2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام به همگی وای چه همه اکتیون از دیروز بجز مهتاب هیچکس نیومده آفرین

مهتاب جونم سارینا دقیقا" یک هفته بعد اینطوری شد مدتشو دقیقا" نمیدونم راستی آدرینا چطوره قرمزی چشمش خوب شد

زهرا همه چشم امیدها به تو که بری عکسا رو بگیری من اگه ماشین داشتم میرفتم میگرفتم منتها امروز بازم عروسی دعوتم و فردا سارینا وقته دکتر داره پس فردا هم که میخوام برم استخر گریهههههههههههههههه من عکس میخوام

دریای بی معرفت حداقل دو تا از عکسا رو بزار ببینیم

سمیرا دیروز میخواستم بیام پارک گوشیتو جواب ندادی منم حوصلم نشد تنهایی بیام ساتیار و ببوس

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
بچه‌ها همه کسائی که رفتن و وبلاگ ما رو دیدن خیلی خوشحالم کردن البته می‌دونم که خیلی ساده است راستش من خیلی وقت نمی‌کنم روش کار کنم تا به حال هم برای همین به تعویق افتاده بود ولی واقعا خوشحالم کردین که اونجا رفتین و نظر دادین

مونا جون من هر روز از اونجا رد می‌شم برام کاری نداره برم بگیرم ولی شماره دریا رو ندارم اگه کسی داره برام sms کنه که ازش آدرس بگیرم
یاسی این دخترت چه نازه لباساشم خیلی نازه خدا برات نگهش داره
وای اینجا رو عجب مادر دختر خوشگلی !!!! من عکس بکگراندم می خوام هاسی جون ازاده عکسسسسسسسسسسس من دلم باربدی می خواد راستی مونا ببخشید دیروز هوس پاساژ گردی کرده بودم با خاله ساتیار اومدیم بریم یهو تو کوچه دایی ساتیار دیدم و ساتیار خودشو به صورت وحشتناکی پرت کرد تو بغل دایی ، ما هم از خدا خواسه گازیدیم به سمت گیشااااااااااااااااااااا به هر حال اگه شد امروز بریم مهتاب جون من اطلاعاتی ندارم یه سرچ تو نی نی سایت بزن دوستون دارم
سلام سلام
من هستم ولی ا جمعه تا حالا کردن و شونه ام اسباسم شدید کرفته و اصلا نمیتونم حرکت کنم. خودتون تصور کنیم با یه کردن و شونه خشک شده جطور کارهای خونه و سامی را دارم انجام میدم.

الان امدم وبلاک همه را دیدم مبارک باشه . به زودی ادرس جدید وبلاک سامی را هم بهتون میدم جون از بلاکفا نقل مکان کردیم

فعلا بای
سلام وای ژوان بوس خاله تپلی خوشگل خیلی ماهی خاله

وقتی یاسی فعال میشود ههههههه یاسی جون حالا که بعد یک سال بهمون تند تند سر میزنی و عکس میزاری حالا برو تو کلوپ مامانای تیر ماهی عکس خودتم بزار بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

دریا کشتمت یه تلفنی یه آدرسی از خودت بده فکر کنم سی دی رو برداشتی و متواری شدی آره ههههههههه

سمیرا جون همیشه به گردش باشی عزیزم من امروز طی صحبت صبح نیستم عروسی دعوتم بازم حالا انشالله دفعه بعد همدیگرو ببینیم بوسسسسس

مارسیم جون خدا بهت قوت بده واقعا" آدم مریض و بچه داری آخرشه

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!