2777
2789
مارسیم عزیزٍ عزیزٍ عزیز....مرسی بابیت مهربونیت و ممنون از نظری که برام نوشتی و مهمتر از همه اون جمله آخرت بود که کاسه عمر همه ما دست اون یکتای مهربونه.....منم که اشکم دم مشکمه.....کاش تو این قرار تو هم بودی

سمیرا جون بیا یه دونه از اون محلهای قرار سر پوشیده خنکت رو رو کن که جمعی به تو مشتاق و تو غایب ز میانه....به به!!
مونا الان گوش سمیرا را میگیرم میارم اینجا نظر بده!!!

هما امروز اصلا حال گیر دادن ندارم!!!

من خیلی کار دارم. ذهنم قفل کرده.کسی میدونه چرا عدم پایداری مناسب و جداشدگی سنگدانه و قیر در مخلوط قیر موجب کاهش انعطاف پذیری و تقلیل مقاومت باربری میشه و آیا با اضافه کردن مواد جوان کننده طی یک فرایند مشخص ممکن است درصد آسفالتین موجود در مخلوط کاهش یافته و با مالتین جبران شود؟ نظر شما چیه هما جون!!

هما خدا وکیلی اومدی اینجا در یه موردی سوال می کنی که شخصا بنده تمام هنرم در حد روشن خاموش کردن کامپیوتره و اصلا چیزی از جمله های تو نبفهمیدم....ولی همونطور که گفتم دارم عاشقت میشم !!
خدارو شکر که خوبه سارینا هم در کل بد غذا هست ولی مامانم به هزار ترفند بهش غذا میده یه روزای میخوره یه روزای فقط شیر میخوره فکر کنم طبیعیه در ضمن سارینا هر روز یک عدد تخم مرغ عسلی به هزار زور میدیم که اکثرا" نصفشم میمونه میریزم دور یه روزای به عنوان صبحانه یه روزای به عنوان عصرانه ناهار هم مامانم براش سبزی پلو با ماهیچه درست میکنه برنج و مرغ و سیب زمینی و هویج و با هم میپزه گوجه هم رنده میکنه توش میزاره برنجش با موادش میپزه کلی هم خوشمزه میشه یه روز سوپ یه روز آش یه روز استامبولی و ابگوشت با مرغ و یا ماهیچه و در کل همه غذا ها رو جداگانه براش میپزه که نرم و تقریبا" له شده باشه سارینا عاشقه بستنیه منم چون خیلی نمیخوام هر روز اینچیزا رو بهش بدم شیر موز درست میکنم توش شکر میریزم میزارم یخ میبنده به عنوان بستنی بهش میدم کلی هم حال میکنه عوضش خیالم راحته سالمه ههههههه

به قول داداشم مادرا چقدر به خاطر اینکه بچشون غذا بخوره باید مبتکر بشن

در ضمن من به سارینا اکثرا" یا صبحانه یا به عنوان عصرانه سرلاک میدم ولی بگم سارینا در کل خیلی بد غذاس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هما جون من کاملا غذای سفره می دم قرمه سبزی کوفته ابگوشت ههههههههه........ ولی جدی هر چی داشته باشیم فقط اگه فست فود داشته باشیم پوره سیب زمینی بهش می دم، تخم مرغم دیگه براش نیمره با روغن کرمانشاهی درست می کنم لای نون می زارم می دم می خوره سرلاکم تقریبا تعطیل شده !!! آخه ساتیار می گه آق ننه !! این سوسول بازی ها چیه!!!
سمیرا کجا بهتره من فقط سارینا رو سرزمین عجایب بردم فقط یه جا باشه خودش مراقب داشته باشه واسه نیم ساعتم که باشه بچه ها برن بازی کنن ما بشینیم میشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
بابا شماها چقدر سخت میگیرین بعداز یکسالگی بچه میتونه از وعده های غذایی خونه میل کنه البته من کلا ادویه و نمک رو کم کردم از غذاها و سام که یه مدتی با سوپ هاش بد غذایی میکرد الان دو لپی می خوره برای مثال دستور غذای امروز بنده:

فیله مرغ : 6 عدد
برنج: 2 پیمانه
لیمو ترش درشت: یک عدد
پیاز: یک عدد
روغن زیتون: به میزان دلخواه
نمک و زعفران : به میزان دلخواه

