2789
ای وایییییییییییییییییییییی محبوبه چرا خورده زمین حتما خونه تکونی کار دستش داده . خیلی ناراحتش شدم من میدونم ادم غریب و دست تنها چه قدر سختشه اون هم با یه بچه کوچیک . امیدوارم زود زود حالش خوب بشه .
ای وای من

محبوبه چرا ....خیلی ناراحت شدم ..عزیزم ...بابا اینجا چرا اینجوری شده دیگه فقط باید خبرای بد بخونیم ....

رویا جون مرسی اومدی خبر دادی

هما زنگ زدم ولی اپراتورش جواب نمی ده

راستی نفری چند تومنه بچه ها چند تومن ....؟ واسه چند ساعتن

مونا نگران اوضاع و احوال ادارت نباش گذری ....مطمئن باش یه دوره سرتو شلوغ می کنن دوباره بر می گردی به روال سابق

منم هستم همین دورو ورااااااا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه

ای وای من محبوباااااااااااااااااا دورت بگردم مادر چرا اینطوری شدی عزیزم انشالله زود زود خوب بشی واقعا" سخته آدم دست تنها باشه اونم با بچه البته خدا رو شکر محبوبه مادرشوهرش کنارشه که با هم خیلی هم خوبن این هم نعمتیه

سمیرا عشقم حق با توست تو این 10 سال که دارم کار میکنم از این بالا پائینای کاری زیاد داشتم و دیدم انشالله که موقت باشه بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

نامردا بزارید یه پنج شنبه بریم منم بیام باهاتون

رویا خانوم گل از شما هم ممنون از اطلاع رسونیتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام خدمت خانوم های عزیز
لطفآ اگه کسی از شما خانوم های عزیز فرزندشو به مهد کودک تیام تو شهرک غرب (حسن سیف) میبره ،یک راهنمایی کنه ،(پسرم 87 دنیا امده) در رابطه با رسیدگی به بچه ها ،مربی ها ،تمیزی ،هزینه هاش و غیره ،،،،،،
پسرم را میخواستم اینجا ببرم اصلآ ارزش داره ،یا همش تبلیغ ؟
از وقتی که برای من میذارید بینهایت متشکرم .
سلامممممممممم

محبوبا خیلی خیلی برات ناراحت شدم . ایشاله زود زود خوب بشی . نزدیکم نیستی بیایم کمکت .
تو خونه تکونی اینطوری نشده . من باهاش تو تعطیلات عید صحبت کردم . محبوبه امسال خونه تکونی نکرد چون وسایلش رو جمع کرده بود برای اثاث کشی. ولی ایشاه زود زود خوب شه .

سمیرا بلیط برای خودمون اگه اینترنتی بخری 25 و اگه حضوری بخری یعنی بری اونجا و بخری 35 تومنه و برای بچه ها زیر 110 سانت 16 تومن از 8 صبح تا 5/9 شب میتونی بری . ولی خوب آدم خسته میشه . البته ماها خسته میشیم و نه بچه ها . من ایندفعه برم تا هر وقت الینا بخواد میمونم . اونروز آخرش کم آورده بودم واقعا . بعد مامانم هم گناه داشت .

راستی سمیرا به ساتیار قول نده تا وقتی مطمئن نیستی که با خودت میذارن ببری . مثل اینکه سخت میگیرن خیلی برای جنسیتی .

مونا جونم اوضاعت بهتره . ببین من برام فرقی نمیکنه روزش . فقط 5 شنبه ها ظاهرا شلوغ تره . میتونیم بذاریم اواخر اردیبهشت که وقت امتحان بچه هاست و قطعا خلوت تره . هر جور شما ها راحتید .

راستی رویا جونم ممنون ما رو از احوالات محبوبه خبر دار کردی . گل پسرت رو ببوس

سلام به همگی دوستای خوبم.

ای واااااااااااااااااای که واسه محبوبه خییییییییییییییییییلی ناراحت شدم. طفلکی دست تنها، با بچه کوچیک و اثاث کشی و .... چی می کشه؟؟؟؟ رویا جون مرسی که بهمون خبر دادی. تماس می گیری باهاش از قول همه ما جویای احوالش باش و سلام مخصوص منو برسون. بوسسسسسس واسه محبوبه خوشگل و سفیدبرفی.

واسه یاسی گل هم خیلی ناراحت شدم و خییییییلی خوشحالم که داره باهاش کنار میاد. فدات شم یاسی جون چیزی که زیاده بچه.... والا. یه چند ماه دیگه ایشاالله سرحال تر و قبراق تر یه جوجه دیگه..... موهاتم مبارک خوشگلم.

هما جونم همیشه به گردش خانومی. اینجور جاها می رین جای منو خییییییییلی خالی کنین. خوش بگذره.

