2777
2789
نوشین جرات داری بیا تا شناسنامه مو بکنم تو چشمت...بی شرافت

فرانک جون طفلکی بچه پس احتمالا جیغ و گریه هاش مال همون بوده طفلک

من برم حاضر شم که م یخوام بیام سر قرار!!!! آخه میدنین وقت براشینگ دارم + میزانپیلی+ آرایش خلیجی با یه سایه شیک و طرحدار که تا نزدیکه گونه میاد ....
حالا میام می بینین منو !!!!!

راستی الهام جون ممنون ولی این سایت کپی شده از روی نی نی سایته و فکر می کنم من اگه جای مسوولین سایت بودم خوشم نمی اومد دقیقا عین سر فصلهای نی نی سایت رو بردارن و یه سایت جدید باز کنن...

بهر حال من خلاقیت رو ترجیح میدم به کپی....برای همینم مامی سایت رو عضو شدم
سلام به همه دوستای خوب و مامانای خوب چه اونایی که مامانند و چه اونایی که قراره مامان بشند از آشنایی با همتون خوشحالم منم یه مامانیم ولی هنوز خدا نخواسته که مامان بشم خوشحال میشم به خلوت حرفای من با نی نیم سر بزنید بیشتر با هم آشنا میشیم . ممنون http://harfayemanbaninim.blogfa.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستای خوب و مامانای خوب چه اونایی که مامانند و چه اونایی که قراره مامان بشند از آشنایی با همتون خوشحالم منم یه مامانیم ولی هنوز خدا نخواسته که مامان بشم خوشحال میشم به خلوت حرفای من با نی نیم سر بزنید بیشتر با هم آشنا میشیم . ممنون http://harfayemanbaninim.blogfa.com

سلام سلام سلام من برگشتم.....

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اول از همه یه تشکر ویژه از محبوبه عزیز و نازنین که کلی دعای خیر الان پشت سرشه
و با اجازه یه تشکر بازم ویژه از بیتای عزیز و دوست داشتنی که تو این ترافیک وحشتناک منو رسوند خونه
و یه تشکر قلنبه ومخصوص و پر از بوسه از همه مامانای کلافه ای که تو اون سر و صدا بچه به بغل اومدن و یک عصر به یاد موندنی رو رقم زدند
و یه تاسف به خاطر دوستای دوست داشتنی و ندیده ای که نتونستن بیان و بازم قسمت نشد ببینیمشون
خدایا شکرت به خاطر اینهمه دوست خوبی که هر کدومشون مثل یه هدیه با اومدن سام سر راه من قرار گرفتن.
و بازم ممنون به خاطر اینکه مهمترین درسی که یاد گرفتم این بود که من تنها مادر بی خواب و کلافه ای نیستم که نگرانه پسرشه و همه مادرا کمابیش نگرانی هاشون مشترکه و این باعث آرامش قلبی منه....

روی ماه همتونو می بوسم....

هانی عزیز من دوربین نبرده بودم اما قراره فردا عصر سمیه جون اونهمه عکسی رو که همراه جناب آقای شایگان (همسر محترم) از ما گرفتن بیاره بده به من تا برای همه ایمیل کنم....

شرمنده باید کمی منتظر بمونی
سلام بالاخره سارینا خوابید

وایییییییییییییییی که عاشق تک تکتونم

محبوبه خیلی مخلصیم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس
همه اونای که بودید باور کنید از وقتی که ازتون جدا شدم تا همین حالا همش تو فکرتونم واقعا" که هیچ وقت فکر نمیکردم اینهمه دوست خوب بتونم پیدا کنم دوستتون دارم یه عالمه انشالله یه روزی بشه بچه های دیگه رو هم ببینیم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

حالا که الی از بیتا تشکر کرد منم یه تشکر بلند و بالا از سمیرا میکنم که من رو هم برد هم آورد مرصی عزیزم بوسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
با اینکه خیلی دیر رسیدم و نتونستم درست حسابی کسی رو ببینم ولی خیلی خوشحالم که دیدمتون همتون رو دوست دارم

راستش به نظرم این دوستی خیلی جالبه

راستی نوشین خیلی بدی که نگفتی کی هستی و منو حسابی گذاشتی سر کار ولی در هر صورت خیلی ماهین همتون

