2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سمیرا چند تا از اون شعرای دختر کشش برای اونا بخونه حله بابا تنبلی نکن یه زنگ بزن شاید بگن مشکلی نداره اگه هم گفتن داره یه کاریش میکنیم دیگه چاره چیه میگیم اینجا یه مشت بی شوندول ریختن اگه شوندول تو رو ببینن میکنن و میبرن پس باید قائمش کنیم تا نبرنش خوبه هاهاهاها چه کنیم دیگه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
من 5 شنبه این هفته مهمون دارم . یعنی یکی از بستگان محترم دیشب خودش رو دعوت کرد . ولـــــی واقعا اگه خودتون دوتا جورید برید . اینجا یه جائیکه که سخت بشه همه با هم برن . من حدود 20 نفر قرار بود باهام بیان که آخر من و مامان و الینا رفتیم :)))))))))))

ولی خدائیش چه گیرای میدن ها بچه تا 6 سالگی مجازه دیگه والا سارینا هنوز با باباش و داداشش میره حموم کاملا" هم شوندول داشتن و نداشتن هم براشون عادی شده مسخره اش رو در آوردنا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
فقط باباشون پوشش داره سارینا و سامیار بدون پوشش میرن یه بار هم پرسید سارینا ماله داداشی چرا اینجوریه گفتم ماله پسرا اینطوریه ماله دخترا اینطوریه گفت اهان دیگه چیزی نپرسیده همیشه هم میگه منو مامانم دختریم بابا و سامیار پسرن دخترا با دخترا پسرا با پسرا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام منم هستم منتها الان خیلی سرم شلوغه برمیگردم دوستتون دارم بوسسسسسسسسس

جانممممممممممممممممممممممممممم ساتیار با اون عکسش
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!

سلام مونا خسته نباشی ...بابا چشم کردیم تو هم هی گفتیم کار نداری

هما چطوری ؟ والا نه خیلی فقط دیروز زنگ زد که اونم می یاد پارک آبی .... رفتی بهش بگید ..من که کنسل شد

بقیه کجا هستن
راستی تا وبلاگ میترا خوندم مربی مهد مهربد بد لباسشو عوض کرده نمی دونم چی شده استخون کجاش شکسته خیلی ناراحت شدم ....