2777
2789
آفرین به این سمیرا که جزو خوانندگان خاموشه و تا صدای من از بی حوصلگی سر نره و فریاد به هوا نبرم نمینوسه ولی بازم به غیرتش که تا میبینه من حوصلم سر رفته زودی میاد بوسسسسسسسسسسسسس سمیرا چی شد که یاد تولد من افتادی من تولد م 3/12/1360 هههههههههههههههه راستی چرا فیفتی فیفتی میخوای بیای بدون تو که صفا نداره قرار

نوشین بابا دمت گرم من که حالشو ندارم برم تاپیکای دیگه رو بخونم بازم تو که وقت میزاری میری مهیج ها رو پیدا میکنی میای میگی هههههههههههههههه بوسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام سلام صد تا سلام

من میشم خواننده روشن.
راستش امروز برای اداره مانیتور جدید خریدیم و من مثل ندید بدید ها یکیشو برای خودم برداشتم . مانیتور 19 " و من جنبه شو ندارم . چشمم عادت نداره فکر کنم چپ شدم یعنی چشمام چپ شد . سردرد گرفتم . نمیدونم چرا اینقدر صفحه منو کشیده . احساس میکنم مثل ژاپنی ها شدم !!!!!!!

خوب هنوز جای قرار مشخص نشده!!!!!
نوشین خودتو لوس نکن پاشو با باربدی بیا اصلا دلم برای باربد تنگ شده . راستی از دیوان جدید چه خبر؟

بیتا جونم بیا بگو شوشو برات چی خریده که یه قومی رو از کنجکاوی (فضولی مدرن) داری میکشی.

راستی بچه ها یه سئوال؟ تورو خدا جواب بدید. نی نی های شما شماها رو میزنن؟ یا در اصطلاح دست بزن دارن؟
الینا یه هفته ای میشه تا میگیم بالا چشمت ابرو ؟ محکم با بالاترین توان میزنه تو صورتت و یا چیزی بخوا د و به حرفش گوش نکنی!!!! راستش قبلا اینطوری نبود. من میگم از مهد کودک یاد گرفته ولی دوستان میگم اقتضا سنشه؟ حالا به نظرتون چی جوری باهاش برخورد کنم . مثلا پنج شنبه تو مهمونی یه بچه 4 ساله که داشت باهاش بازی میکرد و یکدفعه کفش الینا رو برداشت آنچنان محکم از الینا سیلی خورد که برق از چشماش پرید و من واقعا از این موضوع ناراحتم . فکر کنم باید برم پیش مشاور. و خلاصه پلیز هلپ می
خوب مننم خواننده روشن می شم

والا هما جون ساتیارم تا دلت نخواد دست بزن داره البته از من یه کمی حساب می بره و روی من دست بلند نمی کنه حرمت مادرشو نگه می داره ولی باباشو خالشو مامانمو بد می زنه منم خیلی بدم می یاد همش به مامانمینا می گم لوسش کردید به روش نخندید ولی فکر کنم اقتضای سنشونه عزیزم ولی تا می خواد بزنه من می گم مثلا خاله نازه چرا می زنی دیگه نمی زنه 1!!!
هما جونم ناراحت نباش منم فکر میکنم اقتضای سنشونو البته یکی دو بار بیشتر نشد که سارینا اینکارو کرد و بعدش من سریع گفتم سارینا داره ناز میکنه مگه نه سریع شوع میکرد به نااااااا نااااااا یعنی ناز ناز ولی یه دفعه که خونه دوستم بودم بچش عصبی که میشد میزد به سرش حالا از اونروز به اینور سارینا وقتی که عصبانی میشه میزنه تو سرش منم سعی میکنم محل نزارم تا از سرش بیفته
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام به همگی
مماهم خوبیم ازسفربرگشتیم لبنا فوق العاده بودآب وهواش سوریه هم خوب بود واسه همتون به ننیابت ازبچه های نی نی سایت تیرماهی زیارت خوندم به خدا به یادتون بودم واسه الی ومامان سارینابه حضرت رقیه خیلی سفارشتونوکردم که بارتون را به سلامتی زمین بذارین
برم که شوشو الان صداش درمیاد
سلام چه بی صفا شده اینجا به به

