل : shikp0osh2000@gmail.com

شماره تماس : ۰۹۱۱۶۲۲۵۸۶۲

http://shikp0osh.blogfa.com
مانتو نهال
مانتو مدل فانتزی سنتی
مانتو نهال رنگ موجود آجری سایز ۳۶-۳۸ قیمت : 70 هزار تومان

آپلود عکس
مانتو روجا
مانتو مدل سنتی تکه دوزی
مانتو روجا رنگ موجود سبز سایز ۳۶-۳۸ قیمت : ۷۵ هزار تومان

آپلود عکس
مانتو چهره
مانتو مدل کمینو یقه کراواتی
مانتو چهره رنگ موجود سبز سایز ۳۶-۳۸-40 قیمت : ۷۵ هزار تومان

آپلود عکس
مانتو ردا
مانتو مدل دو تکه سنتی
مانتو ردا رنگ موجود قرمز سایز ۳۶-۳۸-40 قیمت : ۷۵ هزار تومان

آپلود عکس
جلیقه رو مانتویی پرگل
جلیقه رو مانتویی مدل حلزونی تکه دوزی
آپلود عکس
مانتو مدل سنتی محلی
مانتو باران رنگ موجود آبی سایز ۳۶-۳۸ قیمت : 85 هزار تومان

آپلود عکس

تخصص ما طرحی نو برای شیک پوشان است
http://shikp0osh.blogfa.com
سلام

دوره های بازی و خلاقیت
کارگاههای ترکیبی
کارگاههای هنر و خلاقیت
کارگاه نقاشی و کاردستی خلاق
کارگاه های بازی و رشد کودک و ......

با شهریه ماهی 35 تومان
اغاز کارگاهها اول اردیبهشت یکشنبه
لطفا در صورت تمایل به شرکت در دوره ها ایمیل دهید .
سلامی به دوستان که همشون رفتن تو غیبت کبری!!!!!!!!!!!!
ای جوووووووووونم این دو تا فسقلو ببین.... خداااااااااااا چه آقا شده سامیار . سارینا رو چه عروسکییییییییییی وااااااااااااای دلم واسه ی همه ی بچه ها لک زده بخودااااااااااااااا.

مارسیم عزیز دلم خوبم تو خوبی؟سامی خوبه؟ هنوز دبی ای؟اقا از بچه هاتون عکس بذارین اینجا نامردا دلم می خواد خوووو.

درنا جان هستم خانومی طبق معمول همیشه درگیرم با خودم و زندگیم خخخخخخخخخخخخخخخ.آیسا خوبه؟
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....