2777
2789
هما جونم به احتمال 90% میریم حالا هر کی تونست میاد دیگه حالا انشالله فردا همه بتونن بیان تا فردا خدا بزرگه بازم فوقش 4 تا 5 تا میشیم دیگه ولی طبق نوشته بالا 7 نفر هستیم

من و الی هستیم هر کی میاد یا حسیننننننننننننننننننننننننننننننننننن ( بگه الله اکبر و بیاد)

حالا فکر میکنن سیاسی هستیم فردا میگیرنمون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هما جون هنوز معلوم نیست میگه صبح ساتیار بیحال بوده میترسه سرماخورده باشه گفت امروز میبرتش دکتر اگر چیزی نباشه میاد وگرنه میترسه بقیه بچه ها مریض بشن

در ضمن ممنون از نظرت خواهر چه کنم فامیلیش سیه پوشه کاریشم نمیشه کرد (چشمک)
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
آخ ببخشیددددددددددددددددد مونا جون من شرمندههههههههههههههههه
من شطرنجییییییییییییییییییییییییی نمیدونستم . فکر کردم از این اسم های مستعاره . نکه زهرا از الی نظر خواسته بود منم خواستم ذوق و سلیقه خودم رو تو این زمینه نشون بدم. یکی نیست به من بگه مگه تو فضولیییییییییییییی؟

ببین با همه این حرفا بازم من سر حرفم هستم چه تو نظر بخوای چه نه؟ اسم وبلاگشو بذار سارینای موقشنگ
مرسی خاله جون من خودم خواستم نظرتو بدنم اسم وبلاگش www.dokhe.blogfa.com هستش اون سارینا سیه پوش مشخصاتشه مرسی دوسته خوبم الینا رو

ببوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس فردا منتظرت هستم حتما" بیا

در ضمن همه از فامیلی سارینا ایراد میگیرن حتی خودم مهم نیست عزیزم
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام دوست جوونا خوبید منم بد نیستم من 50 50 هستم یعنی فیفتی فیفتی ههههه اگه شد حتما می یام راستی مونا منم اول این اشتباه رو کردم ولی بعد احتمال دادم فامیلیش چقدرررررررررررررررررررر باهوشانه!!! ای ول
بچه ها می خواستم نگم سوپرایز بشید ولی حالا که انگیزتونو از دست دادید منم می گم:::::::

من و آرشا هم مییییییییییییییییییییاااااااااااایمممم

وای چقدر خوشحالم می بینمتون کاش همتون می یومدید....!!!

عروس گلم چی؟؟؟ میاد؟؟؟
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام
من برای فرداتون تونستم یه کارت جور کنم که حداقل نخوایین ورودی بدین.حالا به کی بزنگم بره بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته همون موقع که اونجا رسیدین باید برین قسمت اداری و کارت و بگیرین حالا کی داوطلبه؟؟؟؟یکی که رفتنش حتمیه مثل مونا یا الی.....
خوش بگذره جای ما رو هم خالی کنین.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام به همه

الی جز بزنی که میگی من ( دری خوشگله ) نمیرم سر قرار! احتمالا منم بیام. جائی دعوتم . اگرتونستم بپیچونم حتما میام.
مگه میشه دوماتم بیاد طهرون و نبینیمش!

آیسا سه چهار روزی مریض شد و تب های شدیدی داشت. خدا رو شکر الان بهتره.

بوس برای همتون که اگر قسمت شد ببینمتون.

مامان آدرینای عزیز
دختر من هم الان 8600 وزنش و قدش هم 76 هست. نگران نباش. اگر سالم باشن و فعال و شیطون ، کمبود وزنشون چیز عجیبی نیست.
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
محبوبه دمت گرم فردا بهت میزنگم

محبوبه رو ایول محبوبه رو ایول

یه دست و یه هورا واسه محبوبهههههههههههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام صد تا سلام
به به مامان آرشا می بینم سورپرایز می کنی و غیره و من تاب اینهمه هیجان رو ندارم !
لطفا سه پایه و دوربینت رو هم بیار!!!!!!

محبوبه مرسی عشق مرسی سوپروایز قدیمی سرزمین عجایب برم قسمت اداری کدوم طبقه کجا کی چطور اصلا پیش کی؟ بهر حال یا من یا مونا یا سمیرا یا دری خوشگله یا هما یا سمیه یا زهرا یا ...یکیمون میریم از دوست محترمت میگیریم این کارت ها رو.....خلاصه که صفاتو...بیمیریم نبینیم جفاتو

بچه ها نه اینکه صبح شوشو باید بره فرودگاه سوار هواپیما بشه من الان رنگ به رخسار ندارم!!! خلاصه گریبان امام رضا رو گرفتم که سلامت می ره و برمیگرده گفته باشم!!!

سوغاتی نمی خوام به خدا ....خودشو می خوام سالم و سلامت......