2777
2789
مرسی بچه ها ... الهی قربونتون برم....

الی جون وای مور مورم شد بوسیدی منو خوش تیپ ...

سمیرا گلم با محبت با مرام ممنون

هماجون فدات شم خیلی مهربونی...

مونا باربی تو کف وزن کم کردنتم...

من عمراً بیام دو سه تا تپل بودیم همه لاغر شدن فقط من موندم هیکل آآآآآآآآآ

در ضمن آرشا رو امروز بردم واسه چکاپ گفت خیییییییییلییییی خوب وزن گرفته توی یکماه 300 گرم اضافه کرده!!!
آرشا هم همچنان همه چیز رو در دهان مبارک می برند البته قبلش یه صدایی می زنه و خبر می ده...

آرشا هم شبا بسته به اینکه شکمش چقدر سیر شده باشه بیدار می شه دست کم 2 بار دست بالا 4 -5 بار

خیلیییییییی دوست دارم بیام احتمال داره با یه ترفندی شوشو رو راضی کنم آخه مادربزرگم و دخترخاله ام رفتند مکه و همون موقه ها میاند (8-7 مرداد) و از آنجا که هشدار واسه آنفولانزای خوکی خیلی زیاد شده می تونم بگم واسه اینکه اینجا نباشیم چند روز بریم تهران ...

بچه ها من اگه اومدم شوشو هم دنبالم میاد اشکالی داره؟؟؟ بعدشم اگه بیاد ما یکم می تونیم به وراجی برسیم وگرنه که باید همش دنبال این وروجکا باشیم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
به به می بینم باز دیکته ها خراب شده هی می خوندم ببینم محوتش یعنی چی نگو که منظور محوطه اش بود مونا 19 ، هما که تقلب کرده از رو دست مونا 15!!!!!

مامان آرشا مرده اون شوهر گول زدنت هستم...مادر چرا مور مورت شد یه جوری گفتی خودم فکر کردم گوریلم!! ولی سعی کن حتما بیای ها....خدا وکیلی تو فکر میکنی شوهرت تحمل 10-15 بچه نو پا رو داره؟!؟!؟!؟

هما آفرین عزیزم که امتحانت رو خوب دادی...یه ستاره قرمز پیش من داری
مارسیم تازه شدی مثل ما....هممون خسته و خراب و داغونیم

کلثوم دارم میرم عکستو ببینم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه مامانای خشگل و ناز

وای الی خیلی ناز بود هم خودت هم سام هم بوسش هم خندش هم کیکش و خلاصه همه چیز

مونا تو هم که دیگه ترکوندی خوش به حالت دختر کاش منم انقدر وزن کم می‌کردم

منم اومدم و در جریان کنجکاوی بسیار شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!! در جهت اینکه من کجا بودم خودم بهتون میگم عجله نکنید کلاردشت چون من خیلی گرمایی تشریف دارم و علی از من بدتر گشتیم یه جای خنک رو انتخاب کردیم

جای شما خالی علی از صبح که بیدار میشد میرفت دم در اتاقمون می‌گفت بریم بیرون بعد هم از بس پله ها رو بالا و پایین می‌رفت کفشاش نخ نما شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (خودم می‌دونم برای لباس به کار می‌ره)

راستش من از مسافرت رفتن با علی اونم با ماشین خیلی می‌ترسیدم و تنها چیزی که باعث شد برم حرفای الی بود که همیشه می‌گفت با نی نی خیلی خوش میگذره واقعا هم شاید سخت بود ولی خیلی حس خوبی بود
انگار به بچه‌ها بیشتر از ما خوش می‌گذره نمی‌دونید علی چطوری ذوق می‌کرد همش علکی می‌خندید وقتی رودخونه رو دیده بود هی می‌رقصید و دست دسی می‌کرد

علی هنوزم که هنوزه باید دستش رو بگیری راه بره و تعادل نداره که خودش تنهایی راه بره اینم از اخبار

همتون رو خیلی دوست دارم و دلم براتون تنگ شده بود

منم که همونطور که مونا می‌دونه یکم تولد علی رو در پیش دارم و با هشتم موافقم خیلی هم خوشحال می‌شم ببینمتون

