2777
2789
والا همش تو فکر لوس بازی و ادا هستن یخورده نمیکنن به دور و برشون نگاه کنن ببینن دوستی فامیلی کسی شاید چشم به راه دوخته یکی بره بهش سر بزنه واقعا" هما جون هیچکس مثل الناز دوستای خوبی مثل ما نداره چی کار کنیم دیگه خراب رفیقیم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

محبوبـــــــــــــــــه جونم . کجائی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک کنم داری برای آقا صالح بلوز و شلوار میبافی که اینقدر مشغولی!!!! یه سر هم به ما نمیزنی خانم هنرمند .
شب یلدا چه کردی؟؟ رویال آیسینگ درست کردی . راحت بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا یه خبر بده از خودت . داماد گلم رو ببوس

میبینم دوستان گشادی رو به حد اعلا رسوندن و همش خودشونو اینور اونور میندازن. خیلی با حالید .
آقا از اون تریبون بیا پایین من برم بالا . ...مدیونید اگه جایی خودتونو انداختید به من نگید. البته الناز گناه داره الان
سمیرا کیبوردم تو فیس بوک تایپ نمیکنه برا همین جواب ندادم من فقط میرم اونجا cityville بازی میکنم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام دوستای گلم
دلم واستون خیلییییییییییییییی تنگ شده بود......راستش نتمون مشکل پیدا کرده بود در حد بوندس لیگا طوریکه فکر کردیم اینترانتی شدیم!!!!!!!!!!!!!!!!خدا رو شکر الان بهتره.ههههه.
نمی تونم صفحه های قبلی رو ببینم واسم فیل تر شده!!!!!!!!!!!
هما جونم به خدااااااااااااااااا یه ّژله ی ناقابل هم درست نکردم با صالح زده بودیم به تیپ و تاپ همدیگه اصلا حسش نبود. منم دستمو گرفتم به .....ول سهند و پا شدم رفتم اونجا البته بگم که شام رو متقبل شدم و از غذای خانگی سر کوچه شون غذا گرفتم.ایسینگ و خیلی تو فکرشم اگه این فراخی اجازه بده خیلی دوست دارم امتحانش کنم.
سمیرا مونا فدرا فرانک مریم و.............. چطور مطورین؟
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
الو امتحان می کنم من رسیدم خونه دوش گرفتم ساتیار و باباشو خوابوندم اومدم اینجا

یاسی والا نمیدونم از وقتی تو ما رو ترک کردی مرام توی این تاپیک مرد ....والا نه کسی مهمونی می ده نه کسی مهمونی می ره ....

وای مونا مردم از خنده میگرنش اوت می کنه خیلی باحال بود ...کیش ولی هستم حاضرم افسردگیش تو حلقم ببرمش کیش :d

الناز صدای ما رو داری ؟؟؟؟؟عیادت شیرینی گل ویارانه چی دوست داری ....می خوای یه نگین خوشگل واسه نافت بیارم ؟؟؟
سمیرا اگه منظورت اینا که من مهمونی بدم باید بگم که کالیبرم الان به 24 رسیده و داره بالاترم میره . اگه سر راه سنجدی آب هندونه ای چیزی دیدی ما رو فراموش نکن

بچه ها عاشقتونم دلم خیلی تنگ شده بود براتون.این دو سه روزه میام سر میزنم جوون شدم به خدا
Lilypie Pregnancy tickers
اقا یاسی برگشته ولی خیلی با کلاس برگشته یکی به من بگه کالیبر چیه دیگه ؟؟؟؟ 24 کجاست ؟؟؟؟؟ آب هندونه رو هسم......

یاسی بیشتر بیا کم کم نوجوون می شی می گی نه امتحان کن من الان خودم 14 سالمه از تهران

سلام به همه

سمیرا جان فکر کنم منظور یاسی این بود که قدممون رو چشمش فقط رفتیم خونش براش آب هندونه ببریم هههههههههههههههههه

دوستان سروران عاشقتونم تک به تک ببینم کی میخواد مونا جونو مهمونی دعوت کنه آفرین بشتابید
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
کی بریم ههههههههههههههههههههه چه آماده ام من

هل نشو سمیرا جون میریم فال هم میگیریم تو فقط هل نشو
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
آقا امروز بعد چند روز ساتیار رفته مهد تیچر گرامی بهش می گه می دونی فردا چشن پاپانوئل دوست داری برات چی جایزه بیاره
ساتیارم می گه یه دی بیست و شیش بلو 206 blue

مربی بد بخت همین طوری نگاش می کرد می گفت حالا یه چیز کوچک تر بگو تو کیفش جا بشه !!!!