2777
2789
بیتا جون اصلا نترس من پارسال همین حس و حال رو پیدا کردم تا پای عمل هم رفتم فیبر ادنوما بود اکثر خانوما دارن پارسال یکیش رو در آوردم الان هنوز 2 تا دیگه دارم کاملا بی خطرند عزیزم
دکترم گفت عمل نمی خواد اما من برای اطمینان خواستم درش بیارن
سلام
مانا جان چرا خودمم من تو ف ب به دلایلی با اسم خودم نیستم کلا تو دنیای مجازی با اسمم نیستم

برای درد و خونریزی هم من دیگه عادت کردم شایدم خیلی حساسم به این موضوع و بیخود بزرگش میکنم برای خودم ولی من تو اون چند روز کلا از خونه بیرون نمیرم

بیتا جون اصلا نگران نباش به قول فدرا همه خانمها دارن . من قبل از عید تو یه سینه درد حس میکردم اینقدر کلافه شدم و 24 ساعته سر اینه بودم مثلا خودم را معاینه کنم ببینم نکنه غده باشه ولی وقتی رفتم دکتر گفت چیزی نیست . ممکنه به خاطر تغییرات هورمونی باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مانا جان من هم از تو خونه نشستم حالم داره به هم میخوره . منتظرم این جیگیلی را بفرستم مدرسه و خودم مشغول بشم . فعلا دنبال کار هستم .

دیروز هم به اصرار سامی رفتیم دریا وای چه به روزمون امد .هرسه نفرمون سوختییم. سامی که از صبح تو اب و شن بود تا ساعت 5 . دیگه الان بدنش سوخته که دست نمیشه بهش زد
من هم که تمام وقت زیر چتر نشسته بودم و افتاب بهم نخورد هم صورتم سوخته و به دلیل حساسیت الان عین متکا صورتم ورم کردم و سوخته . همین امروز هم 2 تا ونه قراره بریم ببینیم با همین هیبت زیبای من !
سلام به همه

سمیرا جونم رفتی اندوسکوپی یا نه چی شد انشالله که بهتر شده باشی ساتیار گلم چطوره ببوسش

هماااااااااااااااااااا تو هم حتما" رفتی مسافرت چون اردیبهشت هر سال بخاطر تولدت میری مسافرت هر جا هستی بهت خوش بگذره یه بوس هم واسه الینا

بیتا جون خوشحالم که بهتر شده بودی و انشالله که همونطور که فدرا گفت چیزی نیست بهمون خبر بده عزیز ماهک نازمم ببوس

مارسیم جان چه دیدینی و زیبا شدی پس مادر انشالله زودتر خونه دلخواهتو پیدا کنی قربونه سام شناگرم هم بشم

مانا جان خدا قوت داشتن دو تا بچه پشت هم خیلی سخته وای از اون روزی که مریض هم بشن دهنمون رسما" سرویسه انشالله به زودی یه تحول بزرگ و خیلی خوب تو زندگیت رخ بده تا از یک نواختی در بیایی گلاتو ببوس

درنا جان خوشحالم صورتت خوب شده در مورد درنا هم تو خیلی حساس شدی وگرنه من دو تا پیش فعال پیش فعالشو دارم چاره چیه یخورده خودتم به خودت آرامش بده اینهمه سخت نگیر بخودت آیسا بلا رو هم ببوس

من سه شنبه اومده بودم سرکار که از مهد زنگ زدن سارینا حال نداره رفتم دیدم بچم خوابیده حالشم خوب نیست سریع بغلش کردم بردمش دکتر گفت گوشش عفونت کرده چون هفته پیش ویروس گرفته بود عفونت به گوشش خورده بچم رفت زیر سرم تا 7 شب تو کلنیک اسیر شدم تا بچم خوب شد حالا تا 10 روز باید آنتی بیوتیک بخوره سرویس شدم بد تعطیلات هم همش تو خونه سپری شد ای از من

