بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وایییییییییییییییییییییییییییییی من مردم واسه عکس آرشا بابا خیلی کارتون درسته واجب شد قرار تهران رو بیای و از سارینا چند تا عکس حرفه ای بگیری حق الزحمت هم محفوظه بوسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
اصلاً چطوره قرار رو بذاریم اصفهان؟؟؟ همه ی نی نی گولوها هم یه عکس آتلیه ای هدیه از خاله سمیه می گیرن... خوبه؟؟؟ با یک شب اقامت رایگان و بازدید از اماکن تاریخی و تفریحی!!! جدی می گن هر کی می تونه بیاد در خدمتیم
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
وای سمیه جونمممممممممممممممم خیلی کار درستییییییییییییییی عاشق عکساتمممممممممممممممم ببین ما حتما تا آخر تابستون میایم اصفهان. دختر عموی من اونجا زندگی میکنه . اونم یه نی نی داره . حتما میام پیشت. ببین تو که بلدی یه ترفند یاد منم بده سر شوشو رو گول بمالم زودتر بیایم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی من میخوام شماره تلفن و آدرس آتلیه تو داشته باشم میتونی برام میل کنی؟ بدم دختر عموم . برات مشتری بفرستم . البته موبایلتو برای خودم میخوام. بازم بگمممم عکساتتتتتتتتتتت ماهههههههههههههههه. از اون تیپ عکسایی که من خیلییییییییییییی میپسندم
دلم برای همتون تنگ شده حسابی. امیدارم همه خوب باشید. آیسا که حسابی راه افتاده واز صبح تا شب میگه با من باشید تا برم اینور و اونور. بیرون که تعطیله چون خانم میخواد خودش و بدون کمک جولون بده .
دوستتون دارم
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
اوه اوه دریای طوفانی چرااااااااااااااااااا عزیزم 8 مرداد بیا تا این دریای طوفانی رو آرومش کنیم آیسا جونمم ببوسسس
سمیه جون تکلیف ما که نمیتونیم بیاییم اصفهان چیه قرار رو بیا ما عکس میخواییم قربونه محبتت شما بیا تهران با اقامت رایگان و گرمای تابستانو منازل تفریحی فراوان هرشب هم بری خونه یکی از بچه ها واسه عکس کلی تفریحه هم فاله هم تماشا ههههههههههههههههههههههههههههه بوسسسسسس
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
سلام سلام صد تا سلام با کلی تاخیر تولد همه نی نی های گل تیرماهی و مامی هایی که تیری هستن مبارککککککککککککککککککککککککک. دلم واسه همتون خیلییییییییییییییییییییییییییی تنگ شده بود. بالاخره به لطف خدا و به کمک و تدابیر بعضی از دوستان شوشوی بنده به غیرتش بر خورد و کامی ما رو درست کرد. خدا خیرش بده این مونا رو.....زودتر تهدید میکردی .... به جون خودم خودت هم نمیدونستی اینقدر جذبه داری.نه؟؟؟ عمرا بتونم پستای قبلی رو بخونم ولی از این به بعد هر روز میام تا از قافله عقب نمونم. عاشققققققققققققققققققققق همتونم.
سلام هما جونم خوبی؟؟؟؟؟الینا خوبه؟؟؟؟جای شما خالی بد نبود.عکسای تولد الینا کدوم صفحه هست؟؟؟واسم ادرسش رو میذاری؟؟؟؟سهند هم دست بوسه.عکس هم چشم. فکر نمیکنم بتونیم بیاییم اخه شوشو خیلی سرش شلوغه تو این هوای گرم هم میترسم سهند مریض شه.چه خبرا؟؟؟