2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بر همه حاضرین و غایبین

اینطوری دیگه مریم جون سوت و کوره اینجا

خوشحالم که شصت کوروش جون بهتره

من هم دیروز بخیه های انگشتم رو کشیدم اعتراف می کنم خیلی دردناک بود و یه جورایی تا ته دلم از دردش سوختم اما هنوز انگشتم بسته است چون احتمالش هست دوباره زخمم وابشه و کامل جوش نخورده باشه

امیدوارم محبوبه هم خوب شده باشه
فدرا جون حالا باید خیلی مراقب باشی که دوباره خدای نکرده زخمت باز نشه. می بوسمت عزیزم. هنوز هم که هنوزه من اگه کوروش کارای بدی بکنه، لباسامو می پوشم که برم خونه آروین اینا و مامان آروین بشم!!!!!!!

رویا جون بیا از محبوبه بگو ببینیم بنده خدا داره چکار می کنه..... خیلی سخته والا. ایشاالله که بهتر شده باشه.

فردا تولد مامانمه و هنوز وقت نکردم چیزی بگیرم براش...... امان از این بی وقتی ها.........
سلام به همه
ما هم چند روزه از شیراز برگشتیم و من دپرس بودم و مدتی طول کشید تا خوب شدم ولی الان دیگه اپدیت شدم و خوبم.

پستا رو کم و بیش خوندم....وایییی چه قدر اتفاق بد هنگ کردم واقعا!!!

الهی مامان آروین خیلی ناراحت شدم و دلم ریش شد چی کشیدی ایشالا زود خوب بشی....
درنا جون وای چه اتفاق عجیبی تا حالا نشنیده بودم خیلی مراقب خودت باش...
ایشالا محبوبه عزیز هم خوب و خوبتر بشه و همچنین کوروش نازنین هم چیزیش نشده باشه...

عکس ساتیار خیلی نازه سمیرا جون...
هما و مونای عزیز خوبید وای من عاشق پارک ابی هستم حیف که پسملمو راه نمی دن دلم می سوزه اخه ددی هم اصلا اهل استخر و اب نیست طفلی بچه م ...منم یه بار زنگ زدم پرسیدم گفتم همه ش 3 سالشه ها گفت خانوم سه ماه 3 روز هر چی نمی شه!!!!
ولی شیراز که بودم با اناهیتا رفتیم استخر و کلی حال کردیم...
بچه های منم از امروز بعد 1 ماه تعطیلی رفتن مهد...آپتین از مهر 92 میره پیش دبستانی یعنی همه بچه های ما از مهر 92 میرن...5 سال تموم تا جایی که من می دونم.
اناهیتا هم از مهر 91 میره پیش دبستانی

دیشب اومدم ناخن اپتین رو بگیرم انگشتش زخم شد الهی بمیرم کلی خودمو فحش دادم حالا می گه مامان غصه نخور خودش برا خودش پوست درست می کنه!!!بعد هم می گه مامان زیر پوست ما اسکلت داره می دونستی ؟؟؟ترس هم نداره فقط استخونه ...اینم از اطلاعات عمومی پسر ما هههه...
مارسیم جون ایشالا یه خونه بهتر....
سلام چه عجب

مریم جون کوروش را بردی دکتر برای انگشتش یا خودش خوب شد؟

فدرا جون چه شجاعتی داری مادر . من انگشتم را بریدم رفتم پتنسمان کنم دکی گفت حتما بخیه میخواد ولی از شجاعتم گفتم نه یک هفته خون میبارید از انگشتم ولی یک کلام میگفتم نه خوب شده که بخیه نکنم .

مانا جون چه عکس نازی . ماشالله به این پرنسس ناز و این پسر مو قشنگت
سلام
بابا چرا اینطوری شده
دیگه هما هم سر نمی زنه
مارسیم جان فکر نمی کردم اینقدر وحشتناک باشه وگرنه من هم نمی رفتم بخیه کنم عزیزم

راستی شماها می دونید چطور میشه آدرس ولاگم رو از اطلاعات فردی نی نی سایت پاک کنم هر چی ویرایش می کنم همین طوری مونده و نمی ره