2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چون روزای دیگه خیلی بچه ها خسته می شن از صب مهد می رن بعدم کلاس نمی شه دیگه ببین اگه تونستی شنا شو تغییر بدی بیارش باحال می شه چون هر روزی انتخاب کنی عین 2 سال باید همون روز بیاد
سلام

یادتونه بچه که بودیم شروع تابستون نوید تجربه های گرم و شیرین بچه گانه بود. بازی با همسن ها .. عصرهای قایم باشک و بالا بلندی... گوجه سبز و آلبالو... شنا و آب تنی...

شروع تابستان ارزش جشن گرفتن رو داره.. بیایید امسال همراه بچه ها مون دوباره بچه بشیم.

باشگاه کودک تماشا باهدف ایجاد لحظاتی شاد و خاطره انگیز برای کودکان شروع تابستان را در تاریخ پنجشنبه اول تیر ماه جشن میگیرد.

(ظرفیت محدود)
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
۲۲۳۷۴۸۵۷
شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان طاهرخانی پلاک ۶۱ باشگاه کودک تماشا
بچه ها شما چه بازی هایی با بچه ها تو خونه میکنین؟ میخوام یکم بازی بی سرو صدا و فکری با سامی داشته باشیم .از ماشین بازی و لگو بازی و خونه سازی هم خسته شده .

الان هوا گرم شده تا شب که افتاب بره و گرما یکم کم بشه نمیتونم ببرمش بیرون از خونه . یکمم بد عادت شده همش بیرون بودیم قبلا الان خیلی نا ارومی میکنه و حرص میده و بیحوصله هست
سلام به همگی.

فدرا جونم تولد آروینک خوشگلمون مبارککککککککککک عزیزم.

منم این روزا در تدارک تولد پسرکم هستم که می خوام فردا جشن بگیرم و کلی کار دارم. هی می خوام یه کارایی رو نکنم ولی نمی تونم جلوی خودمو بگیرم!!!!!!!!! یه کارایی هم که نمی خوام بکنم، کیمیا نمی ذاره، البته طفلکی کمک می کنه ولی خودم حسابی خسته شدم.... خستگی شیرین البته.....

پیشاپیش تولد همه جوجه های خوشگل تاپیکمون رو هم تبریک می گم. ایشاالله همشون سالهای سال شاد و سرحال و موفق باشن.

مریم جون فک کنم باید به فکر یه جایی شبیه مهدکودک، کلاس، یا یه جایی که بتونه لااقل صبح تا ظهر سرگرمش کنه باشی. چون اینطوری هم خودش خسته می شه و هم تو عزیزم. بوسسسسسسسسسس.

یوهوووووووووووووووووووو

سلام . خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تیر ماه مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک .

تولد همه نی نی های آخر خرداد و تیر ماهی پساپس و پیشاپیش مبارک .

وای یادش به خیر روزای آخری که منتظر بودیم . دیگه برای ما ها شمارش معکوس شروع شده بود . الانم که میگم دلم برای لگد زدناش تو دلم تنگ میشه . البته الانم من لگد زیاد نوش جان میکنم ولی از بیرون :))))))))))))

همه کسایی که تولد گرفتن امیدوارم خوب رگزار شده باشه و کسایی که میخوان بگیرن هم همینطور . من قرار بود تولد الینا رو 4 شنبه هفته آینده بگیرم تو مهد کودک . که برام جلسه گذاشتن تو وز ا رت خونه و نمیتونم بنابراین شد 4 شنبه هفته بعدش یعنی فک کنم 17 تیر . ما حتما باید تولد ها رو تو مهد الینا 4 شنبه برگزار کنیم که روز عمو موسیقیه و اینچنین میشود که هزینه اونروز عمو موسیقی میافته گردم ما . بعله این هم از قوانیم مهد بچه ماست .
سمیر جونم تو برگزار کردی تولد رو تو مهد کودک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیا دادی برای بچه ها من میخوام یه هدیه کوچیک بگیرم برای بچه ها که فک کنم حدود 35 نفرن . نمیدونم چیکار کنم کلی پیاده میشم . فک کن پول عمو موسیقی + آبمیوه + پفیلا + کیک + عکاس و چه میدونم لابد یه سری قاقالی یه دیگه . تو چیکار کردی؟؟؟؟؟

مونا جونم تو خوبی . من 1 شنبه پایه ام ها . منو یادت نره

راستی سمیرای بد جنس من کی جواب اس ام اس ندادم . من بابت اونروز تلفنت هنوز شرمنده ام به خدا سر کار ما اصلن یه وضیه این روزا برای ما پ(منظورم واحد آ ی ت ی) که بیا و ببین .

