2777
2789
راستی یه سوال ؟ قرار چه ساعتیه؟ صبح ؟ بعداز ظهر؟ سر ظهر به صرف ناهار؟ شاید هم صبحانه؟(وای چه حالی میده)
من میگم بیاید بیخیال نی نی ها بشیم با هم قرار بذاریم دربند با هم صبحانه بخوریم.
هییییییییییییییییییییی مامان الینا خل شد و رفت. (نمیدونم شاید بود؟)

اصلا" شیطونه میگه یه قرار دسته جمعی اصفهان بزاریم هم فاله هم تماشا بیاید یه تور زنانه بزاریم به مقصد اصفهان فقط من هواپیما رو نیستم هنوز کلی آرزو دارم

برای بار هزارم میگم ساعت قرار و مکان قرار رو مشخص کنید دیونه شدم ازدستتون بیشتر از سارینا میرید رو اعصابم هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سمیرا وقتی میگیم بگو اینهمه ناز نکن همه قبولت دارن دیگه ای خدا

جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

من با عصر بیشتر موافقم چون هم هوا بهتره هم بچه ها ناهارشونو خوردن خوابشونم کردن عصرونشونم خوردن البته باز با نظر جمع موافقمممممممممممم فقط صبح مشکلش اینه که تا بچه بیدار بشن صبحانه بخورن حاضرشون کنیم خودمون حاضر شیم میشه ناهار اگه بخوایم ناهارشونو بدیم بعد مراحل آماده سازی داشته باشیم خوابشون میگیره و بدقلق یا بدغلق و یا... میشن و مکافاتیه بازم میگم هر چی جمع بگن

البته اگه این جمع نظر بدن منو سکته ندن
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
الی مهربونی از خودته خانمی .
من که کلی احساس غربت میکنم اینجا هی میام میبیتم شما دارین از قرار حرف میزنین .منم کاسه کوزم را جمع میکنم میرم باز میام میبینم حرف قراره بساطما جمع میکنم میره ههههههههههههههه
خیلی دلم میخواد بیام ایران ولی جه کنم لجبازی نمیزاره. الانم که مشغول خونه ساختن و خونه بیدا کردن هستیم و در تدارک امدن مامان و بابا از فکر ایران امدم بیرون و راستش با این اوضاع فعلی شوشو نمیزاره تنها بیام ایران .

هما جون سامی هم تخم مرغ را به زور میخوره البته نیمرو شده با کره را بهتر میخوره . سرلاک هم عصرانه بهش میدم البته اکر یه قاشق عسل توش حل کنم وکرنه از طعم سرلاک زده شده. غذا هم غذای خودمون را میخوره و خوب هم میجوه ولی اکر فست فود باشه براش جدا استمبلی یا شوید بلو ماهیجه یا حلیم کندم درست میکنم که خیلی دوست داره

مامان ارشا خوبه کفتم کار فوری باهات دارم یکم تحویل میکرفتی خواهر

نوشین سفر خوش . مامانهای اصفهانی را هم دیدی؟

خیلی دلم کرفته فردا سال مادربزرکمه .یادتونه که . بدجور دلتنکشم .
مارسیم عزیز خدا بیامرزتشون ...یادم می افته من این خبر بد رو دادم حالم بد میشه!!!! نمیدونم لجبازی با کی یا سر چی اما هر وقت بیای ایران و مثل مهناز بی معرفتی نکنی خودم شخصا تو خونه یه مهمونی به افتخارت میدم!!

مونا منم با عصر موافقم مثلا حدود 5-6 که هوا خنکتره...
سمیرا من عاشقتم گلام جان ، جون مادرت یه جا رو که رفتی و دیدی و حال کردی رو بگو وگرنه منم پایه ام با هما صبح 5 شنبه برم صبحانه خوری!!
راستی هما باغ دکتر حسابی رو رفتی ؟ میگن صبحانه اش خوبه... پایه ای؟

سام بیداره ...برم یکم بازی کنم نهار بخوریم بیام

سمیرا انگار کمر به بسته شدن نی نی سایت بستیاااااااااااا

مارسیم جونم ببخشید من ندیدم پستت رو شرمندم... الآن می رم می خونم ببینم چی نوشتی...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام
دیروز سهند رو بردیم دکتر.وزنش اصلا اضافه نشده.گریهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.
منم قرار میخوام.گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.بچه ها من خیلی دلتنگم.5ماهه مامان اینا رو ندیدم.بازم گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.از دست سهند همه اصلا نمیتونم جایی برم و باز هم گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.از حسودی هم دارم میترکم منم دلم قرار میخواد.
منم مثل مارسیم هی میام میبینم دارین از قرار حرف میزنین هیچ چی نمینویسم و میرم دنبال کارام...............
هما منم به سهند غذای خودمون رو میدم.عاشق قورمه سبزی و ابگوشته.ولی اگه غذایی مثل کباب یا به قول بچه ها فست فود و اینا باشه جداگانه واسش غذا میپزم.با این حال سوپ رو همیشه داره.سرلاک هم که دیگه لب نمیزنه ولی بعضی وقتا صبحونه فرنی میخوره.
سمیرا اگه خواستین برین سرزمین عجایب یه زنگ به من بزن یا من بهت بزنگم فرقی نمیکنه شاید بتونم واستون یه کارت جور کنم.که حداقل ورودیتون رو بده.
وای نوشین ................... ادم بره اصفهان و نره اتلیه سمیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از تو بعیده.
مونا من کشته مرده ابتکاراتم.
الناز اگه من بیام چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاخره ما هم دست کمی از خارج نداریم.هههههههههههههههههههه.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
مارسیم جونم بازم ببخشید ...

از طریق نی نی سایت می تونی واسم میل بزنی

آدرس ایمیلم هم اینه sh_arsha@ yahoo.com

ما احتمالاً برای فرار از آنفولانزای خوکییییی بریم شیراز .... ترفند موثر نیفتاد و شوشو گفت مگه جا قحطه که بریم تهران ... تازه خواهرش اونجاست ...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
مجبوبه جونم الهی سمیه نباشه ببینه تو دلتنگی خب اینقدر سخت نگیر به خدا ... بیا اصفهان اینقدرا هم گرم نیست دو سه روزه هوا خیلی بهتر شده تازه فوقش از خونه بیرون نرو ... همش زیر کولر بخواببببببببب

وای مرسی از بابت تبلیغت... یه پورسانت پیش من داری
سمیرا منم موافقمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

پس شد پنج شنبه 8 مرداد مکان سرزمین عجایب ساعت.....

حالا خر بیار باقالی بار کن بچه ها ساعت چند بنظرتون بریم بهتره من و الی که 5و6 موافقیم حالا بازم نظر جمع ok

محبوبه کرتیم هههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!