فعلا تا شوشو دعوام نکرده که چقدر پای کامی هستی تازه از راه رسیدیم باز تو رفتی پای این کامی برم
بای
واییییییییییییییییییییییییییییی سلام به همگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

الی کشتمت حالا غلط املائی منو زودی میبینی مامان آرشا موقعهارو موقه ها نوشته نمیبینی هههههههههههههه وبلاگ سام هم مبارک اتفاقا" من وبلاگ سارینا رو یک ماه پیش درست کردم ولی هنوز کامل نشده که آدرسشو براتون بزارم مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککک

ماهککککککککککککککککککک خاله خیلی نازی بخورمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

زهرا جون خوشحالم که مسافرت بهتون خوش گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

هما آفرین دختر زرنگگگگگگ بوس بخاطر تمام موافقتهات بوسسسسسسسس واسه الینا جونم

همتونو دوست دارم میدونید من سیریشم زود واسه جا هم تصمیم بگیرید هههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مونا جون غصه نخور عزیزم قضیه اینه که من از مامان آرشا کلا قطع امید کردم و کلا دیگه کاری به کار غلط دیکته هاش ندارم!!!

مامان آرشا یه چیزی کلی عذاب وجدان به من میده اونم اینه که تو بالاخره تونستی تو فیس بوک عکسای سام و عکسای آزاده رو ببینی و ایده بگیری یا نه؟ در هر صورت من آمادگی دارم عکسای جدید تولد سام رو هم برات بفرستم.
بچه ها من امروز عزم راسخ دارم بچسبم به تزم برای همین تا 2-3 ساعت دیگه که وقت نهاره نمیام سر بزنم
فقط تو رو خدا بیاین بنویسین اومدم دلم نگیره ببینیم هیچ خبری نیست .
به وبلاگ سام هم سر بزنین تا تشویق شم برم توش بنویسم!!!!!
الی جون ناراحت نیستم چون مطمئنم میخواستی به هما گیر بدی گفتی اسم منم بیاری که غیر مستقیم بهش گیر بدی (چشمک ) ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

هما چرا کم میای بیا دیگه

فدرا و دریاو فرانک 2 شما هم 8 مرداد بیاییدددددددددددددددددددددددددددد بقیه مامانای تهرانی یادتون نره 8 مرداد

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
آفرین مونا به این هوشت خیلی خوشم اومد کلی هم حال کردم درسته درسته درسته می خواستم به هما گیر بدم دیدم خیلی داره ضایع میشه گیر دادنام!!! تازه می خواستم به کالیبراسیونش هم گیر بدم آ[ه این هما از دیپلم بالاتر حرف میزنه من نبفهمم!!!! چشمممممممککککککک
من این دفعه دیگه جدی جدی می رم سر درس
خدا وکیلی حالا که سر کار نیستم لااقل باید تو این افتاب کنار استخر در حال آفتاب گرفتن و هندونه خوردن می بودم نه سر و کله زدن با آسفالت و قیر و هزار تا عدد و رقم و آزمایش مکانیک خاک!!!
گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
سلام سلام به همه مامانای گل

الی جون راحت باش خودتو اذیت نکن من اصلا گیر خورم خیلی خوبه . هر چقدر دوست داری بهم گیر بده . عمرا" یه کوچولو هم ناراحت بشم .
وبلاگ سام جیگرم مبارک . من رفتم سر زدم پستم گذاشتم ولی نمیدونم چرا ثبت نشد . منم خیلی دلم میخواد برای الینا وبلاگ درست کنم . ولی راستش اینقدر با طراحی سایت نفت یه مدت سرو کله زدم از هرچی طراحی وب حالم بهم میخوره . ولی خوب شاید اینکار رو سر فرصت بکنم . بچم گناه داره . ولی فکر کنم برای عروسیش جواب بده. راستی اون عکسو که انتخاب کردی خیلی ماهههههههههههه . من عاشقشم.

