2777
2789
سلام به همه مامانهای مهربون تیرماهی.

تولد همه فرشته های تیرماهی مبارک .

ضمنا از مونای عزیزم تشکر می کنم که زحمت تاریخ تولدا رو کشیده . همچنین از عوامل پشت صحنه نو صدا عوامل پخش تهیه منشی صحنه و.......... کمال تشکر را دارم
تاریخ : از دستم در رفته روزا
امضا : محفوظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام به دوستای عزیز خودم خوبید خوشید سلامتید؟

مونا جونی تولد پسر منم اضافه کن دیگه تا عقده ای نشدم(((((((:

آپتین متولد 31 تیر 87 و مامی : مرضیه

تولد الینا جون و کوروش خان عزیزم مبارک باشه هوارتا

من تولد اپتین رو 28 م می گیرم چون اول ماه رمضون دقیقا می شه روز تولد پسملی و می ترسم با قنادی و مهد و موسیقی دچار مشکل بشم ...پول عمو موسیقی هم در هر حال گردن خودمه هما جون مهد به من یه لیست داد سر تولد انا برا پذیرایی که من دقیقا همونا رو خریدم نه بیش و نه کم که شامل اب میوه و کیک بود وشمع و برف شادی و فشفشه و باد کنک و کارت دعوت و گیفت هم اختیاری بود

من هنوز تصمیم نگرفتم برا کادو هر روز من و همسری یه تصمیم می گیریم فعلا که گیر دادیم به اسکیت تا ببینیم اخرش چی می شه

مارسیم جون والا منم بازی بی صدا سراغ ندارم گلم بچه های من که خودشون با هم بازی می کنن و منو قبول ندارن اصلافعلا هم که فقط با تو حیاط رفتن خوشحال می شن نه تی وی رو قبول دارن و نه اسباب بازی فقط بیرون یه مدت خوب بود با بچه های همسایه بازی می کردن تا دیروز که دعواشون شده اخه اونا بزرگترن و یه وقتایی بچه های منو اذیت می کنن دیروز بهشون گفتم دیگه حق ندارین بیاین دنبالشون اینم از بساط ما خلاصه واقعا معضلی شده این حوصله سر رفتن بچه ها.
دوستتون دارم هوارتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

با بوسه های فراوان واسه تمام مامانا و کوچولوهای تاپیک تیر 87

آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مانا جون بازی بیسرو صدا فایده نداره
من برای سامی منج و مارو بله خریدم .اولا که زود حوصله اش را سر میبره مخصوصا ماروبله ! و در ثانی همون مدت کوتاع بازی کردنمونم کلی سرو صدا داره با تک تک مهره ها و تاس و مارها حرف میزنه ...بدتر شلوغ بازی میشه

کلاس های پرورش خلاقیت باشگاه کودک تماشا شروع شد

یکشنبه ها و سه شنبه ها ساعت 6-7 .............. گروه سنی دو تا سه سال
شنبه ها و دوشنبه ها ساعت 5- 6.................... گروه سنی سه تا پنج سال

یوگا مادر و کودک پنجشنبه ها ................. گروه سنی بالای سه و نیم سال

22374857 .................... Tamasha Kidsclub
شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان طاهر خانی پلاک61 برج تماشا باشگاه کودک تماشا
سلام
می بینم که رسما" اینجا تعطیل شد رفت پی کارش
احتمالا همه رفتید ف ی س ب و ک
اما من وی پی انم درست حسابی کار نمی کنه اونجا هم نمی تونم بیام

تولد همه گل های تیر ماهی هم مبارک باشه

با اجازه مدیر محترم تاپیک از علاقمندان به هنر عکس و عکاسی دعوت می شود که چه با عکس و چه با رای در مسابقه این هفته تاپیک ما شرکت کنند.پیشاپیش از حضور سبز شما سپاسگذاریم....
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=3

پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است.