2789
سلام صبح همگی بخیر

سمیرای گلم فکر کنم مهر 91 باید برم . من ترجیحا میزارمش خصوصی

اندر احوالات خودم ؛ جونم براتون بگه که روز سیبزده بدر وقتی برگشتیم خونه با جارو شارژی خواستم گوشه آشپزخونه رو تمیز کنم اما برای بلند کردنش لوله جارو رو گرفتم در نتیجه جارو جدا شد و افتاد روی پای راستم فورا هم کبود شد و ورم کرد یک هفته ای باهاش ساختم تا دیروز رفتم دکتر گفت استخوان انگشتت ترک خورده باید آتل ببندی تصمیم داشتم امروز برم آتل ببندم اما دیشب ساعت 12 شب داشتم نهار امروزم رو درست می کردم و بوته سیر رو با چاقو می بریدم انگشت شصت دست چپم رو بریدم هر کاری کردم خونش بند نیومد ساعت 1 شب تشریف بردم دکتر 9 تا بخیه خورد برگشتم حالا نمی دونم با این دست بخیه خورده و انگشت پای شکسته و کار اداره و خونه و شوهر مریض و البته آروین خان شیطون چیکار کنم ؟؟؟؟؟ شما راهی به ذهنتون می رسه

تمام حواسم پیش محبوبه است امیدوارم بهتر شده باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه

ای بابا فدرا جان چرا اینطوری شدی مادر حواستو بیشتر جمع کن الهی خیلی ناراحت شدم انشالله که دیگه بلا از خودت و خانوادات دور باشه

سمیرا در چه حالی مادر راستش قرار بود پیش دبستانی 1 و 2 بشه اگه اینطور بشه بچه ها از امسال باید برن پیش دبستانی اگه مثل سابق پیش دبستانی همون یک سال باشه از سال 92 باید برن اینطور که من شنیده بودم میخواستن از امسال پیش دبستانی ها رو از مهد ها بردارن و فقط مدارس پیش داشته باشن اگه تو مدارس باشه که باید دنبال یه مدرسه خوب بگردیم که دوره ابتدائیشونم همونجا باشن هی جابجا کردن بچه از این مدرسه به اون مدرسه تو روحیه اشون خوب نیست ولی اگه تو مهد باشه پیش دبستانی که من همینجا که داره میره میزارم ادامه بده تا مدرسه بخواد بره چون به اینجا خیلی عادت کرده و دوستاشم دوست داره همون یه بار از من جدا شد ضربه خورد بسه دیگه دوبار این ضربه روحی رو نخوره به نظرم با این سن کمش بهتره این بود انشاء من
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مامان آروین عزیز خدا رو شکر خواهر جونم خیلی بهتره و یکی از دوستای خیلی گلش که دستشو میبوسم رفته همه اسبابشو بسته بندی کرده و جمعه ایشاا... بی حرف پیش اسباب کشی میکنه
مرسی از این همه لطفتون
ســــــــــــلام به روی ماه تک تک تون
چخبره اینجا...چند صفحه خوندم به قول سمیرا همش خبرای بد
سمیرا خوبی؟ دلم برات خیلی تنگ شده...دیگه فیس بوک هم نمیای
هما و منا رو گاها تو فیس بوک ازشون خبر دار میشیم
منا که با اون عکسای فیس بوکش و اون دوتا وروجک دل ما رو آب میکنه
هما هم عاشقتم که ادای منو درمیاری...مردم از خنده از دست اون قلبا
محبوبه تو چرا اینجوری شدی دختر تو این وضع و اوضاع؟ عصر بهت زنگ میزنم عزیزم
فدرا جون مراقب خودت باش...
راستی ما ئو سه روز مونده به عید رفته بودیم شهر کتاب و اونجا فرانک و نیلا رو دیدیم...دلتون بسوزه
مامان کوروش شما خوبین؟
رویا جون(قاصد محبوبه) شما خوبی؟
مارسیم هم که تو فیس بوک هستیم در خدمتش
از احوال خودم بگم هم که دیبا بعد از یه دوره واقعا طولانی مریضی الان یکم بهتره...ولی هنوز درست غذا نمیخوره و برای خوردن هر چیزی از دارو گرفته تا شیر و آب میوه و ویتامین و غیره همرو با جنگ و دعوا و صرف کلی وقت و انرژی به خوردش میدم
خودم هم که افسردگیم به حدی شده بود که فقط کارم شده بود یا گریه یا یه گوشه نشستن...داروهام رو که شروع کردم هم همش خواب بودم...الان بهترم...
سمیرا معده درد چیز خیلی بدیه...اما اگه مشکل داشته باشه معده ات باید باهاش کنار بیای...ولی اگه یه دکتر خوب بری و دایم دارو مصرف کنی تا حدی بهتر و قابل تحمل تر میشه...من معده ام زخمه...ولی یه دکتر خیلی خوب دارم که از وقتی داروهای اونو مصرف میکنم خیلی راحت ترم...اگه خواستی تلفنشو بهت میدم
سلام به همه دوستای گلم
دلم براتون خیلی تنگ شده ولی به خدا تا از یه دردسر میام نجات پیدا کنم یکی دیگه سر راهم سبز میشه...

