2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ....الهی خدا دامنتوسبزکنه

قربونت برم . انشاا... همه منتظره به آرزوشون برسن . والااا دیگه خسته شدم . ولی از یه طرف کاری جز صبر هم ازم بر نمیاد . تنها چیزی که به ذهنم رسید رفتم ورزش . چون اون دفعه هم ورزش میکردم باردار شدم 

من الان ۶ ماهه اقدامم ولی خبری نیست . متاسفانه بچه ام رو پارسال از دست دادم . 😔 نمیدونم چقدر باید ...

منم ۴ماه اقدامم،خداکنه اینماه یشم دگ از انتظار بدم میاد

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
نه راستش خودمون اقدام کردیم همینجوری شما چندماهه؟

من ماه چهارمم.ماه دوم سوم لتروزل متفورمن خوردم ولی نشد،اینماه رفتم پیش متخصص قبلا پیش ماما رفتم.

متخصص دارو نداد گف مشکلی نداری،ولی ازمایش ۴ساعت بعد نزدیکی روز۱۴پریودم گرف اونم سالم بود.گف اینماه اگ پریود شدی برو عکس رنگی

من ماه چهارمم.ماه دوم سوم لتروزل متفورمن خوردم ولی نشد،اینماه رفتم پیش متخصص قبلا پیش ماما رفتم. مت ...

سلام انشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه 

چه آزمایشی دادین میشه بگین ؟

يه دختر ناز ميخوام بيارم يه خواهر واسه پسرم 💋💋💋
سلام انشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه  چه آزمایشی دادین میشه بگین ؟

ازمایش پی سی تی،تست ۴ساعت بعد نزدیکی در روز تخمک گذاری،دکترم خودش تو مطب برام انجام داد،نشون میده ک تخمک گذاری طبیعیع،اینک ترشح دهانه رحم باعت کشته شدن اسپرم نشه،اسپرم تحرکش،واینک زندس و...خیلی ازمایشش خوبه.با ی سرنگ از داخل رحم میکشه بیرون زیر میکروسکوپ نشون میده همچیو.هزینش ۲۰۰تومن