بقیه کجائید

راستی پارسال اردیبهشت رو یادتون میاد اونا که بودن
فرحزاد - از سمت میدون بوستان (اسمش الان شده میدون کتاب ) یه کم بالا تر از میدون می پیچید تو فرحزاد -یه 200 متر جلو تر باغچه ساحل( سمت چپ) - ساعت 6 - روز چهارشنبه منتظرتونم (یک سال گذشت )
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مارسیم حالا اینجا به به داره یا نداره خدا رو شکر پاک تعطیل شده اینجا

در ضمن به اطلاع دوستان برسونم که من موبایلم افتاد تو چاه دستشویی و موبایل ندارم تا اطلاع ثانوی نه اینکه مدام از طریق اس ام اس و تلفنی جویای احوالم بودید گفتم که بدونید اگه خیلی دوست دارید از من خبر دار باشید همینجا یه سر بزنید در ضمن شماره هیچکسی رو هم دیگه ندارم

بچه پرو ها اصلا" تف تف که نمیایید
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
مونا جون حقشونه حالا هر چی بگی

ای داد چرا چاه توالت نکنه وروجکهای تو هم عادت دارن تو توالت چیز قایم مکنن.اخه پسر خواهر حسام بچه بود هر چی را خوشش میومد برمیداشت میبرد میانداخت تو توالت تا قایمش کنه .

سمیرا ایکاش میومد یه خبری از اندوسکوپیش میداد. تو ف بب هم که نیست

هما هم احتمالا تو همون پارک ابی کمپ زده دیگه ترک اینجا و ف ب را کرده کلا

فدرا و مریم مامان کوروش و بقیه هم که خیلی وقته بیخبریم ازشون
سلام
سرم خیلی شلوغه
اندوسکپی رفتم گفتن عصبی

مونا الهی بگردم زیر سرم طاقت اورد بچه اخی خیلی ناراحت شدم

بیتا نگران نباش از این غده های بی ضرر توی سینه همه خانومها می باشد منم 2 3 بار سونو کردم چیزی نیست

مارسیم خیلی مخلصیم نهضت ادامه بده اینجا رو حفظ کن

سلام
قابل توجه مارسیم با پریود کم :
بنده دیروز تشریف بردم دکتر زنان با شنیدن توصیفات من
گفت : 1- احتمالا حامله ای آزمایش اورژانسی
2- کیست یا فیبروم داری سونوگرافی اورژانسی
3- عمرا" که الان یائسه نشی سطح هورمونهات معمولیه
4- اثر سفالکسین هایی که برای دستت خوردی

خلاصه برای مورد اول همون شبی یک آزمایشگاه پیدا کردم و تا جوابش رو بگیرم سکته کردم جواب منفی بود همین رو کم داشتم حامله باشم
دومی رو هم وقت سونو گرفتم

این هم گزارش دکتر رفتن بنده

مارسیم جان یه بی بی چک بزار .شاید یه خبری باشه
چه عجب والا

مارسیم جان گوشیمو بچه ها ننداختن تو چاه اون روز که سارینا سرم زده بود اومدم با سرم ببرمش دستشویی همه فکرم تو این بود که سرمش از دستش در نیاد خون بیاد از جیبه مانتوم افتاد رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

سمیرا آخه مادر چه مرگته چرا حرص میخوری معد هاتو داغون کردی آخه شوهر خوب نداری که داری یه پسر قند عسل نداری که داری یه دوست ماه مثل من نداری که داری چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عصبی

فدرا جون انشالله که چیزی نیست واسه همین داروها بوده که میخوردی بدنت ضعیف شده

بچه ها به این هما یه زنگ بزنید ببینید سالمه نگرانش شدم والا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام به همگی.

ایشاالله خوب و خوش باشین.

در راستای نگرانی درباره هماجون و یه احوالپرسی جانانه، بهش زنگیدم. خدا رو شکر خوب و سرحال بود و واسه همتون سلام داشت. فقط به دلیل هک شدن سایت ش ر ک ت ن ف ت ، توی شرکت دسترسی به نت نداره و خیلی خیلی هم کارش زیاد شده بنده خدا. راستی تولدش هم 21 اردیبهشته.... اینم از همای نازنین.