اندر احوالات بنده هم اگر میخوائید بدونید اینطوری باید بگم که بنا بر سرمائی که کنار دریا-توی عید- به سر و صورتم خورد و سردرد هایی که این چند روز داشتم و بعد به گوشم زده بود چند روز قبل صبح که بیدار شدم دیدم یه طرف صورتم با اجازه تون از کار افتاده!!!
الان که دارم براتون مینویسم پلک که میزنم یک خط درمیونه و خنده هام اینقدر خوشگل شده که نگووووووووووو
همون هفته پیش رفتم یه متخصص گوش و حلق و بینی و فرمودند که اعصاب پشت گوشت که متصل به صورتت هم هست فلج مقطعی شده و دو سه ماهی این وضع مهمونت هست!!!
البته و صد البته که چون من وقتی 13 سالم هم بود به دلیل آب کثیف استخری باز هم صورتم همینطوری شده بود خیلی تعجب انگیز برام نبود ولی اینکه همون سال دکتره بهم گفته بودکه اگر یه بار دیگه این اتفاق برای سر و صورتت بیفته برای همیشه کج میمونه ؛ از صبح تا عصر که برم دکتر صد بار سکته کردم و مردم و زنده شدم. ...
خدا رو شکر دکترامروز گفت که سرما بزرگترین عامل فعال شدن این ویروس هست که میتونه اونائی رو که قبلا هم دچار شدن دوباره مبتلا کنه!!
روی اعصاب اصلی صورتم هم نیست وگرنه تا یک سال باید فیزیوتراپی تشریف میبردم.
البته که گفت اگر تا ده روزه دیگه که بیای و من تاثیر مثبتی نبینم باید سی تی اسکن هم بدی!!!
خلاصه بنده مثکه مستعد بیماریهای نادر اونم هم دو بار دوبار هستم.... تا حالا دوبار زونا گرفتم و دوبار هم این بیماری که " فلج بلز " نامیده میشه ...
بخشکی شانس که یه سفر دو روزه هم به ما نیومده ...
توی این هاگیر واگیر مچ پای مهرداد هم دیروز پیش خورد و شدیم یه خانواده خوشگل !!!

با این همه مکافات دیدم متن مریم 7 خیلی کامل و جامعه ؛ کلا کپیش کردم و امیدوارم از سر تقصیم بگذزه :

چخبره اینجا...چند صفحه خوندم به قول سمیرا همش خبرای بد
سمیرا خوبی؟ دلم برات خیلی تنگ شده...دیگه فیس بوک هم نمیای
هما و منا رو گاها تو فیس بوک ازشون خبر دار میشیم
منا که با اون عکسای فیس بوکش و اون دوتا وروجک دل ما رو آب میکنه
هما هم عاشقتم که ادای منو درمیاری...مردم از خنده از دست اون قلبا
محبوبه تو چرا اینجوری شدی دختر تو این وضع و اوضاع؟تلفنت رو گم کردم ... فکر کن
فدرا جون مراقب خودت باش...
مامان کوروش شما خوبین؟
رویا جون(قاصد محبوبه) شما خوبی؟
مارسیم هم که تو فیس بوک هستیم در خدمتش
خودم هم که افسردگیم به حدی شده بود که فقط کارم شده بود یا گریه یا یه گوشه نشستن...داروهام رو که شروع کردم هم همش خواب بودم...الان بهترم...
سمیرا معده درد چیز خیلی بدیه...اما اگه مشکل داشته باشه معده ات باید باهاش کنار بیای...ولی اگه یه دکتر خوب بری و دایم دارو مصرف کنی تا حدی بهتر و قابل تحمل تر میشه..

این بود کپی برداری بنده در نهایت احترام.

عاشقتونم و امیدوارم به زودی دیداری تازه کنیم
بووووووووووووووووووووووس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام خانوما هم میتونین سفارش بدین براتون بفرستم ویا اگرهم خواستین میتونین بیاین از نزدیک خرید کنین همه اجناس نو هستند نبودم بهم اس ام اس بزنین09194250049
فرش .اغوشی نو . لباس نو .خورده ریز .عروسک . ال سی دی و چمدان و......
http://hedieh4.blogfa.com/

سلاممممممممممممم

صبح زیبای بارونی بهاریتون به خیر . وای که چه بارونی بود امروز . چه بارونی :))))))))))))))))

خوبید؟؟؟؟؟

فرانک رفتی پارک آبی؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا برامون تعریف کن . من هم یه اکیپ بزرگ از فک و فامیلمون میخوان 2 شنبه برن . به من هم خیلی میگن . ولی دوست دارم بچه کوچیک همراهشون باشه که به الینا هم خوش بگذره . حالا ببینیم چی میشه .

