2777
2789
ببین زده از صبح تا بعد از ظهر . بذار ببینیم سانسیه . چه جوریه؟؟؟؟؟؟ من دو مابو دارم برای الینا دو تیکه هست . اونوقت اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مریم تو هم میتونی بیای 5 شنبه ؟

ببین مونا رو بیخیال شیم خواهشا . فعلا اعصاب نداره از دست ما :))))))))))))

فرانک چی؟ اون هم پایه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الناز جونم شب از خونه برات میل میزنم . فقط من امشب دیر میرم خونه اشکال که نداره عزیزم . راستی اگه ما مهندسیم که شما فوق مهندسید بابا :)))))))))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی میخوایید بگید بگید گوشی منو ببینید کف میکنید بخدا الناز بیا بهشون بگو از حسودی بمیرن تازه سامیار یه گاز مشتی هم روش زده نصفه صفحه بالاشو شکونده از زاویه های دیگه هم نگاه کنی انگار همین الان از زیر یه تریلی 18چرخ کشیدمش بیرون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مریم مبارک گوشی . با حسام هم حرف زدم ولی مثل اون سه وعده غذایی رضا که به خوردتون میده حسامم روزی 6 وعده با میان وعده ها البته به خورد ما میده که فعلا تا اطلاع ثانوی حرف مرخصی نزنین و همون حرفها که دیروز بهت گفتم . ولی من تسلیم نمیشم .

سمیرا ماموریت سهیل مبارک . ببینم چه میکنی حالا که فرستادیش ماموریت

هما جان چه شوهر خوبی یه کلاس بزار تا شوهرای ما بیان یکم از غلی یادبگیرن . حسام نهایت تحمل انتظار کشیدنش یک ربع ساعت هست . اونم اگه یه فنجون نه ببخشید یه ماگ قهوه بدی دستش

مریم من تبلت میخوام دقیقا چون میخوام روش برنامه هم نصب کنم . بعد عزیزم ما یه لب تاب داریم که من اوایل فک میکردم برای هردومونه به مرور کاملا متوجه شدکم که برای علی نه من . به منه که میگن شوهر ذلیل!!!!!!!!!

مونا جونم شما خودتو اذیت نکن برات بده مادر . قربون اون باسنت بشم که اصلا به زمین نمیچسبه و همه جا آماده رفتنی و فقط خونه خودتون نمیمونی هههههههههههههههههه

حالا هی بیایین از مبایلاتون تعریف کنین . صبر کنین تا حسام برای من اون گلکسی خوشگله را بخره البته اگه کره ای پیدا کنه .

هما از تبلت نگو که من الان دو دل هستم بین گلکسی یا تبلت .