2777
2789
سلام سلام سلام به همه مخصوصا صنم و پرستو......
پرستو خانوم یه خطی نویس تو یه خطی بنویس ولی بنویس عزیزم ما همه به یادت بودیم من روز تولدت به موبایلت زنگ زدم ولی جوابمو ندادی ...هی هی هی دنیا وفا نداره!!!
پیمان کوچولوی خاله چقدر بزرگ شدی چقدر کیک تولدت با نمک بود!!
پوپک و پرستوی خوشمزه و با نمک چه عجب از این ورا!!!

خوب خوب خوب اومدم یه گرد و خاک حسابی به پا کنم که دیدم سمیرا و فرانک گرد و خاک کردن اصلا ببینم چی شد که نوشین آروم و خونسرد و خوش اخلاق و نکته سنج شد بد اخلاق؟ راستش من نفهمیدم که کی چه موقع این لقب رو به نوشین داد اما هر کی بود احتمالا برخورد زیادی با نوشین نداشته و نهایت تو همون قرار نوشین دیده چون همه ما می دونیم از همه خونسرد تر و اروم تر تو این تاپیک نوشینه ...پس یه دست و هوراااااااااا به افتخار نوشین و یه دست و هورااااا برای همه که می دونن نوشین خوش اخلاقه!!!!!

بچه ها من خیلی درگیر پایان نامه هستم دلم خیلی براتون تنگ میشه تقریبا با خودم مبارزه می کنم نیام این ورا ولی باید تا مهر تحمل کنم ..
روی ماه همتونون می بوسم....
سلام مامانیها و فسقلیها
خوبین؟
امروز من یه حس جدید دارم حدس بزنین جه حسی!!!!!!!
فعلا بماند

بیماننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ماشاللخ جقدر اقا شدی خاله با اون کیک بامزه .

الی جان ما هم دلمون برات میتنکه ولی تحمل میکنیم تا مهر که تمام بشه و شما در بست بشی مال خودمون و سام .راستی جشم بزشکی جه خبر. جشم سام عمل کردین.

نوشین باربدی خوبه؟ حسابی ددری شده؟؟؟؟؟ مثل سامی تو خونه بند نمیشه سامی اصلا

مامان الینا مسافرته الان نه؟؟؟؟؟؟؟؟

مونا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اون دختر مو قشنکش؟ عکست را دیدم مونا جون البته عکس سارینا را فقط عکس مامی نازنینش نبود اونطرف

صنم صنم واییییییییییی فسقلیها کلی خانم شدن ! قربون بلهههههههههه کفتنشون .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هوووووووووووررررررررررراااااااااااااا

چقدر حمایت .....شرمنده می کنین ولله ..............

اینجاست که شاعر میگه خودم بمیرم هوادارانم نمیرن هههههههههههههههههههههه

الی دستت درد نکنه....دیگه من رووو ابرها هستم از دیروز که حمایت ها شرووع شد...هههههههه

مارسیم حس جدیدت چیه؟؟حس دوباره مادر شدن؟؟؟ یا حس خاله شدن؟؟
بیا ما رو تو کف نذار....
سلام علیکم
بابا هواداری ................ بابا خوش اخلاق...............بابا صبور.............ای کاش منهم یک نوشین بودم.ههههه.
مارسیم چرا من نمیتونم توی وبلاکت نظر بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گریههههههه.بعدش هم مردم از فضولی بیا اون حسه روبگو چیه و یه تاپیک رو از کنجکاوی در بیار.
الی جون مادر بچسب به پایان نامت و از مهر هم دربست واسه این تاپیک باش.سام رو ببوس.
وایییییییییییییییییی صنم من میمیرم واسه این دوقلوها و شیرین کاریهاشون.قربونشون بشم.
پرستو این پیمانت خیلی دیگه اقا شده کراوات هم که میزنه فکر کنم دیگه وقثتشه مادر شوهر شی.جیگرشو.خودت خوبی؟؟؟؟
زهرای گل پس کجایی چرا برنگشتی؟
هما جونم خوش بگذره مواظب عروس گلم باش.
بیتا جون شمال خوش بگذره.
سمیه جونم عکس خیلی خوشگل شده دستت طلاااااااااااااااااااااااااااااااااا.
مونا جون همیشه به عروسی و مهمونی.
سمیرا ساتیار چطوره؟؟؟؟کلی حال کردم با اون ددر رفتنش و کفش پوشیدنش خاله فداش.
هاسی با ژوان چه میکنی؟؟؟؟نکنه دوباره غیب شی مادر!!!!!!!
دیگه دیگه اهان راستی مهناز چرا پیداش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساقی فیروزه فهیمه دریا و........................... بیاین یه حاضری بزنین حداقل.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
پیمان جونم چه خوش تیپ کرده بودی خاله ....
ازین پوپک و پرستوی خوشگل که نگو دلم رفت . صنم جون میشه بگی کی تو رو نفرین کرد دوقلو دار شدی ههههههههه