سمیرا و مونا چطورن؟؟؟؟؟؟؟؟

فدرا جونم پستت خیلی خیلی ناراحتم کرد . خیلی مراقب خودت باش . امیدوارم زود زود خوب بشی عزیزم

درنا جونم چه عجب اینورا مادر . حالا بهتری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مریم 7 جونم خوبه؟؟؟؟ تو ف ب عاشق اون اخم دخترت تو عکس شدم . عزیز دلم

خو من برم دوباره میام

سلا م
صبح بخیر

ما هم شهر بارونی داریم . اما مثل هما ذوق نمی کنم اخه دیگه از دست بارون خسته شدم و دلم یه بهار بدون بارون می خواد

هما جونم سعی می کنم مواظب باشم اما هی پیش میاد

بقیه مامانا شما هم بیاد حاضری بزنید

راستی خیلی دلم برای مهناز و سمیه تنگ شده کسی خبری ازشون نداره ؟؟؟

رویا جون شما هم سلام من رو به محبوبه برسون

سلام به همه

وای منم کلی حال کردم با بارون آخه خیلی هوا گرم شده بود چند روز پیش از الان اینطوری گرم میشد وای بر تابستان به هر حال من کلی خوشحالی کردم همینطور دو جوجه

مریممممممممممم 7777 بابا چه عجب از اینورا قربونت برم که منم عاشقه دخملتم بخدا چند روز پیش سارینا میگه مامان اسم دوستاتو میگی بعد منم اسم چند نفر رو گفتم بعد سارینا میگه حالا من اسم دوستامو میگم کارن . ستاره . کسری . درسا . هستی . دیباااااااااااااااا ... میگم سارینا تو که تو کلاستون دیبا ندارید میگه اییییی دوستم دیگه مامانشم با تو دوسته تو کامپیوتر عکساشو میبینیم دوستمه دیگه تازه مامان خانوم یادت نیست تولدت گفتی مامان دیبا بهت شال داد بعد تو دیبا رو یادت نمیاد . واقعا" شرمنده شدم رفت

هما جان اگه 5شنبه ردیف کنی پارک آبی رو پایتم

سمیرا جان مادر چطوری معدهات بهتره ساتیا چطوره

درنا جان انشالله خیلی زود رو به راه بشی از این به یعد همیشه برات اتفاقای خوب بیفته انشالله

فدرا جان تو در چه حالی امیدوارم برای تو هم دیگه اتفاقات بد نیفته و از این به بعد سال ژر از شادی و خنده براتون باشه

دوستتون دارم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
ممنون مونا جان بهترم

راستی شماها گن اسلیم لفت داشتنین تا بحال
من به این شکمم گیر دادم الان کلی تو اینترنت سرچ کردم چند جا هم زنگ زدم سایز اسمالش بهم می خوره که جایی نداره وزنم که کم شده این شکمم بیشتر تو ذوق میزنه الان52شدم اما شکمم بیرون زده
سلام سلام سلامممممممممممممممم
روز بهاریتون بخیر .اینجا یه بارونی دیشب تا حالا داره میاد که حال ادم را جا میاره .جاتون خالی

فدرا جون انگشت پا زیاد اذیتت نمیکنه . منم ماه پیش بود فکر کنم انگشت دومی پام مو برداشت .چند روز اتل بستم خوب شد . ولی انگشت زخم پدر ادم را در میاره .خیلی برات ناراحت شدم

گن اسلیم لفت هم من مدل شلواریش را دارم زیاد برای لاغری کارایی نداره بیشتر برای زیر لباس خوبه .بماند که تو تبلیغاتش میگه یکماهه سایز کم میکنین و فناوری نانو هست و ..... ولی همون زیر لباس فرم میده به بدن . گن شکمیش را هم دوستم داشت که مدام هم تو خونه و بیرون میپوشید ولی فایده ای برای کوچیک کردن و لاغری شکم نداشته بود براش .

هما ای کاش میشد منم باهات بیام استخر . ای اینجا من حرص میخورم . دلم میخواد برم استخر تنهایی حس و حالش نیست .

سمیرا برای پش دبستانی فکر کنم از امسال باید برن . اینجا مهد کلا تا 4سالگیه بعدش وارد مدرسه میشه
من هم دنبال مدرسه هستم برای سامی . ولی خودش میگه نه من هوم ورک بلدم . میره رو ورق از چپ به راست مدل ضربان قلب خط خطی میکنه میگه ببین چه قشنگ انگلیسی نوشتم بخون ! منم باید حتما بخونم و ترجمه هم بکنم