از فدرا خبری نیست .حتما تولد آروینک رو گرفته اساسی .

از مریم 777777777777777777 چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای یادش به خیر دو سال گذشت از اون تولد کیدز کلوپ مون . چه حالی داشتیم واقعا همگی ها !!!!!!!!!!!!! الان همه یکی از یکی بی حالتر. والا

مریم مامی کوروش هم حتما حسابی ترکونده تو تولد کوروش کبیر . یادمه پارسال حسابی هنرمندی بود غذاهاش و تولدش . بیا برامون عکس بذار

خوب خوب دیگه چی بگم . همین دیگه خیلی دوستتوت دارم . خیلی خیلی به یادتون هستم

راستی مارسیم جونم یادم رفت بگم من اصلا نمیدونم بازی بی سرو صدا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو واقعا میگم کلا این دختر ما مثل جغجغه هست و اصلا صالا بازی بی سر و صدا معنی نداره کلا بازی قایم موشک ما اینقدر با هیجان و جیغ هست که خونه مامانم بازی میکردیم داداشم میگفت این شبیه همه چی هست به غیر از قایم موشک انگار دارید ترن ت شهر بازی سوار میشید !!!! و واقعا راست میگفت . فقط و فقط وقتی تو خونه این دختر ما ساکته که داره فیلم میبینه یعنی سی دی گداشتیم کلا این طور واقع کاملا غرق میشه و وقاعا دیگه مواقعی نداریم الینا بی صدا باشه حتی لگو بازی هم ما با صدای بسیار داریم و راستی شما ها میگفتید شطرنج . منو کلی به فکر بردید .

سلاااااااااااااااااااااااااااام به هه دوستای گلم

سلااااااااااااااااااااااااااااام به نی نی های تیرماهی که دیگه برای خودشون خانم ها و آقای های نازنین و دوست داشتنی شدند.

تولد همشون از 22 خرداد که ژوان به دنیا اومده تا آآآآآآآآآآآآآآآآآخر تیر مبارک باشه.
امیدوارم موفقیت و سربلندیشون رو ببینیم و دلشاد بشیم.

دوستتون دارم
بووووووووووووووووووووس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام به همه

وای چه خبره هما ، درنا، مامان کوروش بنده نوازی کردید از این ورا

تولد همه بچه ای تاپیک تیر 87 مبارک اعم از اونایی که مامانای بی معرفت دارن که دیگه پاک ما رو فراموش کردن و اعم از اونایی که مامانای با مرام و با معرفت دارن و هنوز اینجا میان و این تاپیک رو حفظ کردن مبارککککککککککککککککککککککککک
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا

1-ژوان ،متولد بیست و دوم و خرداد 87 -مامانی :یاسی
2-سامی ، متولد بیست و سوم خرداد 87 -مامانی:مارسیم
3-آرشا ، متولد بیست و هفتم خرداد 87 -مامانی :سمیه
4-پرگل ، متولد بیست و هفتم خرداد 87 -مامانی :مریم
5-باربد ، متولد بیست و هشتم خرداد 87 -مامانی:نوشین
6-آروین، متولد سی و یکم خرداد 87 -مامانی: فدرا
7-کوروش.متولد اول تیر 87-مامانی :مریم
8-نیلا؛متولد دوم تیرماه 87-مامانی:فرانک
9-آیسا ، متولد سوم تیرماه 87 -مامانی :دریا
10-پوپک و پرستو ، متولد چهارم تیر ماه 87 -مامانی:صنم
11-امیرمحمد ، متولد ششم تیر ماه 87 -مامانی :هانی
12-ساتیار، متولد هفتم تیر ماه 87 -مامانی :سمیرا
13-شایان ، متولد هشتم تیرماه 87 -مامانی :فیروزه
14-الینا متولد یازدهم تیر87 -مامانی :مامان الینا
15-پیمان ، متولد سیزدهم تیر ماه 87 -مامانی:پرستو
16-فرزان ، متولد سیزدهم تیر ماه 87 -مامانی :ساقی
17-علی متولد سیزدهم تیر 87-مامانی :زهرا
18-امیرسام متولد چهاردهم تیرماه 87 مامانی : فرانک
19-رهام متولد شانزدهم تیر ماه 87- مامانی :مژگان
20-عسل متولد هفدهم تیر 87-مامانی:آِینه
21-آدرینامتولد هفدهم تیر87مامانی :مهتاب
22-سارینا متولد نوزدهم تیر 87-مامانی :مونا
23-آتریسا متولد بیست تیر 87-مامانی: نوا
24-پویان متولد بیست تیر 87-مامانی:مامان نی نی
25-سهند متولد بیست و دوم تیر87 -مامانی: محبوبه
26-سام متولد بیست و سه تیر 87-مامانی :الی
27-ماهک متولد بیست و ششم تیر 87-مامانی بیتا
28-هستی متولد بیست و ششم تیر87-مامانی :مهناز
29-مانی متولد بیست وششم تیر87مامانی:رزیتا
30-حمزه متولد بیست و هفتم تیر87-مامانی هانیه
31- آپتین متولد سی ویکم تیر 87 و مامی : مرضیه
32-آرین متولد تیر87 -مامانی :فهیمه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
هما جون چقدر خوشحالم که دیدمت خیلی دلمون تنگ شده برات دخی خوشمله