ماهک ماهک ماهک خاله عاشق خاله شیدا خاله از تو فکر تو نمیاد بیرون خاله عکس تو از حلو شچمش نمیره کنار .خیییییلی جیگری .... بیتا جون چشمم شور نیست ولی حتما برا این دخملت یه اسفند دود کن . کاش من پسر داشتم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مارسیم نکنه حامله ای!!!!!!!!!!!!
Lilypie Pregnancy tickers
یاسی جونم از بس که هی اومدی دالی کردی و دل تنگ ما رو گذاشتی و رفتی چشممون ترسیده مادر.

سهند هم خوبه امروز خونمون یه عاشورایی بود که بیا و ببین!!!!!!!!!صبح که شوشو میخواست بره سر کار سهند بیدار شد و نمیذاشت از خونه بره بیرون.اخه هیچ وقت به جز جمعه ها ندیده بود باباش صبح تو خونه باشه بچم!!!!!!!!!!!ههههههه
محبوبه جون با اجازت ژوان برنامه هر روزشه که نمیزاره باباش بره و با کلی غر و گریه و اینا .....تازه باید دکمه آسانسور رو هم برا باباش بزنه و خودش روونش کنه

مارسیم بدو بگو دیگه من فقط از فضولی هی تند تند میام سر میزنم
الی تو بو سر تزت هروقت مارسیم بگه من بهت زنگ میزنم خبر میدم (خاله زنک بازی رو داری دیگه ) تو هم بهانه گیر اووردی ها برو سر درس و مشقت بچه جان
مارسیم ببین چجور بچه های مدم رو از تحصیل علم دور میکنی
من خر کارگر دارم ژوان هم خوابه یعنی 100 تا کار میتونم صورت بدم ولی از فضولی قضیه مارسیم چسبیدم به اینترنت
اوا خدا مرگم بده.................مارسیم هنوز نیومدی بگی موضوع چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای بابا من میخوام برم شام درست کنم سهند خوابه تو رو خدا زودبیا بگو دیگه.......از کار و زندگی افتادیم هااااااااااااااااااااااااااااااا.
سلام سلام به همگی
الی الی تولد پیمان زنگ زدی الاهی من بمیرم متوجه نشدم من روز تولد پیمان امتحان داشتم الان یادم نمیاد میس کال داشتم یانه ولی شب عیدی کوشیم خراب شد عوضش کردم و روز تولد سام میخواستم اس ام اس بزنم تبریک بگم دیدم شماره تو رو ندارم تو گوشی جدید الان می خوام برم ازتو میلام بردارم شمارتو واقعا ببخشید خیلی ناراحت شدم که متوجه نشد

مارسیم جون به یاد توهم بودم خونتونو عوض کردی ؟؟ ایران امدی ؟؟
از پیمان بگم هنوز خودش تنهایی راه نمیره الان هم داره کثیف کاری میکنه کشته منو عاشق میوه هست الانم یک هلو له و لورده کرده ریخته رو فرش و صندلی بعد لباسشو برداشته برای من تمیزش کنه میکشه روشون نمیدونید خیلی شر شده