این ماهک عاشقش شدم خیلی نازه ماشالا براش اسفند دود کن مامانش

ضمنا مطمئن باش شاید الان سخت باشه ولی چند سال دیگه هممون حسرت می‌خوریم که تو راحت شدی و دو تا رو با هم بزرگ کردی

برم سرکار تا دیرم نشده بای
مگه ماهک مامانش دوباره حامله است؟؟؟
توراخدا سمیه چند تاعکس برامون تو همین تایپیک بذار مااین مامانها راببینیمم ماکه نمیتونیم بیام تهران ببینیمشون لااقل یک تصویرازشون تو ذهنمون باشه
توراخدانخندیدولی من نمیدونم میلام را چطوری ببینم خنده دارهخ نه اینم از عجایب 7گانه دنیاست(ههههههه)
خلاصه منتظریم ببینیمتون
میتونیم یک کلوپ خصوصی بزاریم که عکسهارااونجاببینیم
سلام به همه دوستای گلم

وای که چقدر دیدنتون شادم کرد و چقدر خوب شد که اومدم. همه برام جالب و دوست داشتنی بودن مخصوصا دوماتم که اصلا دخترمو تحویل نگرفت !!!
اومدن هامون دیر و زود شد ولی واقعا سوخت و سوز نداشت و کلی حالشو بردیم.
بعضی هاهم مثل مهتاب عزیز که از اون سر تهرون اومده بودند واقعا با اومدنشون شادمون کردن.
دفعه بعد فکر کنم باید یکم مرکز تر بزاریم تا همه راحت تر بیان.
دوستتون دارم

بوس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام
خوبه قرار میزارین همدیکه را میبینین و دیکه ما را تحویل نمیکیرین. باشهمن قهرم ولی اول عکسهاتون را بزارین ببینم تا بعد قهر کنم

دریا جون بمیرم برای دل دخترت که فکر کنم شکسته از دست این دوماتت. ولای تقصیر خودته از دوریه. بلند شو دست دخملی را بکیر یه هفته ببرش خونه مادر شوهر تا هم دومادت را ببینه هم عکس مهمون مامان شوهرش باشه . هههههههههه
الان سمیه میاد دعوام میکنه براش مهمون میفرستم ههههههههههههههههههههه

کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام و نصفه شب همگی به خیر
در راستای وظیفه سنگین و خطیری که بر دوش این بنده خدمتگزار و مهرورز بود این وقت شب خدمت رسیدم تا بگویم تا کور شود هر آنکه نتواند دید..چی ؟ کی ؟ هان؟....
هیچی...عکس قرار فینگیلا در کلوپ موجود می باشد جهت بررسی بیشتر به کلوپ مراجعه فرمایید
ضمنا من این وقت شبی همین که اومدم عکس گذاشتم کلی کار کردم توضیحات این که کی به کیه با خود صاحب عکس ، هنوز نه صورت شستم نه مسواک زدم ببینین چقدر عزیز بودین
بهرحال کسی که اون جلو با شال قرمز و مانتو گل و بلبلی سام به بغل ایستاده کسی نیست جز:
نور دست هورااااااا
خانوم حنا.........سوت هوراااااااا دست

با توجه به اینکه 98 تا عکس بعدی تک تک و از صورت مامانا و نی نی هاست مثلا مونا و سارینا، حسنی و خانوم حنا، مامان الینا و الینا و یا از جهات و زوایای مختلف مثلا نیمه خم ، خم ،چهار دست و پا، نشسته، ایستاده، پشت به دوربین، رو به دوربین، خمار، نیمه خمار، چشم بسته و غیره می باشد و در حال حاضر اینجانب پایان نامه یقه ام کرده و وقت ندارم بشینم این 100 عکس رو سبک کنم و دونه دونه براتون ایمیل کنم یه راهی پیدا کنین تا عکسها رو از من بگیرین مثلا میشه یکی دونفر بیان سی دی رو از من بگیرن و به دست 2-3 نفر دیگه برسونن تا بالاخره همه عکسها رو داشته باشن....

پیشاپیش از همکاری و دقتی که مبذول می دارید کمال امتنان و تشکر را دارم.
با احترام خانوم حنا!

جای همه اونایی که نبودن بازم خالی.....