مونا جون خیلی واسه سارینا ناراحت شدم عزیزم. طفلکی چقدر سختش بوده..... ایشاالله دیگه بلا دور باشه. ببوسش.

سمیرا جونم تو نگو عصبی هستی که اصلا اصلا اصلا باورم نمی شه!!!!!!!!!! قربونت برم.... تو چرا عصبی شدی؟؟؟؟ یکم بی خیالی طی کن بابا.... همه چی درست می شه..... بوسسسسسسسسسس.

مریم جون ایشاالله یه خونه خوب و خوشگل گیرتون بیاد و زودتر جاگیر پاگیر بشین.... سامی ووروجک رو بچلونش....

فدرا جونم منم مثل تو هستم عزیزم. با این تفاوت که دیگه حوصله دکتر و دوا رو هم ندارم راستش!!!!! منم الان ده روزه که منتظر پری خانومم که تشریفشون بیارن و هنوز قدم رنجه نکردن....... خودم می دونم که خبری هم نیست!!!!! پسر منو ببوسسسسسسس.

بیتا جون اصلا اهمیتی به این غده های کوچولو نده مادر که هممون یه جورایی داریم..... خودش خوب می شه.ماهک خوشگلمون رو ببوس.

مرضیه (مانا) جون ماشاالله این جوجه های نازنت واسه خودشون آقا و خانوم شدن....... ببوسشون عزیزم.

دری جون خوشحالم که بهتری. اینقدر به خودت گیر نده مادر. همه چی درست می شه. این جو جه های ما هم بزرگ می شن.... عروس منو ماچچچچچچ مخصوص کن با اون ژست های خوشمزه ش.

راستی کوروش یکم توپولو شده.... یعنی هر کی می بیندش می گه این چقدر توپول شده!!!!!!!!!! نمی دونمم چرا!!!!

می بینم که خیییییلی حرف زدم!!!! ببخشین.....

بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس واسه همگی.

سمیرا تو عصبانیت چراااااااااااااااا؟ نکنه بدخواه مدخواه داری اذیتت میکنه . خلاصه یه اشاره کن

مونا جون بمیرم برا دخترک که سرم زدن تو دستش . خیلی بده سرم مخصوصا برا بچه ها که پوست مثل گلشون اذیت هم میشه

فدرا میدونم کیست دارم . من رحمم کیست سازه کلا برای همینه که چند ماه بدون جلوگیری حال و حول دارم و اب از اب تکون نخورده .

مریم جون خوبی گلم؟ فدای کوروش گلم که توپولو شده . این ارزو که موند به دل من هههههههههههه
فروش ساکس پروکسی با قیمت مناسب , سرعت نور , پشتیبانی 24 ساعته , 100 % تضمینی شده با قوی ترین سرورها – سرعت امنیت کیفیت شعار ماست اطمینان شما سرمایه ماست - برای کسب اطلاعات بیشتر با ما درتماس باشید.
شماره ی تماس:09302890658
yahoo id : amir_753@yahoo.com
سلام
ای بابا مگه اعصاب می زارن واسه ما دیروز پسر بزرگه!!!!! تو فوتبال دماغش شکسته ! حالا فکر کنید دماغی که 3 بار قبلم شکسته بوده و یه بارم 17 سال پیش عمل زیبایی داشته !!! خلاصه از این دکتر به اون دکتر!

پسر کوچیکه که دائم می زنه زیر گریه من دلم واسه مامان جون ..مامان من ....تنگ شده می خوام برم پیشش ما هم که پشم !!! به زور می یارمش هر روز با گریه !!!

خلاصه رفتم دکتر یه سری بهم قرص داده اصلا خوبم نکرده بد ترم شدم حالم بده ههاااااا

مریم کوروش خوبه ؟ امروز صفا تو مهد جشنه ! منم امسال فقط یه تولد می گیرم اونم تو مهد ...خیلی دلش می خواد تو مهد تولد بگیره

بچه یه قراری چیزی بزارید پوسیدیم به خدا دلم می خواد همتونو ببینم .