مونا جونم برای قرار من با یه جای سر پوشیده موافقم . هوا خیلی گرمه . جای سر باز اذیت میشیم . مگه استخر خونه الی اینا اونهم به صرف هندونه و حوله سرد که مرتب برامون بیارن .ههههههههههه اییییییییی خدااااااامن دلم بیچ میخواددددددددد

بچه ها چرا از صنم خبری نیست؟ اگه کسی شمارشو داره باهاش یه تماس بگیره . من نگرانم . صنم تورو خدا اگه خودتم میخونی بیا برامون یه خطم شده بنویس . فرشته هات خوبن ؟ احتمالا اونا الان یا دارن کلاس صخره نوردی میرن یا اسکیت؟

فرانک 2 ، اگه نیای این بار دیگه واقعا کشتمت . عزیزم شمارتو ندارم وگرنه حتما بهت زنگ میزدم . شاید امیر سام خوابش خوب شده تو هم برای جبرانکلا" رفتی " خواب تابستانی" که نمیای..... بیا زود تند . اقلا تو قرارمون باش

کلثوم جون عکسای ماهک خیلی ناز بود . خودت که فوق العاده بودی.... کجا رفتی عکاسی؟

زهرا جونم خوشحالم که مسافرت خوش گذشت. منم خیلی احتیاج دارم . دوباره مسافرت خونم اومده پائین... (آزمایش دادم فهمیدم؟!!!!!!!!!!!)

راستی الی مسئله کالیبراسیون همون فراخی ما تحته، منتها چون من دوره سر ممیزی میگذروندم این چند روز و دیروز حسابی درس خونده بودم!!!!!! و حسابی هم جو گیر بودم از امتحان خوبم ......... کاملا علمی و استانداردشو نوشتم تا بتونم تو این مسئله هم استاندارد بگیرم .................. (جیگرم اگه دوست داشتی بیا به اینم گیر بده)

دوستون دارم خیلی زیاد ... واقعا مشتاقم زودتر ببینمتون
راستی راستی سمیه جون اول از همه اینکه خیلی باحالی با این ترفندهای خوشگلتم . بعدم اینکه اصلا غصه نخور و حتما بیا منم هیکلم کلی آآآآآآآآآآآآآآآآآاا
بعدم چه اشکالی داره شوشو تم باشه . ولی فکر کنم بنده خدا سرسام بگیره !!!!!!!!!
الی برو سر درست دیگه ای بابا

من که در حال غذا درست کردنم برای مهمونی فردا چون فردا باید برم سر کار امروز غذاهاش رو درست می‌کنم

هما جون به نظرم بهتره زودی بری یه مسافرت یه جای خنک باشه برای نی نی ها بهتره که گرما زده نمی‌شن

ضمنا از عکسای علی تو مسافرت هم براتون می‌زارم زود فعلا تو دوربین تشریف دارن

مونا جون تو خوبی خوش می‌گذره

راستی هما چه زرنگیا کاش من یه ذره مثل تو بودم
سلام به همه مامانای و گل و نی نی های یکساله خوشگلشون!!!!!!!!!!
تولد همه نی نی هامون مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
دیدین چه زود یه ساله شدن؟؟؟؟؟؟؟؟ انگار همین دیروز بود که جوجوها اومده بودن........... حالا هرکدوم آقا و خانومی شدن براخودشون............
دلم براتون خییییییییییییییییییلی تنگ شده بود...........
اومدم بگم من نمردم و هنوز هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستم.
کوروش و کیمیا خوبن و با هم خیییییییییلی رفیق شدن!!!!
کوروش همچنان ممی می خوره و حالشو می بره. البته شیر گاو هم که فت و فراوون می خوره. غذا هم ای بدک نیست. همه چیزخوار شده بچم.........
مهدکودک رو هم خیلی دوست داره و صبح ها وقتی میره مهد انگار داره می ره بهشت!!!!!!!!!!!!
راستی 6 تا دندون داره و یکی دو قدمی هم راه می ره ولی اصولا بچه درشتی نیست. فلفل نبین چه ریزه هستش.
وقت کنم می رم و پست هاتون رو می خونم........

همتون رو می بوسسسسسسسسسسسسسسسسسم. مراقب خودتون و نی نی ها باشین.

قربان همگی. مریم.