2777
2789
الی جرا بی حال و حوصله دخترکم!!!!!!
میدونم حتما به خاطر شوشو .درسته؟ ناراحت نباش به سلامتی میرند و با کلی سوغاتی بر میکردند شب بیشتون

یاسی سالی یه بار میای داکی میکنی و میری ؟ کجایی باز؟

حمیده کیه؟ زهرااسمت را عوض کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بنده هم یه مامان بی خواب و خوراک خسته درمانده بی پناه هستم.
از دیروز ساعت 5 صبح تا حالا سهند تب داره و دیروز که بردیمش پیش دکی جون گفتن از واکسنه است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از 15 روز اثر گذاشته و تا 3 روز هم ادامه داره............امروز روز دومه و من از پا افتادم....امشب که گذشت فردا رو بگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
از راه دور روی ماه همتونو میبوسممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محبوبه جون مگه واکسن سهند رو کی زدی که الان تب کرده مگه میشه با این فاصله دکتره یه چیزی گفته فکر کنم !!!!! جیگرشو برم مواظبش باش

مارسیم جون من همی جام سنگر رو هم حفظ کردم و هیچ جا نمیرم.
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به مامانای خسته وله و اونایی که سر حال و سرزنده ان

عید همگی مبارک

من این هفته همش مهمونی بودم در نتیجه نه اینکه سارینا کم ددری بود دوبرابر شده و پوستمونو کنده دیشب عروسی بودیم نمیدونید با من چه کرد همه بسیج شده بودن ازاین ور اونور جمعش میکردن آخر شب باباش کمر درد گرفته بود هههههههههههههههههههههههه اینم چند تا از عکسای دیشب البته دیگه آخره شبه سارینا حسابی خودشو کر کثیف کرده

سهند فدات شم خاله انشالله زودی خوب بشی

دریا ما عکس میخواییممممممممممممممممممممممممم

gbc5c722bp9yqwc2pg2l.jpg

yzle3yjthfiw4y87dtc.jpg

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه عیدتون مبارک ...

الی جون جریانات کیت قالب رو برات توی وبلاگ سام گلی مفصل می نویسم... شرمنده ام بخدا راستی اجازه هست گاهی اوقات که دلم واست تنگ می شه بهت بزنگم؟؟؟؟!!!! سام ساعت خوابش چه جوریه ... ؟؟؟ می خوام یه وقت بیدارش نکنم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه
مخصوصا الی بی اعصاب آدم فروش که من عاشقشم

دوستان کامپیوتر بنده هم در مورد رایت کردن پوکیده و نمیتونم براتون عکسارو رایت کنم. ما خونمون ستارخانه اگر کسی مسیرش هست یا ماشین دستشه یا بیاد در خونه مون یا یه جا قرار میذاریم بهش میدم . ظاهرا باید دست به دست بگرده .

عید همه هم مبارک
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلامممممممممم

شماها با یک مادر عصبی ، دیوانه از دست وروجک و خسته روبرو هستین .

بابا این نیلا رسماً پدر من و باباش رو در آورده اولاً که همش در حال ریخت و پاشه هی کشوهاشو می کشه هرچی توش داره می ریزه زمین . ویترینش که تعطیله از شیشه هاش آویزون میشه هر چی توشه میریزه بیرون . پوشکهاشو از کیسه اش در میاره پخش و پلا می کنه .

دوماً که میره جلوی در یخچال وایمیسته بعد شروع می کنه از ته دل جیغ زدن که در و باز کنین اگه باز کنیم که هیچی اگه نه شروع می کنه گریه کردن و جیغ زدن تا که در باز بشه .

سوماً هرچیزی که باب میل خانم نباشه شروع می کنن به داد و فریاد کردن و زدن . قشنگ میزنه ها

چهارماً شبا خانم دلشون نمی خواد تنها بخوابن تا می خوابه 20 دقیقه یه بار بلند میشه شروع می کنه به گریه کردن آخرش هم من عصبی میشم می برم تو جای خودمون می خوابونم اونوقت دیگه خودم خوابم نمیبره از بس که فر می خوره تو جاش .

