2777
2789
ینی خاک تو سرشون سر ما شر ط بندی کردن و روی هم رو کم میکنن .

سمیرا سمیرا یعنی من ترکیدم از خنده از دست تو از این نون و ژله ات . ببین الینا عاشق دلستر ه پارسال یه بار مهد کودک یه روز آموزش این بوده که مانا غذا درست میکنن و ما باید تشکر کنیم و ... بهش گفته بودن شام چی خوردی؟؟ الینا گفته بود دلستر . مربیش گفته بود دلستر با چی؟؟؟؟ الینا گفته بود با نون !!!!!!!! یعنی مگه من بساط خنده شون نبودم تا مدتها !!!!!!!!!

حالا گفتم خلاصه تو مارو دعوت کن . دلستر و ژله با من من میارم نون با خودتا . بعد هم شوفاژ ها رو خاموش کن به خاطر صرفه جویی و مصرف انرژی (آخه ما کارمند دولتیم دیگه ) خوب ؟ پالتو هم تنت کن ببینیم . بابا ذار کل وسایل خارجی خونه ات رو ببینیم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامممممممممممممممممممممممممممم

بابا من داغونم دو تا بچه مریض افتاده رو دستم یعنی دست مامانم ای خدا

اینم بخاطر دله سمیرا جهت شاد سازی تاپیک راستی سمیرا و فرانک به شماها هم میگن دوست چی میشه تو مهمونیاتون من و هما رو هم دعوت میکردید شده بود فرش زیر پامونو میفروختیم میرفتیم لباس 2012 میخریدیم آبرو داری میکردیم والا چقدر تک روی آخه

ای مجاهد ای مظهر شرف
ای گذشته ز جان در ره هدف
هر زمان می رسد از تو این ندا
ای اسیران و مستضعفان به پا
زیر بار ستم زندگی بس است
نزد طاغوتیان ، بندگی بس است
بود شعار تو به راه حق پیام
ز ما تو را درود زما تو را سلام
خمینی ای امام ، خمینی ای امام (2 )
ای مجاهد ای مظهر شرف
ای گذشته ز جان در ره هدف
چون نجات انسان شعار توست
مرگ در راه حق افتخار توست
این تویی ، این تویی ، پاسدار حق
خصم اهریمنان ، دوستدار حق
بود شعار تو به راه حق قیام
ز ما تو را درود ، زما تو سلام
خمینی ای امام ، خمینی ای امام ( 2 )
ای مجاهد ای مظهر شرف
ای گذشته ز جان در ره هدف
چون تو عزم صف دشمنان کنی
ترک سر ، ترک تن ، ترک جان کنی
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مونا اخه می خواستیم بگیم ما خیلی فابریکیممممممممممممممممممممممممم افه بزاریم شوهرامون خیلی با هم خوبن بچه هامون که دیگه نپرس ........از این افه ها دیگه دوستم در جریان هستی که

ای بابا ساتیارم امروز مریضه فین فینش رو هواست

یعنی این 2 منو کشتوند

همااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ببین اخه من می خوام با 206 بلوم بیام می فهمیییییییییییییییییییییییی؟؟؟ دعوتم کن بی دین دعوتم کن
دوست دعوتم کن
عزیزم دعوتم کن

بعدشم ماهم بچه های غرب یه ماشین می شیم می یایم اونوری دیگه هان به قرعان زحمتت می شه ....
سمیرا خوشم میاد گرفتی منظورمو چقدر پز این دوست فاب بودناتونو به ما میدید بدم میاد

راستی سمیرا تو ماشین بلو خریدی بجای اینکه به مناسبتش یه مهمونی بدی تازه میخوای مهمونی هم بری شیرینی ماشینتو بده آخه چتر باز

راستی ماشینتم مبارکا باشه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
وای محبوبه عزیزم خیلی سرده به خدا من تحمل ندارم می ترسم به عاقبت دختر کبریت فروش دچار شم .....

ببین یه کاری نکن به حساب خودم واسه همه بلیط بگیرم شام و ناهار سرت تلپ شیما ...بزار بریم خونه فرانک
سمیرا بذار خونه مونو عوض کنیم خونه ی جدیدمون بررررررررررررر بیابونه خواستین هم میتونین طایفه ای بیایین فوقش اینه که بیابون روبرویی رو فرش می کنیم میشینیم به قرعاااااااااااااااااااااان.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلاااااااااااااااااااااااااااااااام ( این با خمیازه هست از تنرزی بالا نیستا)

از سرما هیچبی نگین که اینجا دلم خوش بود زمستون نداره .قبل امدن از هر کی پرسیدیم گفتن نه بابا اینجا تازه زمستونش مثل پاییزه و هوا سرد نداریم . الان ما داریم میلرزیم . دو سه هفته هم هست یکی درمیون هی سرما میخوریم . دیگه کلافه شدم

دیروز بالاخره طلسم را شکستم خودما جمع و جور کردم رفتم یه پلاک و زنجیر ناز برای نی نی دوستم خریدم راست میگفتین طلا بهتر و به صرفه تر بود .
بعد هم رفتم یه ساعت شیک برای تولد حسام گرفتم .تا برای پنجشنبه فقط شام و زله و کیک را داشته باشم .

الانم با اجازتون گیج و ویجج میخوام برم خرید . از دیشب تا حالا دوتا بطری دوغ خوردم الان احساس میکنم رگ و خون تو بدنم نیست .