هانیه جون زیارتت قبول وای نمیدونی چه حالی کردم که اونجا به یادم بودی مرسی پسمله گلتو ببوس

هما جونم حالا هی لیست اینای که میان میزنی بگو ببینم اینا کجا میخوان همدیگرو ببینن جاشم مشخص کنید من که کف کردم بس که هی گفتم جاشم مشخص کنید آخه چرا از یه زن حامله که مادر یک فرزند 16 ماهه یه زن شوهر دار و یه خانوم شاغله اینهمه حرف میکشید اوه خودمم خندم گرفت وقتی داشتم سمتامو مینوشتم ههههههههه در ضمن تو چرا (با لحن دعوا بخون ) عکس الینا رو برامون نمیزاری نمیگی خاله ها دلشون تنگ میشه واسه این دخمل ناناز

الی تو کجاییییییییییی بیا دختر ببینم اومدی وعده قرار دادی و رفتی

مامان آرشا . محبوبههه . یاسی . مامان نی نی . فیروزه . فدرا . صنم . و بقیه همه و همه دههههههههههه خجالت بکشید بی معرفتا بیایید یه حالی از رفقاتون بپرسید واقعا" که ما رو باشید رو درختای کیا خاطره نوشتیم (به قول شوشو مگه مرض داری درختا رو خط خطی میکنی هههههههههههههههههههههه)

وایییییییییییییییییی الان آمپرم رو سقفه زودی بیایید وگرنه من دیگه عمرا" بیام براتون بنویسم فقط میام میخونم چون میمرم از فضولی اگه نخونم نمیشه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
مونا عزیز دلم اگه به لیست با دقت نگاه کنی میبینی که دیگه اسم من نیست . بنا به دلایل زیادی نمیتونم بیام ، هر چند که خیلی دلم میخواست ببینمتون . ایشاله جاش هم مشخص میشه و خیلی بهتون خوش میگذره

هانیه جونم زیارتت قبول . ایشاله همیشه خوش و خرم باشی . برای ما هم دعا کن . راستی نی نی نداری؟ مظورم نی نی جدید ه تو دلیه؟
ایییییییییییییییییییییییی هما من اینهمه غر زدم ولی دقت نکردم چرا نمیایی نه سمیرا هم که میگفت فیفتی فیفتی اگه واقعا" کسی نمیاد بزاریم واسه یه روز دیگه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام مامانهای خوب خوبید خوشید ...........الحمدلله
من خاموش هم که تصمیم داشتم دیگه روشن روشن باشم به دلایلی کلا پاورم پکید (به جون خودم نمی خوام جو خراب کنم فقط یه دلیل برای خاموشی دوبارمه)مامان بزرگم به رحمت خدا رفت و کلا دوهفته همه چیز داغون داغون بود و چون زحمت نگهداری رهام گردن مامانمه بنده خدا سرش به مراسم گرم بود والهی بمیرم پسرمم هم حسابی اذیت شد خلاصه تو این مدت هر کی دم دستم رسید از رهام نگهداری کرد (مرخصی هم که قربونش برم اصلا ندارم آخرین فیش حقوقیم که اومده بود تا پایان آبان زده بود تعداد روزهای مانده مرخصی --صفر-- )خلاصه که بگذریم
راستی مامانا شما که چند بار باهم قرار گذاشتید همدیگرو میشناسید این مامانای خاموش رو هم تو قرارتون راه میدید
البته کاش قرارتون با نی نی ها بود اینجور پسر منم میتونست دوستاشو ببینه (هنوز نمیدونم خودمم دعوتم یا نه) راستش خیلی دلم میخواد بیام البته میدونم با توجه به مشکلات اخیر نمیشه ولی جان من بعد از این قرارتون بیاید یه قرار با نی نی ها داشته باشید اینجوری ما هم میایمو خیلی دلم میخواسته تو این قرارهاتون شرکت کنم اما هیچ وقت نشده پس تا قرار بعدی که انشاالله زود زود باشه منتظر میمونم
سلام سلام

خوووبین مامان گلی ها .........چشم بلبلی ها.............

