2777
2789
سلام به همه ی دوس جونا
بعد از حدود یک ماه و نیم غیبت امروز تونستم بهتون سر بزنم
از یه طرف تلفن خونه ققطع بود و اینترنت هم تعطیل از یه طرف دیگه هم نی نی سایت تعطیل بود از اون طر هم مامانم اینا رفتن مکه از یه طرف دیگه هم مامان شوشو اینا رفتن مکه (البته با هم هن به فاصله ی یک روز)یه هفته ی پیش هم برگشتن و من مشغوووووووووووووووووول حسابی درگیر بودم
امروز هم واکسن امیرمحمد رو با 12 روز تاخیر زدم و حالا هم خوابیده و من درخدمت شما .وزن :10 قد:78 دور سر :47 خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تولد هم یه تولد کوچولو گرفتیم با حضور 2 تا خاله های امیرمحمد فقط (آقاجون و باباجون مکه تشریف داشتن)از خاندان شوشو هم هیش کی رو دعوت نکردم به پیشنهاد خود شوشو ..برادرهای خودمم نگفتم چون خانوماشون اعصاب خورد میکنن...خیلی هم خوش گذشت ..ما هم واسش تاب خریدیم و سکه
این از این
پستها رو کامل نخوندم
تولد همه ی جوجوها مبارکککککککککککککککککککککککککک ایشالله دخترا عروسیشون پسرا هم سربازیشون
مامن آرشا آتلیه مبارککککککککککک راستی واسه ی 9 مرداد بهم وقت میدی؟ چیا باید بیارم؟ آرشا رو از طرف من ببوس
بوووووووووووووووووووووووس واسه ی همه ی فنگیلهای خوشمزه
به به هانی جون چه عجب از این طرفا!!!! ماشالا امیرمحمد از آرشا زده جلوها... وزنشو می گم اینگار قبلاً از آرشا لاغرتر بود...

شما هر موقع بخواین وقتمون در اختیار شماست... من تلفنمو برات ایمیل می کنم البته به همین ایمیلی که دادی تو نی نی سایت تا هماهنگ کنیم... راستی مناسبتش چیه و عکس از امیرمحمد می خوای بگیری یا خونوادگی؟؟؟
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان آرشا جان فکر کنم من نرفتم ولی همکارم رفته پیش این آزاده 60 تومن ورودی میگیره و باید حتما 10 تا عکس هم بندازی نسبت به عکاس من که خیلی گرون میگیره نمی‌دونم چرا شاید پول هندونه‌هاش رو هم میگیره

راستی قیمتات اگه خوبه ما هم یه سر بیایم اصفحان و خلاصه مزاحمت بشیم

مونا جون میدونی حس می‌کنم هم کار هم بچه‌داری خیلی خستم کرده اصلا وقت نمی‌کنم یه کم زندگی کنم همش کار و بعد خواب و غذا و خلاصه به همین منوال شایدم دارم اشتباه میکنم

هانی جون خوش به حالت به هر وصف تولد گرفتی من که هنوز تو تولد علی موندم هر روز یکی مسافرته و منم مجبورم صبر کنم تا همه خانوم‌ها و آقایون از سفر برگردن

مامان امیر سام بیا بگو ببنیم امیر سام بهتر شده یا نه؟
مامان نی نی تو هم یه کم بیشتر سر بزن
مهناز کجایی
نوشین چرا نمیای یه کم برامون بنویسی انرژی مثبت بگیریم

هما مسافرتی خیلی وقته نیستی؟
مارسیم امروز دیر کردی فکر کنم حسابی مشغول سامی هستی دست تنها

صنم جون کجایی با کوچولوهات چی کار می‌کنی خوبن بیا یه سر بزن دلمون برات تنگ شده

دریا جون ناراحت نبینمت چرا غمگینی عزیزم

فهیمه کارت خیلی جالب بوده تولد شوشو رو میگم من اگه بمیرم هم حاضر به انجام چنین کاری نیستم خیلی باحالی دختر!!!!!!!!!!!!!!!11

بچه‌ها هر کی جا افتاده بیاد که دلم براش تنگه زود زود زود
1 2 3

امروز رکورد شکستم این پست دوممه
سلام سلام
تولد عروس مبارک
قربون خودش و مامان بی معرفتش (اکر کسی تلفن این اینه با مرام ما را داره یه تماس باهاش داشته باشه و بهش بکه حسابی دلتنکشیم هم ما هم دوماتش )

زهرا امروز حال و حوصله ندارم شوشو رفته ماموریت و ممکنه شب نیاد و من هم دبرس حسابی
شاید بعدا امدم باز
نمی دونم هانی جون منم از نی نی سایت برات میل زدم... الآن می رم میلمو چک می کنم...

زهراجون شما قابل بدونید ما در خدمتیم...

قیمتای من از 7000 تومان شروع می شه سایز 18*13 ورودی و اینا هم نداریم... هر تعداد هم که بخوان عکس می گیریم ولی اگه 10 تا عکس چاپ کنند یکیشو به انتخاب خودشون بزرگ می کنیم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه مامان های مهربون .

