2777
2789
سمیرا خودت را ناراحت نکت اتفاقه . خدا را شکر کن در همین حد اسیب دیدگی بوده . بچه ها هم که نگو باز خوبه ساتیار میخواد بره خونه مامانت . سامی که علنامن را از بیرون میکنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای سمیرا ازدست این پسر بزرگا نگو که خودشون 10 تا بچن

فدرا جون چیز خاصی نیست به قول مارسیم با یه دوره یا دو دوره قرص رفع میشه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام علیکممممممممممممممم
خوب و خوش و سلامتین؟؟؟؟؟
من امروز یه جایی هستم که به نت دسترسی دارم احتمالا تا بعد ازظهر ولی از اونجایی که این تاپیک خیلی پر رونقه بعید می دونم کسی پیداش شه.
دلم واسه همگی تنگ شده بود و از اینکه جویای حالم بودین به طرق مختلف...بسییییییییی مسرورم مرسی که به یادم بودین دوست جونای گل گلابم.
اگر از احوالات یاسمن بنده جویا باشین خیلی خیلی خیلی بهترم و تقریبا میشه بگم که دیگه خوب شدم .... کارای خونه هم رو به اتمامه وصد البته که کلیییییییییییییییییییییی چیز میز نیاز دارم بخرم که فعلا امکانش نیست!!!!!!!!!! ولی خدا رو شکر دیگه جاگیر شدم.
اگه تونستم تا بعدازظهر دوباره میام روی تک تک تون و می بوسم نی نی گولوهاتونو ببوسین از طرف من.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
وای محبوبه جان
خیلی خوشحالم عزیزم
همیشه سلامت و شاد و در دسترس باشی عزیزم

من هم رفتم دکتر و باید یک دوره قرص ضد بارداری برای کیستم بخورم
هیچ کسی نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه.

محبوبه جونم خیییییییییییییییلی خوشحالم که خوب خوب شدی دوست گلم. ایشاالله که دیگه بلاها ازت دور باشه. سفید برفی رو ببوسسسسسسسسسسس.

فدراجونم خدا رو شکر که مسئله مهمی نیست... راستی انگشتت چطوره؟؟ بهتر شدی؟؟؟

سمیراجون بهتر شدی مادر؟؟؟؟ عصب مصب رو میگم!!! راستی مهدکودک بچه ها جریان تولدش چجوریه؟؟ چقدر می گیره؟؟؟ هر وقت بخوایم می تونیم یا نه؟؟؟ می تونی شفاف سازی کنی گلم؟؟؟ من که کلا بیلمیرم.....

همای گلم هم که همچنان گیره طفلک.......... از راه دور بوسسسس.

30 اردیبهشت تولد دخملم هستش.... یه همفکری کنین چی بگیرم براش..... خودش اپی لیدی دلش می خواد.... جنس خوبش چه مارکیه و چنده؟؟؟ کسی اطلاعات داره؟؟؟ ممنون می شم بهم بگین....

مونا جونم سارینا بهتر شد؟؟؟؟؟

سلام سلام صدتا سلام
به همه دوستای گلم .

خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که مریم اوضاع و احوالم رو توضیح داد براتون . هنوزم اوضاع همونجوریه و فک کنم یه مدتی مشکل خواهیم داشت .

محبوبا جونم خوشحالم بهتری و اسباب کشی کردی . ایشاله کم کم وسایلت هم میخری . خونه خوشگل شده؟؟/ حتما اره دیگه . حسابی . برامون عکس بذار .

مونا جونم سارینا بهتره ایشاله . راستی اینکه گوشیت افتاده تو دستشویی خیره . حتما بوی نو شنیده . والا .
حالا به شماره قبلیت اس ام اس بدیم با معرفی خودمون که شمارمون رو داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم دلم برای قرار تنگ شده ولی فکر نکنم به این زودی سرم خلوت بشه . روزا تا دیر وقت سر کارم .

مریم جونم ممنونم که زنگ زدی . تولد بانوی اردیبهشتت هم پیشاپیش مبارک . من واقعا نمیدونم الان باید برای یه دختری که سن بلوغشه چه کادویی خوبه!!!!!! خودش الان نظری نداره ینی یه جوری نمیدونی بفهمی چجوریاست چیزی مد نظرش هست یانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سمیرا جونم چطوره؟؟؟ آندوسکوپی حتما خیلی سخت بود. اذیت شدی حسابی. ببین منم یه مدت ناراحتی معده داشتم شدید. فقط رعایت غذایی و البت عصبی خوبش میکنه ولی واقعا اگه یه مدت مراعات کنی خوب میشی . دلم برات خیلی تنگ شده .