لیمو ترش و زوغن زیتون و نمک و زعفران را درون یک ظرف می ریزیم، پیاز را درشت خرد کرده به مخلوط اضافه می کنیم و فیله های مرغ را میگذاریم به مدت یک ساعت در مخلوط بماند تا مزه دار شود
برنجها را شسته با 3-4 پیمانه آب درون پلوپز 4 نفره پارس خزر می ریزیم (تبلیغ رو داشتین؟) سپس مرغ مزه دار شده را به برنج اضافه کرده و پلوپز را میزنیم به برق و روشن میکنیم و میگذاریم ببپزذ ....می توان به جای یک پیمانه آب در برنج از یک پیمانه ماست هم استفاده کرد ....
دینگ دینگ...غذای شما حاضر است نوش جان!!!!

لازم به تذکر است این غذا مخصوص مامانای تنیل است شما می توانید مثل آدمیزاد با برنج آب کش و اضافه کردن تخم مرغ ته چین درست کنید!!
الی جونم عدم پایداری مناسب و جداشدگی سنگدانه و قیر در مخلوط قیر موجب کاهش انعطاف پذیری و تقلیل مقاومت باربری میشه به دلیل فارسی شدن فیلدها تو sql sever من مطمئنم . البته همه اینها هم به دلیل مسائلی که اینروزا تو مملکته. باور کن.
بچه ها من دیروز رفتم عکسای الینا رو بعد از یک ماه بدم چاپ . رفتیم دیدیم چه خبره.......... اسکان و اطرافش ..... نمیخوام حرفای سیاسی بزنم چون جزو قوانین سایته . ولی داشتم سکته میکردم . آخه الینا هم با هامون بود . فقط از خدا عاجزانه میخواستم گاز اشک آور نزنن. و به زور جلوی گریه خودمو گرفته بودم . الینا هم مثل کوآلا به من چنگ زده بود . خیلیییییییییییی وحشتناک بود. الا فکر کنید من یه ماه نرفتهخ بودم . ببینید چه خوش شانسم . نمیدونستم دیروز قراره برن اونجا. یه صحنه هایی دیدم . الان که بهش فکر میکنم گریه ام میگیره.........

و اما قرار ... بهم نخندید ولی همه اینجاهائی که شماها میگید رو من نرفتم هههههههههههههههه
یعنی با الینا نرفتم و هیچوقت دقت نکردم به این موضوع که برای بچه های همسن الینا چی داره. بنابراین کاملا تابع نظر جمع هستم
الی جون سارینا چون دندونش کمه 4 تا بالا 2 تا پائین نمیتونه غذا رو بجوه بخاطر همین مامانم میگه غذا باید نرم باشه تا چون نمیتونه خوب بجوه غذا راحتر هضم بشه وگرنه منم اگه بخودم بود حاله اینطور کارا رو ندارم

در کل ایول داری
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
هما ای بابا اگه میدونستم دیروز داری میری اسکان میدادم قبضمو cd، عکسای مارم (ما رو هم )که داده بودم برای اسکن بگیری!!
راستی ممنون از جوابت!!!

دارم میمیرم از خنده.....سوالم آخر سوال بود ها!!!!!!

مونا ولی بهتره بچه ها کم کم جویدن رو یاد بگیرن اینو تو سایت دکتر سلطانزاده نوشته ....سارینا همش دو تا دندون کمتر از سام داره اینقدر ناز نکن!
بچه ها راستی جای قرار رو تلفنی بهم بگیم تا این نوشینه نتونه بیاد!!!!!
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههه الی با این حرف آخرت ترکیدم از خنده الان همکارام میگن این دختره خل شده با خودش میخنده اونم نه لبخنده بلکه تا حلقم پیداس تموم دندونام ریخته بیرون نوشینننننننننننننن بیا ببین الی زیرابتو زد هرچند تو الان اسلو میای میگی اشکال نداره

چه جوری جویدنو یادش بدم همچی رو تف میکنه

سمیرا تو بگو پنج شنبه فلان جا همه باید بگن چشم حالا که نظر نمیدن باید مطیع تو باشن okkkkkkkkkkkk
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!