مونا جونم مرسی که تودآدرینایادت بود امیدوارم تولد به خوبی وخوشی برگزاربشه.

الی جونم مرسی که وقت گذاشتی وبرای تک تک نی نی ها به اون قشنگی نوشتی خانمی تشریف بیارید خوشحال می شیم .

ببخشیدخیلی سرم شلوغه ونمی تونم بیشترازاین بنویسم.
موظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
سلام سلاممممممم به همه مامانای گل تیر ماهی!!!!!!!!!

نمیدونم کسی منو یادش هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه چندباری نوشتم اینجا ولی دیگه فرصت نشد! اماااااااااا همیشه خواننده پر و پا قرص تاپیکتون هستم! نیلوفر من هم 23 تیر بدنیا اومده! و روز سه شنبه تولدشه!

الانم اومدم یه سلامی بکنم و تولد همه نی نی های خوشگل رو به همه مامانای گل تبریک بگم!

عکس نی نی ها رو هم دیدم همشون مثل ماه میمونن!!!!!!!!!!!!

فعلا با اجازه همگیییییییییییییییی

خدانگهدار
سلام
منو یادتون میاد ؟
اومدم این ورا ببینم چه خبره ؟ دیدم تولد نی نی فسقلکا شده ....تولد همشون مبارک ...
و اینکه مامان ارشا جون اتلیه زده ...اونم مبارکه ...بهت پیشنهاد میکنم یه سر بری اتلیه کلیک ...عکساش و دکوراش خیلی جالب و قشنگه ...یه لطفی هم بکن و ادرس یا تلفن اتلیه ات رو برام بفرست ...میخوام میثم رو بیارم پیشت ..ببینم چند مرده حلاجی ؟
وقتی زندگی پایان می یابد از تو نمی پرسند دیگران درباره تو چه کردند وچه نکردند بلکه می پرسند تو درباره خود ودیگران چه کردی و چه نکردی!!!
سلام به همهههههههههههههههههه میبینم هیچکس اینجا نیومده به به

من تولد دخترم به خوبی و خوشی گذشت خدارو شکر از هما و سمیرا هم ممنون که زنگ زدن و تبریک گفتن دوستتون دارم بوس الی هم که پیشاپیش تبریک گفت ممنون

امروز تولد پویان عزیزم و آتریسا خانوم گل مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

راستی من تو تقریبا 3 ماه 10کیلو لاغر شدم و خیلی خوشحالم چون دیروز همه تو مهمونی کلی تشویقم کردن و کف کرده بودن من هم خر کیف شدم اوهههههههههههههههههههههههههههه

هما جون اسباب کشی به کجا رسید وای که الان تو هم حسابی له شدی عوضش دیگه راحت میشی الینا رو ببوس

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه مامانای گل
چه خوب مونا جون که تولد به خوبی برگزار شد منو ببخش که بهت زنگ نزدم یه خورده حال ندار بودم

راستی بیا یه کم از تولد بگو به من کمک کن من احتمالا تولد علی رو این هفته یا هفته دیگه بگیرم بس که هی این مسافرته اون مسافرته نمی‌رسیدم تا حالا
هر روز یکی نبود
راستی دکتر علی گفته می‌تونی همه چی به جز چیزایی که پروتئین گاوی داره بهش بدی درنتیجه ماست و پنیر و گوشت گاو همچنان ممنوع
ولی چیزای دیگه مثل هندونه هم اصلا بهش نمی‌سازه وقتی بهش می‌دم حالش بهم می خوره
غذای میکس نشده هم که محاله بخوره
تو کشف جدیدم به این نتیجه رسیدم که آقا از پیاز تو غذا بدش میاد حالا هنوز مطمئن نیستم

هما تو هم بیا در مورد تولد به من کمک کن

بگید چی درست کنم موندم توش
کارای دیگه هم نمی‌دونم چی کار کنم
فقط می‌دونم به احتمال زیاد این هفته یه آتلیه می‌رم
چند تا عکس از تولد سارینا
http://www.img98.com/images/mi3rnwmhoofs5hlw5r3g.jpg

http://www.img98.com/images/br3qfmm9t32pjbwu8f.jpg

http://www.img98.com/images/tmd2jkjultxp2nk6gum.jpg
http://www.img98.com/images/j5oehxs2fmkus4szy68m.jpg
http://www.img98.com/images/sh5fi2ambn7y74ovkyjl.jpg
http://www.img98.com/images/bez69gj2n3d53so64os.jpg

http://www.img98.com/images/676d77pwtcvmfmle4mf.jpg

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام وای فوق العاده بود مامان با سلیقه بوس واسه سارینا پرند جون خوش اومدی از اینورا بوس واسه نیلو قشنگم ما که هر چند وقت یه بار احولتونو از وبلاگت جویا هستیم مامان میثم شما هم خوب به یاد داریم مرسی که سر زدی مامان ارشا ورودی 50 تومان ظهور عکس 13 در 18 7 تومان دیگه دیگه همین دیگه دوستون دارم بای