فدرا تو بهتری . همسرت بهتر شده ایشاله . خیلی بیادتم .
بیتا چطوره؟ کسی ازش خبر داره . ایشاله که مشکلی نداره .

مارسیم جونم عضو فعال ف ب . ممنون از اخبارت . خونه رو چیکار کردید گلم . ما هم آخر این ماه سر ساله برای خونمون . حالا باید ببینیم چی میشه .

همگی خیلی دوستتون دارم . نمیدونم دوباره کی میتونم بیام . هفته بعد که همسری هم ماموریت و من کلا دیگه لب تاپ هم ندارم . ولی به یادتونم خیلی

آخیشششششششششش دلم وا شد نوشته هاتونو خوندم /آخه خیلی ذلم براتون تنگولیده

فدرا جون نگران نباش مادر با دارو رفع میشه.

بچه ها من از 4 صبح با گوش درد دست و پنجه نرم میکنم . ضعیف ضعیف ضعیف شدم. 40 روزه خونریزی دارم در حد بوندس لیگا!!!!! زانو درد هم دارم این خونه جدید دوبلکس بید منم که شل و ول نتیجتا پا درد دارم میمیرم.

ما هم جاگیر شدیم خدا رو شکر البته خورده کاری مونده که انجام میشه.

دلم یک شغل پر درامد کم زحمت میخواد کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟ تعارف نکنید بگید.

تازه دلم ورزش هم میخواد کلاس زبان هم میخواد و ...

Lilypie Pregnancy tickers
سلام
یاسی جون خوشحالم که اومدی اینجا عزیزم . امیدوارم گوش دردت هم خوب بشه و تو خونه جدید زودتر سر و سامون بگیری

یاسی جون دارو هم از دیروز دارم می خورم قرص ضد حاملگی یاز ونمی دونم چرا از جند روز قبل همش خونریزی دارم نمی خواستم قرص رو شروع کنم تا برم یک دکتر دیگه اما دیروز که دیدم خونریزی دارم مجبور شدم شروع کنم

راستی یه چند روزیه آروین همش میگه دلم درد می کنه هر وقت حساس میشم یر این موضوع بدتر میشه نمی دونم راست میگه یا نه ؟ نمی دونم واقعا دلش درد می کنه یا برای اینکه جلب توجه کنه این رو می گه
دل درد نشونه چه بیماری هستش ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید اگه ببرمش دکتر و سونو بده تا وقتی که سونو کنه من سکته می کنم از نگرانی
سلام و صد سلام
خوبید
یاسی چرا ننه جان خونریزی ، خانه جدید هم مبارک باشه دلم واسه اون ژوان اون موی فرشو اون لباسای خوشگلشو ، اون اخم نازش تنگ شده

فدرا شاید ویروس باشه ساتیارم یه چند وقت پیش اینجوری شده بود بردمش دکی ..

هما می خواستم بهت بزنگم عزیزم خوبی؟شنیدم کل کامپیوترها پوکیده ؟ اداره ما هم در راستای عقب نیفتادن از شما ایمیلا رو بسته

محبوبا من سن قوربان خوشحالم بهتری ....خونه جدید صفا دیگه

مریم پارسال 70 می گرفتن ....کیک ظرف یه بار مصرف عمو موسیقی امسال نمی دونم ساتیار که می گه تولد امسالم حتما با دوستام توی مهد خودمم می خوام تایگر بشم خدا بهم رحم کنه!!!

سرم شلوغه بازم می یام بای
سلام به همه

محبوباااااااااااااااااا جان خوشحالم که باسنجت خوب شده و تو خونه جدید هم جا افتادی امیدوارم بهترین اتفاقها تو این خونه برات رخ بده سفید برفیمونم ببوس
همااااااااااااااااااااااااااااااااا ای جان مادر چرا سرت شلوغه ای خدا انشالله زودتر خلوت بشی که اینجا بدون تو رونق نداره مادر
سمیرااااااااااااااااااااا این محل کارا هم دیگه اعصاب نمیزارنااااااا ایمیلتون رو چرا بستن خاک برسرشون
یاسی جون انشالله گوش دردت خوب شده باشه عزیز خونریزی هم که تا 40 روز تقریبا" طبیعیه نگران نباش من که بعد سامیار تا 60 روز خونریزی داشتم پاک بشو هم نبودم والا
راستی سارینا خوبه خدا رو شکر ممنون از احوال پرسی همتون
راستی مامان بچه ها از طرف من اون کوروش تپلی رو هم یه ماچچچچچچچچچچچچچچ اساسی کن که خیلی دلم براش تنگیده
همه و همه به یادتونم دستتون دارم هوارتاااااااااااااااااااااااااا
من فعلا" شماره قبلیم دستمه تا یه خط بخرم اطلاع بدم بهتون

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!