2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
وای عکس این دو تا ماه کلی روحیه داد به من ببوسشون مانا جان

منم یه دو روز به صوت تمام وقت مشغول مریضی ساتیار بودم اسهال و استفراغ خلاصه گلاب به روتون با باباش رفته بود استخر فکر کنم آب رفته بود دهنش ....

خودمم امروز اندوسکوپی دارم اصن یه وضییییییییییییییییییییییییییی

خلاصه عاشقتونم

رویا خیلی سلام برسون به این دوست کان شکسته ما

فدرا چطور مطوری؟؟؟

مونا لاغریت مبارککککککککککککککککککککککک کلک رو نمی کنی

این همای ورپریده کجاست ؟؟؟؟؟

فیروزه مهد رفتن فینگیل مبارک باشه

روی ماه همتونو می بوسم
سلام

جانم به این دوتا فرشته قشنگ کلی ببوسشون مانا جان

سمیرا تو مگه میتونی تو فیس بیایی یا از ایمیلت دیدی در کل ممنون حالا 5 تا دیگه تا لاغری دارم مادر

الهی اندوسکوپی داری انشالله که اذیت نشی دوستم ساتیار رو هم ببوس که من هم از 4 شنبه تا دیروز درگیر مریضی دو جوجه بودم

هما فکر کنم رفته تو پارک آبی جا انداخته مونده

امیدوارم از این به بعد این تاپیک پر از شادی باشه بوسسسسسسسسسسسس برای همه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سمیرا خیلی سخته اسهال استفراغ بچه ها . ان شالله زود خوب خوب بشه . خودت هم ان شالله زیاد اذیت نمیشی برای اندوسکوپی .

مونا جوجه ها مریضیشونم با هم دیگست خدا به دادت برسه .

هما هم که دیگه نمیاد اینجا

سلام به دوستای گلم
بازم دم سمیرا و فدرا و مارسیم گرم که اینجا رو رونق میدن و نمیزارن سوت و کور بمونه ...
من یکی که شرمنده تونم دو دنیا...

خدا رو شکر خیلی بهترم وصورتم خوب شده. ولی آیسا حسابی درحال رسم کردن نمودار من و باباشه . خودم که فکر میکنم یه رشته های نازکی از بیش فعالی توش هست ولی باباش و دکترمتخصص کودکانش میگن نه .
ما هم دکتر اعصابمون رو رفتیم و گفتیم اینطوره داداش لطف کن و دوز داروهای منو ببر بالا. شاید واقعا من " کم طاقتم"

مونا جونم عکس کاربریت خیلی خوشگله . امیدوارم بچه ها زودتر خوب بشن

همتونو دوست دارم و دلم یه ذره شده برای همه
بوووووووووووووس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام به همه حاضرین و غایبیبن
درنا جون خوشحالم که بهتری
سمیراجون امیدوارم تو هم زودتر خوب بشی

راستی من ایندفعه خیلی مشکوک پریود شدم منی که از درد و خونریزی زیاد هر ماه بخودم می پیچیدم خیلی کم و محدود خونریزی داشتم . یعنی دارم یائسه میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه می خوام برم دکتر ببینم وضعم چرا اینطوری شده نمی دونم خوردن قرص اثر داره یا نه آخه من این ماه بخاطر انگشت دستم تقریبا هر روز 3 تا قرص سفالکسین و آموکسی سیلین خوردم .
پناه بر خدا فقط همین یکی رو کم داشتم

هما چرا کم پیدا شدی ؟؟

مونا جونم عکست رو دیدم خیلی خوب لاغر کردی عزیزم خوش تیپ شدی حسابی

مارسیم جونم امیدوارم تو هم خونه مناسب پیدا کرده باشی
فدرا جون توچچچچچچچچچچچچچچچ خونه پیدا نکردیم . جاهایی هم که هست مناسب نیست .
هیچ کاری هم نکردم اصلا برای اسباب کشی . ریلکس ریلکس ههههههههههههه

ببین فکر نکنم یائسه بشی ههههههههههه تو ف ب هم بحثش بود . نمیدونم میای ف ب یا نه ؟
من هم این ماه برخلاف همیشه خیلی خفیف بود پریودم . دوروزه هم تموم شد رفت پی کارش . من البته موقع تغبیر فصلها اینجوریم . ولی فکر نکنم ربطی به یائسگی داشته باشه اخه ما هنوز جووووووووووووووووووونیم ننه
سلام عزیزم
دیروز نتونستم بیام همش دیسکانکت شدم
آخه اولین بار اینطوری شدم نیست که خیلی غذاهامون درست حسابیه آرامش هم داریم در حد اعلا استرس هم که اصلا نداریم گفتم شاید هورمونهامون هم بیخیال سن و سالمون شده و قاطی کرده
نمی دونم شاید هم فیبرومی کیستی چیزی داشته باشم
سهلااااام
مرسی از لطفتون به بچه های من بووووووس

سمیرا جون ایشالا به سلامتی بری اندوسکوپی و دکی هم بگه چیزیت نیست
اخی طفلی بچه یه استخر رفت حالا.... ای بابا

مونا جون من که سعادت دیدار شما رو نداشتم البته عکست رو اون قدیم ندیما دیدم تو کلوپ یه چیزایی یادمه ولی لاغریت مبارک به هر حال...وای که می فهمم چی می کشی منم همه ش دو تا دو تا مریض داری می کنم این به اون می ده اون به این!!!!

فدرا جون برا منم پیش میاد و مصرف انتی بیوتیک هم بی تاثیر نیست ....حتی اثر قرص بارداری رو هم از بین می بره چرک خشک کن ...بد پدیده ای هست خلاصه این انتی بیوتیک !!!

مارسیم جون توبا اسم مهر اریا نیستی تو اف بی؟

درنا جون خوشحال شدم ازت پست دیدم ....

منم خوبم و با جوجه هام که کم کم دارن مرغ و خروس می شن مشغولم ... شدیدا دارم فکر می کنم یه کاری بکنم که زندگیم از یه نواختی و بیکاری دراد...دعا کنید....
سلام به همه خوبید خوشید؟ من نمیام نمیام وقتی هم میام اینجوری میام؟ اوضاع و احوالم از نظر روحی خوبه یعنی خوب بود اینقدر که دوست نداشتم بیام تو نت که مبادا خبری چیز بدی بخونم که آرامشم بهم بخوره ولی الان دو روزه که از استرس دارم میمیرم و قضیه مربوط میشه بهه اینکه دو روز پیش اتفاقی تو سینم یه برجستگی حس کردم همراه با درد و هرچی بیشتر دقت میکنم میبینم یه غده زیر دستم میاد و البته چندتا غده کوچیکترم تو همون سینه زیر دستم لمس میشه حالا من موندم و یه دنیا اضطراب تا شنبه بشه برم دکتر. میبینین ترو خدا حالا که چند ماهی بود به آرامش مطلق رسیده بودم و تازه معنی زندگی رو میفهمیدم اینم اینجوری شد نمیدونم حکمت این خدا چیه؟ ببخشید اگه شما رو هم ناراحت کردم زیاد تو حس و حال نیستم میبوسمتون و دلم میخواد زودتر ببینمتون