پنجماً نمیزاره دندوناشو مسوالک بزنیم من احساس می کنم یه کم دندونای بالاش تیره شدن چیکار کنمممممممممممممممممممممممم؟

گریهههههههههههههههههههه
سلام مامانای مهربون
چطوریند ؟؟دلم برای همتون تنگ میشه اما با این پسملک شیطون وقتی از اداره میام دیگه به هیچ کاری نمیرسم
آروین همچنان داره قد می کشه قدش 82 و وزنش 11 کیلو شده اما چون قدش بلنده لاغر بنظر می رسه 8 تا دندون داره و من رو آدا صدا می کنه البته نمی دونم چه ربطی به فدرا داره
موقع غذا خوردن من رو دیوونه می کنه اصلا خوب عذا نمی خوره نمی دونم چطور می تونه اینقدر بالا و پایین بره چند قدمی راه میره اما چهار دست و پا تمام خونه رو متر می کنه و از همه مبل و صندلی ها بالا و پایین میره عاشق حموم و دریا ست
خلاصه شده یه پسر شیطون تمام عیار
راستی مامانا نمی خواین یه تور شمال بزارین بیان پیش ما ؟؟؟
سلام به همه ماما ن های مهربون.

مامان آرشا بالاخره یکی پیداشددلش به حال مامانهای شاغل بسوزه ممنون ازهمدردیت.

مارسیم جونم امیدوارم مسافرت قاهره جورشه ویه خونه خوب گیرت بیاد.

سمیراجونم آدرینا هم توی اتاق تنها نمی مونه ودائم پشت سرمنه ولی ازتاریکی نمی ترسه.

فرانک جونم مسافرت خوش بگذره درموردجیغ ودادهم آدرینا همینطوره اگر یه چیزی بخوادوبهش ندیم یک جیغ ودادی می کنه که نگو ونپرس .

هما جونم الینای گلم چطوره تبش قطع شد؟تو هم مثل من کم پیداشدی؟

قربون اون سارینای قشنگم بشم بااون لباس خوشگلش سمیه راست میگه مونا جونم خودت خیلی نازترازعکساتی.

محبوبه جونم دکترآدرینا هم گفت تا سه هفته بعدازواکسن ممکنه تب کنن وبهش استامینوفن داد پس نگران نباش خانومی.

الی جونم دخترانقدرنگرانی به دلت راه نده مثل اینکه بچه شیرمی دیا پس فکرهای خوب کن ایشالله شوشوسلامت برمی گرده.

نوشین جونم به نظرمن بداخلاق نیستی فقط یه کم جدی هستی! باربدی روببوس.

آینه جونم عسل وعلیرضا خوبن ؟

یاسی جونم خیلی دلم می خواست می دیدمت ایشالله قراربعدی ژوان روببوس.

فدرا واقعا درکت می کنم منم وقتی می رسم خونه مثل فرفره دورخودم می چرخم خداقوت ...

صنم جونم چرادیگه نمیای ازدوتا دسته گلای نانازی برامون بگی بیا دیگه دلمون تنگ شده...

دریا جونم من مسیرم سمت غرب هست اگه بتونم یه روزی روباهات هماهنگ می کنم.

واما آدرینا صبح که ازخواب بیدارشددوتاهاله قرمز پشت پلک چشمش بود نمی دونم ازچیه خیلی نگرانم .دیروزجاتون خالی رفتیم رستوران غذاش تندبودبه نظرتون ازغذای تندیه که من خوردم . دکترش هم رفته مسافرت .

خیلی حرف زدم مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
سلام سلام به همه مامانای گل
من دیروز مهمونی نامزدی بودم البته علی رو نبرده بودم خیلی خوش گذشت عروس از اون عروسای ناز خونگرم بود که خیلی ماه بود داماد هم که خیلی خیلی خوشحال بود

مارسیم جان من همون زهرا هستم زهرا اسم مستعارم بود اسمم حمیده است و الان اسمم رو گذاشتم مامان علی حالا هر جور شماها دوست داشتید بگید همون رو بزارم هر کدوم راحتید

مونا جون یه اسفند برای این سارینای گل دود کن خیلی نازه لباسشم خیلی نازه

محبوبه جون ممنون که به وبلاگ علی سرزدی خیلی خوشحال شدم چون تازه چند ساعت بود که حوس کردم وبلاگ درست کنم و درستش کردم که تو بهش سرزدی ممنون

