2777
2789
سام در حال خنده
http://www.img98.com/images/wvv65n8ywqg9of9zy0a.jpg

سام در حال بوسیدن مامان
http://www.img98.com/images/ioxg2g7vb6t3ni3mwp14.jpg

سام در حال گفتن آآآآآآآ از کلمه آب
http://www.img98.com/images/s42pofwxwcu7c1yfq6by.jpg

سام در حال گفتن ب از کلمه آب!!!
http://www.img98.com/images/0kb3of6dspus8ihteq13.jpg

میمیرم براش!!!!
وای الی منم مردم براش مخصوصا اون خندش . اون کیک کوک ش . قربونش برم . خیلی ماهه . ماشاله خیلی خوشگل میخنده.
چند تا دندون !!!!!!!!!!!! هزار ماشاله . الینا 6 تا دندونشو یه جا در آورد دیگه متوقف شد. الان فکر کنم یه 3 ماهی هست اصلا دندون خیری نیست
سام جیگر خاله دلم میخواست الان اینجا بودی میچلوندمت
بوسسسسسسسسسسسس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اما در مورد آتلیه که مونا جون سوال کرد:
من الینا رو بردم عکسبارن با هزارتا دنگ و فنگ وقت گرفتن و .... هیچ محدودیت تعداد عکس نداشت و ورودی هم نداشت. قیمت هر عکس از 18*13 که 10000 تومن به بالا . البته اولش از من 50000 تومن گرفت لابد باید حداقل 5 تا عکس چاپ کنم . حدودا 60 تا 70 عکس انداخت یعنی بیشتر انداخت ولی فکر کنم 70 تا کنتاکت (3 صفحه ) بهم داده انتخاب کنم که من هنوز اینکار رو نکردم . من از عکسا راضیم ولی بگم خیلی ساده است (من اینطوری دوست دارم).

راستی سمیه جون یه سوال تو عکس روی بوم میزنی ؟ ابعاد 45*30 قیمتش چند میشه؟ راستی با اون که شاسی میفروخت من شماره دادم تماش گرفتی ؟ قیمتاش خوب بود؟

هما جون ممنون من منتظر دیدن عکسای خوشگل گل دخملت هستم

واییییییییییییییییییییییییییییی سام خاله هیچی نمیگم چون هر چی بگم نمیتونم بازم احساسات سرشار خودمو نسبت به دیدن این عکسای خوشگلت بگم فقط عاشقتم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
الی جون برای من فرقی نمیکنه من تابع جمع هستم منتها اینطور که معلومه 8 مرداد سمیرا و فرانک نمیتونن بیان بازم هرچی جمع بگن

کلثوم جان خوشحالم که تولد ماهک گل بخوبی برگزار شد ماعکسسسسسسسس میخواییم

راستی من اونطرف تو کلوپ عکس گذاشتم الی حسادت رو داری
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلاممممممممممممممممممممممم مثل اینکه کلا" تعطیله آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
من هستم اما داغون و خراب و خواب
این اواخر سام ساعت به ساعت بیدار میشد و شیر می خواست آخرا دیگه تو تخت خودمون می خوابید و مدام در حال شیر خوردن اونقدر که صبحها که بیدار میشدم بدنم کوفته بود بسکه به یه حالت دراز کشیده بودم، دیشب بردم گذاشتمش تو تخت خودش از ساعت یک و نیم تا سه و نیم ده- دوازده بار بیدار شد و خوابیدو در نهایت کارش کشید به یه گریه های سوزناکی که دل و سنگ و هم آب میکرد و قیافه من و شوشو که نمی خواستیم از مواضعمون عقب بکشیم خلاصه الان قیافه من دیدنیه....

مونا خانوم خوشگل عکستو دیدم بزنم به تخته این سارینا خوشگله چقدر شبیه خودته ، شوشو تو هم عین من هیچ ردی ازش تو قیافه سارینا نیست!!!! شکسته نفسی نفرمایین زن و شوهر خوشگل و خوش تیپ ...به به

برم که سام هنوز بد اخلاقه....
سلامممممممممممممم الی جون خسته نباشی خواهر شاید باز داره دندون در می یاره-* ساتیار شب پیشش اینجوری بود صبحش 3 تا دندون خوشگل در اورد الان شده آقای 10 دندون وای وای منم مهورا هم واسه الی هم واسه مونا که جفتشون خیلی ماه بود تو عکساشون راستی مونا ماشاالله چه موهای خوبی داری کلثوم جان از اینورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ماهک گلم خوبه بوس قرار چی شد؟؟؟
سلام به همه.... من هنوز نتونستم عکسای اونورو ببینم ...

هماجونم آره گلم روی بوم هم می زنیم امروز قیمت می گیرم بهت می دم... اون شاسی ها هم قیمتش خوب بود ولی من چون تهرانه نمی تونم باهاش کار کنم آخه خریدم فعلاً عمده ای نیست ... مجبورم از همینجا تهیه کنم یکم گرونتره ...

منم عکسای ساده بیشتر می پسندم ولی خب سلایق متفاوته... اگه ساده کار کنی می گن کارش خوب نیست و ...

راستی امروز تولد منه هیچکی یادش نبود... من کوچولوترین نی نی تیرماهی هستم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام

ما خوووبیم ...آرشا جوونی تولدت مبارک...

الی عکسهات واسه من باز نشد....

مونا عکست را دیدم ...مبارک مووهات باشه ....ولی حیف که از تپلیت کم شده..

الی این چیزی که گفتی بساط هر شب من و باربده... کم کم عادت می کنی ههههههه

راستی من با 8م بیشتر موافقم هاا!!!!!!!!!!1