مونا ..........خوووبی...........کاش صفحه 600 نشده بوود یه کم اینجا روونق داشت

کجا ول کردین رفتین همه

مژی جان خدا رحمت کنه مادربزرگتوونو....... مواظب رهام باش تو این شلوغ پلووغی ها صدمه نخووره

ووای الی قضیه نردبون را تازه دیدم.ای دست این پهلوووون سام .خدا رحمش کرد

هما تو چرا نرفتنی شدی؟؟؟؟؟؟ می خوای با الینا باشی؟؟؟

همه و همه خووب و خووش باشین
سلام دوست جونا
بعد از مدتها وقت کردم بیام اینجا . آرین خوابیده و من از فرصت استفاده کردم و با هزار تا کار نکرده اومدم ببینم چه خبره. متاسفانه وقت ندارم پستها رو بخونم ولی بازم خوشحالم که اینجام. دلم برای همگی خیلی خیلی تنگ شده و با اینکه کم میتونم بیام ، همیشه به فکر همتون هستم. لطفا شما هم منو فراموش نکنین در غیر اینصورت جدا دپرس میشم.
اه شوشو اومد تو اتاق و الانه که بیاد پشت سرم تا ببینه چی مینویسم. الان می فرستمش خرید و دوباره میام ها ها ها
من در راستای کمبود وقت دارم همزمان ایمیل های نخونده ام رو هم چک میکنم . اینم یک نمونه اش که ازش خوشم اومد:

ارزش یک خواهر را،
از کسی بپرس
که آن را ندارد.

To realize
The value of a sister
Ask someone
Who doesn't have one.

ارزش ده سال را،
از زوج هائی بپرس که
تازه از هم جدا شده اند.

To realize
The value of ten years:
Ask a newly
Divorced couple.

ارزش چهار سال را،
از یک فارغ التحصیل دانشگاه بپرس.

To realize
The value of four years:
Ask a graduate.

ارزش یک سال را،
از دانش آموزی بپرس که
در امتحان نهائی
مردود شده است.

To realize
The value of one year:
Ask a student who
Has failed a final exam.

ارزش یک ماه را،
از مادری بپرس که
کودک نارس به دنیا آورده است.

To realize
The value of one month:
Ask a mother who has given birth to a premature baby.

ارزش یک هفته را،
از ویراستار یک مجله هفتگی بپرس.

To realize
The value of one week:
Ask an editor of a weekly newspaper..

ارزش یک ساعت را،
عاشقانی بپرس که
در انتظار زمان قرار ملاقات هستند.

To realize
The value of one hour:
Ask the lovers who are waiting to meet.

ارزش یک دقیقه را،
از کسی بپرس که
به قطار، اتوبوس یا هواپیما نرسیده است.

To realize
The value of one minute:
Ask a person who has missed the train, bus or plane.

ارزش یک ثانیه را،
از کسی بپرس که
از حادثه ای جان سالم به در برده است.

To realize
The value of one-second:
Ask a person who has survived an accident.

ارزش یک میلی ثانیه را،
از کسی بپرس که در مسابقات المپیک،
مدال نقره برده است.

To realize
The value of one millisecond:
Ask the person who has won a silver medal in the Olympics.

زمان برای هیچکس صبر نمی کند.
قدر هر لحظه خود را بدانید.
قدر آن را بیشتر خواهید دانست، اگر بتوانید آن را با دیگران نیز تقسیم کنید.

Time waits for no one. Treasure every moment you have.
You will treasure it even more when you can share it with someone special.

برای پی بردن به ارزش یک دوست،
آن را از دست بده.

To realize the value of a friend:
Lose one.