مونا جونم من تا دلت بخواد شرکت و واحد و .... عوض کردم!!!!!! هیچ کدومش هم به میل و اختیار خودم نبوده!!!!!! ولی خیلی سعی کردم همیشه خودم رو با هر شرایطی وفق بدم. یعنی چاره ای جز این ندارم. این چند سال باقی مونده رو هم باید بگذرونم و دیگه راحت بشم.... تو هم امیدوارم خییییییلی زود به شرایط کاری جدیدت عادت کنی و مطمئنم می تونی عزیز دلم. بچه ها رو ببوسسسسس.

سمیرا جونم خوشحالم بهتری. می گم بیا یه استخر مردونه پیدا کن که کوروش و ساتیار مشکلی نداشته باشن و ما رو هم یه جوری قبول کنن دیگه!!!!! منم الان با این قیافه فقط باید برم استخر، ها ها ها ها ها ...........
راستش هما چشم خودمم اب نمی خوره ..اخه 2 سال پیش ساتیارو توی کیش قبول نمی کردن فکر کن ما هم زنونه رفته بودیم .... یعنی مردی نبود که ساتیار باهاش بره کلی چونه زدیم تا قبول کردن

الان که 4 سالشونه قطعا بازی در بیارن

مریم خوبی عزیزم کوروش خوبه ؟ با مهد چطوره ؟ ردیف شده ؟؟؟ من پایه استخر مردونه هستم سانس مردونش بریم هان ؟ موافقی
سلام خانوما خواهش میشه قابلی نداشت محبوبه هم برای همتون سلام میرسونه
ما هم به خاطر اینکه مادر شوهر و خواهر شوهرش مواظبش هستن یه کمی خیالمون راحته وگرنه حتما یکیمون میرفتیم تبریز به هر حال از لطف تک تکتون ممنونم هم از طرف خودم و هم خواهر جونم
بوووووووووس واسه همتون آقا پسرا و دختر خانومای گلتون و خودتون
سلام به همه

خوبید خوشید سلامتید

مامان بچه ها ممنون از دلداریت روز اول خیلی اعصابم بهم ریخت ولی الان دارم باهاش کنار میام چاره ای نیست دخمل و پسملتو ببوس

سمیرا کشتمت اگه استخر مردونه بری منو نبری گفته باشم مگه میشه من سارینا رو ببرم استخر سامیار رو نبرم اصلا" وجدانم قبول نمیکنه اگه باباشم بخواد سامیار رو ببره من نمیزارم چون سارینا با من رفته سامیار هم باید با من بره مادر خوب که تبعیض غائل نمیشه هاهاهاهااههاهاها

در ضمن سمیرا اگه قبول نکردن همون مایو دخترونه تنش کن بیارش کی به کیه سارینا 2 مایو داره ها گفته باشم یه تیکه هم هست که بچت دیگه زیادی زیر سوال نره خوبه الینا هم یه بار هما گفت دو تا مایو داره به هر حال مایو هست بقیش با تو
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
وای مونا بمیری لبخند را بر لبم نشاندی بعد مدتها ...

دیشب با یکی از دوستان رفتیم بیرون و پیتزا خوردیم گلاب به روتون یه معده دردی دارم نگو و نپرس .... اه اه این معده درد چی بود دیگه

والا مونا می ترسم بیام تا اونجا ضایع شم یعنی راهش ندن و تا کل مسیر ساتیار مخ منو بخوره ...مایوی یه تیکت دامنم روش داره ؟؟ اخه مشکل اخلاقی داریم ما

نمی دونم ولی اگه فکر می کنید با مایو دخترونه مشکل حله بریم ! سه شنبه و پنج شنبشم فرقی نمی کنه ..

خبرشو بدید ..
هما مبصر بیا بگو چیکار کنم
فدات بشم مادر چرا معده ات درد میکنه مادر ای بابا دکتر رفتی

سمیرا حالا به طور ناشناس زنگ بزن بپرس شاید حالا کوتاه بیان

نشد جهنم ضرر میریم یه مایو میخریم که پائینش دامن هم داشته باشه چه کنیم دیگه خراب رفیقیم

همااااااااااااااااااااااااااااا کجایی بیا کک به تمون ما انداختی کجا رفتی
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلامممممممممممم

وای چه فکر خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مایو دامن دار . خیلی عالیه . راستی بگما کلاه شنا حتما ضروریه . اصلا نمیذارن بدون کلاه چه بچه چه بزرگ

هر چی شما ها بگید .

راستی الینا مایو یه تیکه اش دیگه یک کم براش کوچیک شده راستش فک کنم به عضو شریف ساتیار آسیب برسونه :))))))))

خوب سمیرا ردیفه کلاه که میزاره مایو دامن دار هم که میپوشه حله دیگه

فقط باید 5شنبه بریم همین
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!