2777
2789
راستش از بس عکس گذاشتم توی وبلاگ و خودش حذف شد خسته شدم زده شدم از وبلاگ ...

خودم سایت دارم ولی نمی دونم چه جوری از سایت خودم عکسا رو آپلود کنم که این مشکل پیش نیاد... شما نمی دونی فدراجون؟؟؟؟

راستی پسر شما چه طوره؟؟؟ روزهاش رو چه جوری می گذرونه...؟؟
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااااااااااااااااام سلاااااااااااااااااااام همگی سلامممممممممممممممممممممم
ای دوست جونام سلاااااااااااااااااااااااااااااااام
ای دوست جونام سلااااااااااااااااااااااااااااام

تولد همه ی گلای خاله با تاخیر مبارک باشه.

از همه ی عزیزان که جویای حال ما بودند و هستند کمال تشکر را دارم.
گوش شیطون کر اینترنتمون داره روبراه میشه الان هم با سرعت افتضاح موبیلم اومدم از بس که دلم واستون تنگولیده بود.
موچچچچچچچچچچچچچچچچچ به لپ همممممممممممممتون.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام محبوبه جون خوش اومدی خواهرررررررررررررررر

بلکه شما بیای اینجا رو به حال و هوای سابق برگردونی ... سفیدبرفی ناز ما چطوره؟؟؟ خوش هستید اصفهان نیومدید؟؟؟ ما دو هفته پیش تا نزدیکای شما اومدیم یعنی سرعین و اردبیل خیلی یادت کردم... چه هوای خوب و تمیزی

فدراجونی کجاییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
وای محبوبه جون خوشحال شدم اومدی این طرف عزیزم در اینجا رو تخته کردند اما من و سمیه چراغش رو روشن نگه داشتیم سهند گلی خوبه

سمیه جون آروین قدش 115 و وزنش 17.5 اما پدرم رو در آورده با بد غذایی کردنش .رسما چیزی نمی خوره
ماشالا... یادمه از اول یل اینجا بود آروین ... ایشالا سلامت باشه ... آرشا هم همینجوره یه روز حسابی می خوره یه روز اصلاً چیزی توی دهنش نمی کنه عاشق چیزای بد مثل چیپس و نوشابه های گازدارههههههه...

سمیه جون بعضی اوقات آرزو می کنم آروین چیزهای بد بخوره اصلا نمی خوره به شیرینی جات لب نمی زنه از شیرینی بدش میاد البته من هم همینطوری بودم چیپس و پفک نمی خوره میگه دستم کثیف میشه نوشابه نمی خوره میگه چشمام اشک میاد خیلی از خوراکیها رو اصلا نمی شناسه بعضی اوقت می ترسم فشارش بیفته اینقدر بد غذاست .بیسکویت فقط یک نوع و اونهم بیسکویت مادر شکلات اصلا یه جورایی پاستوریزه مونده
راست می گی فدراجونی اینجوری بیش از حد پاستوریزه بودن هم خوب نیست البته خب اکثر بچه ها توی مصرف تنقلات زیاده روی می کنند... اگه خوششون بیاد دیگه نمی شه جلوشونو گرفت!!!
اگه قد و وزنش خوبه زیاد بهش گیر نده می دونم سخته ولی این بچه ها تا می بینند ما روی چیزی حساس هستیم بدتر می شن...
سلااااااااااااااااامم. منم اومدم.

محبوبه جووووووووون چه عجب خانومی، خوشی سلامتی؟؟؟؟؟؟؟ چقدر خوشحال شدم که ازت باخبر شدم عزیزم. سفیدبرفی چگونه است؟؟؟ ببوسش.

سمیه جون شما چطوری؟؟؟ خوش می گذره تو آتلیه؟؟؟ یه چند تا عکس خوشگل برامون بذار لااقل ببینیم این آقا آرشا رو.

از فدی هم که بی خبر نیستم... کم و بیش تو ف ب می بینمش با اون آروین خان خوش قد و بالا....

ما هم خوبیم. کیمیا خانوم رفت کلاس دوم تجربی...... دیگه احساس پا به سن گذاشتن می کنم!!!!!!! ولی خوب با دلم چه کنم که هنوز 23 سالشه!!!!!!!!

کوروش کبیر هم مشغول بازی و شیطنت و زبون ریزی.

فعلا برم، تونستم بازم میام.

بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.
سلام دوست جونا خوبید خوشید؟

دلم براتون تنگ شده این مدت چند بار سر زدم انقدر بی رونق شده بود که حسم نیومد پست بذارم

ما هم خوبیم و مشغول دخملم از دیروز رفت پیش دبستانی و اپتین هم که مثل پارسال مهد میره
تابستونم الکی الکی گذشت
من مرتب اف بی میرم ولی اسماتونو ندارم که ادتون کنم ): مگه این که مارسیم جون بهم suggest بده چون فقط اون تو پیجم هست

امیدوارم شاد و سلامت باشین
فعلا
سلام خدا رو شکر اینقدر هر روز سر زدیم داره کم کم پیداتون می شه ....

عاشقتونم بخدا

مریم جون عکس جدید از آرشا توی خونه ندارم اگه حافظه یاری کنه از آتلیه میارم ... حتماً بوس بوس بوس
از ته اعماق وجودم آرزو می کنم همیشه دلت جوون باشه...

ماناجون این عکس گلاته روی جلد مجله؟؟؟ بزرگش رو بذار ببینیم لطفاً

راستی از قد و وزن بچه ها نگفتید!!