اووووووووووووو یه دست و یه هورااااااااااااااا به افتخار ساقی ...... قربون شکل ماه خودتو و فرزان بی دندون برم بهت که زنگ میزنم هیچ، شماره هر کدوم از مامانای تیرماهی رو هم بخوای سرخود وبی اجازه بهت مید هر کی جرات کنه اعتراض کنه با خودم طرفه بی خودم خس و خاشاک بازی درنیارین من با رئیس دولت هم رشته ام!!!!!!!!!!!!!! تو رو خدا منو دوست داشته باشین دیگه!!!!!!!!!!!
وااااااااااااااااااااااای سلام به ساقی عزیزم کجا بودی خانمی ؟ دلمون کلی برات تنگولیده بود . لطف کن وسالی یه بار سر زدنت رو بکن ماهی یکبار تا دل ما هم باز شه. بوس . اون فرزان گلت رو هم ببوس
بقیه هم که میدونید بووووووووووووووووووووووووووووووس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
به به چشم ما روشن ساقی خانووووم....بابا می ری بی خبر...نمی گی ما نگران میشیم ..... دلموون تنگ میشه ....فرزان بی دندون چطوره ؟؟؟؟تولدش مبارک باشه .....اشک ذوق ریختی یا اشک یادآوری ناراحتی؟؟؟خوونه جدید مبارک .... مامان شوشو را ترک کردی؟؟؟حتما دلشون واسه فرزان خیلی تنگ میشه.... دیگه نری غیبت بزنه ها!!!!!!!!!
الی خس و خاشاک رو خوووب اووومدی ...حال کردم
می بینم که ویروس دپرسی در میانتوون ریشه دوانده!!!!!!!!!!!!!!!!! احتمالا به خاطر نبودن صنم و زهراست
زهراااااااااااااااااااااااا
صنمممممممممممممممم
راستی در میان غایبین جا داره از پرستوووووووووووووووووووووو هم یادی کنم...................
خوب دیگه چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟
ما خوووبیم ....باربد خووبه...شیطون شده...روزایی که خوونم خدا رو شکر می کنم که میام سر کار و باربد را میذارم مهد...وقتی مهد میره اخلاقش بهتره...وقتی خوونه ام همش میخواد آویزوون باشه
به مهدش هم علاقه مند شده...4 شنبه با شک و تردید از بغل خاله اش اوومد بغل من.......
مادران گرامی لطفا دپرسی را کنار بذارین مگه نه می گم ساسی مانکن بیاد ها!!!!!!!!!!
زهرا بی معرفت بیا یه خبری از خودت بده یه عکس از علی خوشگلمون بزار . ساقی جون مرسی که یادی از ماها کردی مگه اینکه تولد گل پسرت بشه یه سری بزنی آره (چشمک )پسمله نازتو ببوس . پرستو جان شما هم بیا یه عکس از گل پسرت برامون بزار ببینیم چه جوریاسسسسسسسسسس بوس واسه همتون
الی من مردم با این فیلم سینما ها با نام درباره الی کم به فکرت بودیم حالا تو بزرگراه و خیابون و همه و همه جا با این تبلیغ باز دوباره بیادت میفتیم بوس واسه خودتو اون سام ناز و جیگر
دریا جون ما عکس های تولد آیسا رو میخوایممممممممممممممممممممم
نوشین بیا ببینم من عکس باربد گلو میخوام
خواهشا" بعد تولد برامون عکس بزارید خواهششششششششششششششششششششش
راستی ایده های جالب شما رو برای تولد پذیرا هستم
و اندر احوالات سارینا دیروز رفتم کیک تولدشو سفارش دادم کارتهای تولدشم پخش کردم حالا امروز یا فردا میخوام برم کادو برای مهمانهاش تهیه کنم مامانم میگم وای که چقدر برای خودت یه تولدو سخت میگیری یه ماهه داری فکر میکنی دو هفته هم هست در حال خریدی حالا فکر کردی شغالقمر کردی بعد از 5 سال بچه آوردی منم میگم بله تو هم میتونی بیار تو این اوضاع نابسامان ههههههههههههههههههههههه چه میچسبونم همه چی رو به هم سارینا هم که از وقتی راه افتاده به هیچ عنوان تو بغل وا نمیسته که هیچچچچچچچچ همش میخواد راه بره تازه میگه دستتم نگیرید پنج شنبه بردیمش پارک اونقدر من و باباش دنبالش دویدیم انگار دوش گرفته بودیم خیس عرق شده بودیم وای که چقدر دوست داشتنین این بچه ها
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
واییییییی ساقی چه عجبببببببب ...می گفتی گوسفندی ، گاو پرواری ، چیزی سر می بریدیم .....
