2777
2789
فدرا جون مال من همین مدله ولی از ناف تا مچ پا
ولی فقط در حد شیپ دادن به اندامه و لاغر نمیکنه

دوستم یه مدل مثل این داره و یه مدل که از زیر سینه تا روی رون پا هست ولی اون هم با اینکه چندماه مرتب استفاده کرد و فقز موقع خواب از تنش در میاورد ولی نتیجه لاغری نگرفت ازش

فکر کنم بیشتر جنبه تبلیغ داشته باشه

ولی به خاطر فناوری نانو که داره گردش خون توش راحتتره و اصلا احساس گرما و اذیت بهت دست نمیده انگار جوراب شلواری یا یه بادی تن کردی اصلا فشاری به بدنت وارد نمیکنه سبک و راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

70 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چه باحال بخرم بفرستم خوب کاسبی میشه ها .
من چند ماه پیش خریدم شلواریش را شد به پول ایران نزدیک 15- 16 تومن. مدل سوتین دار و شکمیش هم نباید گرونتر از این باشه
فدرا قربونت برم شما چطوری ؟ بابا ول کنید این چربی های بیچاره رو الان اصلا تپلی مده والا .....دنیا رو عشق است خوش بگذرونید

هما کجاست امروزززززززززززززززز نکنه زیر باد و تگرگ دوووم نیورده ...نکنه تو پارک آبی بوده ....؟؟؟؟ نکنه ؟؟؟؟؟ همااااااااااااااااااااااااااا عاشقتمممممممممممم
سمیرا جون اینجا مدلش اینطوریه یک دفعه همه سر می زنن و یهو تحریمش می کنند
اما چاره چیه ما سر پا نگهش می داریم

راستی هما کجاست ؟ اونهم نیست

بچه ها کسی بانه رفته اطلاعات داشته باشه ؟؟؟
سلام محبوبه بالاخره جمعه گذشته اسباب کشی کرد و طلسمش شکسته شد الللللللللللللهی بمیرم برای خواهر جونم دلم داره براش پر میزنه اگه کسی خواهر داره که ازش دوره کاملا منو درک میکنه الان 11 ماهه که ندیدمش تازه الان هم با این شرایطش خیلی نگرانشم اما الحمدلله خانواده شوهرش خیلی خوبن محبوبه میگفت اسبابش رو دو بار بردن بار اول پیش از ظهر و تا اودن بار دوم بقیه رو ببرن ظهر شده بوده وقتی محبوبه رسیده دیده خواهر شوهرش اینا آشپزخونه رو براش چیدن بعدم نذاشتن به چیزی دست بزنه خدا رو شکررررررررررر

محبوبه برای همتون سلام زیاد رسوند و دلش خیلی برای همگی تنگ شده

از لطف تک تکتون هم بسیار بسیار زیاد ممنون