هما جون درکت میکنم سامی هم مواقعی که خوابه بیصداست وگرنه حتی موقع کارتون و تی وی هم داره حرف میزنه و مخصوصا فارسی باشه چون بعضی جا ها را نمیفهمه باید براش توضیح بدم . یعنی دیگه فک درد گرفتم . قایم موشک بازی و گرگم به هوا هم اینثدر سروصدا داریم که تو خونه نمیشه اصلا . حتی ماشین بازی هم میکنیم باید شخصیت بدیم به ماشینها (مثل کارتون ماشینها ) . منم رفتم تو فکر ببینم میتونم مارو پله و منچ و شطرنچ یادش بدم یکم ارامش داشته باشم

مریم جون ثبت نامش کردم مدرسه برای سال اینده اول مهر .مهد کدوک هم قبولش نمیکنه چون مهد کودک های اینجا تا 4 سال بیشتر قبول نمیکنن. کیدکلاپ روبر.ی خونه هست ولی متاسفانه باید همراه داشته باشن و باز خودم باید همراهش برم و با خونه فرقی نداره برام .
چی بی صدا!!! بلا به دور !!! چه حرفا ، دور از جونش !!! نه ما که نداریم چنین لحظه ها یی رو !!

چه خبر دوستان

بابا به خدا راضی به زحمت نیستیم ااا .....یه تولد ساده هم کافیه !! دو دقیقه اومدیم خودتونو ببینیم موندیم تو اشپزخونه!!! بابا یه سرم اینوری بیاید!!

بچه ها فعلا ساتیار رو مود شطرنج توالدم می ریم با خودمون می بریم یه دست می زنیم !! قانونم قانونای ساتیار !!! همیشه هم باید ببره !! تازه سربازاش موربم می رن !!! اسب وفیلم اصلا چه معنی داره یورتمه می رن ..اصن یه وضییییییییییییییییییییییییی به قول الی مون!!

تشریف بیارید نی نی سایت خوشحالمون می کنید به خدا
سلام دوستان

من مدتی مربی پیش دبستانی و مهد بودم
و الان یک دختر حدود 3 ساله دارم
دخترم نه مهد موند نه کارگاه مادر و کودک و ..
تصمیم گرفتم تو خونه خودم یک کلاس مادر و کودک دایر کنم تا با دخترم هم کار کنم
دخترم کمی خجالتی هست که ترجیح می دم با چند کودک دیگه با هم کلاس بزارم
تا هم اموزش ببینه هم اجتماعی تر بشه
شما هم اگر مساله منو دارید می تونید با ما همراه باشید
برای ثبت نام تا اخر هفته فرصت دارید
من جنت اباد هستم
من خودم همه وسایل رو تهیه می کنم......

بیشتر برنامه هامون از سری کارهای یونیسف هست
از طریق بازی

اشنایی با طبیعت
اشنایی با مفاهی ریاضی
کتاب سازی و قصه گویی
زنگ تفریح
کار دستی و ...

کارگاه اشپزی و کیک پزی و .. که همه همراه مادر می باشد

مثلا بچه هایی که املا یا ریاضی و یا درس دیگشون ضعیف هست ممکنه در کودکی یک مرحله ایاز رشدشون رو درست نگذروندن مثل اینکه چهار دست و پا نرفتن و یک دفعه راه افتادن
ما از طریق بازی رو همه اینها کار میکنیمممممم