دریای طوفانی میشه یه جوری شمارت رو بگیرم امروز بیام CD رو ازت بگیرم شمارت رو ندارم اینجا تو شرکت هم نمی‌تونم برم تو میلم چون ایمیلامون بسته است اگه اجازه بدی اینجا بگو از یکی که شمارت رو داره مثل الی شمارت رو بگیرم و بهت زنگ بزنم آدرس بگیرم
بعد من به مونا و بقیه مامانای شهرکی CD رو می‌دم

در مورد شلوغ کردن بچه‌ها گاهی می‌گم کی میشه بچه منم بزرگ بشه راحت بشم ولی بعضی وقتا هم دلم نمیاد الانش رو خیلی دوست دارم کاراشو حرکاتشو ولی خوب بی‌خوابی و اذیت و غیره هم که رو شاخشه
علی که میاد انگشت دست منو یا یقه لباسمو میگیره میکشه میگه بیا باید دنبالش بری بعد هم روزی 100 دفعه دور خونه رو راه میره هنوز میترسه تنهایی راه بره حتما باید یکی دستش رو بگیره

سلام به همگی

مرسی از ابراز احساساتتون دوستون دارم بوس

وای هما تو رو خدا بیا وقتی نیستی خیلی سوت و کوره اینجا امروز بیا از فردا هم که میخوای بری شمال نیستی یه هفته الینا رو ببوس فکر کنم قسم خوردی اینورا نیایی آره

مهتاب جونم آدرینا جیگر چطوره چشاش چرا اینطوری شده شاید بخاطر تندیه غذاس مگه به آدرینا هم دادی

زهرا وبلاگت مبارکههههههههههههههههههههههههههه

یاسی حق با توس بچه ها زود بزرگ میشن و شیطون خیلی دوست داشتنین یه عکس از دخمله خوشگلت برامون بزار

فدرا ماشالله به این پسر قد بلندت اسفند براش دود کن و ببوسش

فرانک جونم ناراحت نباش سارینا هم تو ریخت و پاشو شیطونی دستای نیلا رو از پشت میبنده انشالله سالم باشن بیحال و مریض نباشن چاره چیه شیطونی کنن

دریا جان حداقل یه شماره بهمون بده اگه شد شخصا" وارد عمل بشم هههههههههههههههههههههه آیسا رو ببوس با اون عکس کاربریش دله خاله شو برد

سمیرا کم پیدای ساتیار خوبه ؟

الی پایان نامت به کجا رسید شوهر ت اومد از سفر سام رو ببوس

صنم از دخملات بیا بگو عکس بزار دلمون برات تنگیده

مارسیم انشالله بری سفر و بهت خوش بگذره

مامان امیر سام ما رو فراموش کردی ولی ما بیادتیم بوسسسسسسسسس

همه و همه اونای که نمیایید دلمون براتون تنگیده یه سر بهمون بزنید
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلامممم من هستم خوبم خوشم سلامتم فقط یه کم خسته ام نه به خاطر ساتیار به خاطر کار خونه که جمعه حسابی یه نیمچه کار عید انجام دادیم ساتیارم خوبه در حال شیطونی های وصف ناپذیرشششششششششششششش مرسی که جواب سوالامو دادید مرسی بای
سلام سلام به همگی

ما هم هستیم . حسابی در گیر با کار ادراه . کار خونه و صد البته مهمتر کارها و شیطنتهای زیاد الینااااااااااااااااااااااااا
که پوست منو کنده.
همونطور که با خبرید بنده این هفته یعنی از فردا تا اخر هفته برای تجدید قوا به مسافرت میریم . شمال . ایشاله با وجود الینا و شیطنتاش خوش بگذره. ولی علیرغم توصیه اطرافیان که به این مسافرت با این زمان طولانی نرم ولی واقعا احتیاج دارم و فکر میکنم اگه نرم دیوونه میشم. برام دعا کنید که یه ذره به روحیه ام کمک بشه .
راستی از دوستایی که حال الینا رو پرسیدم ممنون. تبش قطع شده ولی هنوز آبریزش داره (میبینید چه دل خجسته ای دارم با این حال الینا دارم میرم مسافرت) ولی بازم میگم هر طور شده میرم چون احتیاج دارم

همتونو خیلیییییییییییی دوست دار ممممممممممممممممممممممم