خوشگلای خاله : علی ، پیمان و فرزان کوچولو تولدتون مبارکککککککککککککککککک
به من بگین چه جوری عکس بگذارم ......... "تاینی پیک" ف ی ل ت ره ..........
اندر احوالات ما اینکه 5شنبه تولد شایان بود ..خیلی کوچک و جمع و جور ..ولی همون رو هم مامان شوشو جان دماخمون درآورد ..... ...... خانم بعد از 8 ماه یادش افتاده که چرا عمه های تو اومدن دیدنی فرزاد (واسه فوت عموش) طبقه بالا نیومدن به شوهر من تسلیت بگن البته از نوع حضوری و گفتن " این دهن کجیه دیگه " !!!!!!!!!!!!!!!!!! دقیقا همین جمله ....... و 5 شنبه یاد تلافی افتاده بودن و با دختر بزرگشون بغ کردن و قیافه گرفته رفتن تو هال نشستن بجای مهمون خونه ........ تازه جواب سلام و خداحافظ رو هم به زور دادن ....یعنی زحمت ندادن بیان جلو دست بدن و روبوسی کنن ..که این پیشکش .....همون جواب رو هم آنچنان زیر لبی گفتن که فکر نکنم کسی شنید .....
من هم که دل تنگ مامانم بودم حسابی ...اینو هم دیدم .... شب یه دل سیر گریه کردم ...... و دیروز هم یه سردرد میگرنی وحشتناکککککککککک ........
از کادو آوردن مامان شوشو هم هیچی نگم سنگین ترم ......
جالب ترین قسمتش اینه که حسابی هم کنجکاوه ببینه عمه هام و بابام چی آوردن .....
اینم اولین تولد شایان گلی ما ......ولی از این بگذریم خیلی خوش گذشت ..... هههههههههههه
ولی چقدر خوشحالم که خیلی خودم رو نکشتم واسه پذیرایی و سفارش کیک و امثالهم .....
فیروزه جونم ناراحت نباش عزیزم پسمله گلتو عشقه منم که واسه سارینا دارم خودمو میکشم خدا میدونه چی در انتظارمه چون من هم خانواده شوشو م واسه خودشون ماجراها دارن عزیزم از اینجا میتونی عکس بزاری http://picasion.com
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
سلام سلام به همه مامانای گل تیر ماهیییییییییییییییی
تولد علی جونم ، فرزان جونم و پیمان جونم مبارکککککککککککککککک
از خاله هایی که تولد دخملم تبریک گفتن ( که تعدادشونم خیلی کم بود !!!!!!!!!!!!!! ) ممنون
الینا برای یکسالگیش بردیم پایش : وزنش 9600 و قدش 78 بود . البته با توجه به اینکه بدو تولدش وزنش 3300 بود الان باید 9900 میشد که دکتر گفت با توچه به اینکه یک ماهه راه میره وزنش خوبه
زهرا اقلا تو تولد یکسالگی پسرت بیا یه سر به ما بزن. بهش بگو خاله ها خیلی دوستش دارن
پرستو تو هم همینطور بیا یه سر بزن
فیروزه جون غصه نخور عزیزم این مشکلات رو کم و بیش ههمون داریم. به فکر شایان جیگر باش که مثل گل تو بغلته
مهتاب عزیزم تو برای تولد آدرینا اگلم چیکار کردی؟کمکی از دست من ساخته هست بگو
راستی من الینا رو روز تولدش بردم آتلیه عکسباران ، اینقدر اذیت کرد که نگو . اوندفعه که 7 ماهه بود خیلی راحتتر بود . حالابراش آهنگ گذاشته بودن . پا میشد میرقصید پشتشو میکرد به دوربین و...............