2777
2789
عنوان

اگه چشمم زدن ...

109 بازدید | 14 پست

من خودم نمیگم خیلی ادم خاصیم خیلیا از منم بهتر سوتفاهم نشه ولی هرجا میرفتم مسگفتن چه عروسکیه چه دختر نازیه چه قرص ماهیه و کلی خواستگارو ‌... تا اینکه با اینکه ۲۰ سالمه مفصلم عمل خواستو عمل شدم تعویض مفصل کردم ..

به نظرتون منو چشمم زدن ؟

هیچکدوم از کارامم نمیشه طلسم شدم ؟

چیکار کنم از این همه کارای شیطانی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر داره ؟

اره داره اسپند با نمک هم دود کن خیلی خوبه تخم مرغ رو که شکستی بنداز تو اب روان تا چشم و نظر رو ببره

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

هر گاه گرفتار سحر شدى دست خود را مقابل صورتت قرار بده و بگو: «باسم اللَّه العظيم، باسم اللَّه العظيم، رب العرش العظيم، الا ذهبت و انقرضت».

هر گاه تو را چشم زنند كف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره «حمد» و «قل هو اللَّه أحد و معوّذتين» را قرائت كن، و هر دو كف را به صورتت بكش خداوند تو را از گزند آن حفظ ميكند.

عزیزم بیماری برای آدمیزاده دیگه 

این فکرها رو با خودت نکن بسپر دست خدا 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
لعنت به خرافات  واقعا اعتقاد دارین  روتون می شه این حرفا رو بزنین  تحسین کردن بقیه ...

عزیزم من خودمم نمیدونم راسته یا نه ولی احترام بزار چه طرز حرف زدنه خب شاید یکی تو این تاپیک اعتقاد داشته باشه هرکی یه طوریه دیگه   

عزیزم من خودمم نمیدونم راسته یا نه ولی احترام بزار چه طرز حرف زدنه خب شاید یکی تو این تاپیک اعتقاد د ...

من توهین نکردم 

اگه ناراحت شدین معذرت 

ولی باور کنید فکر بهش اذیتتون می کنه 

من توهین نکردم  اگه ناراحت شدین معذرت  ولی باور کنید فکر بهش اذیتتون می کنه

اخه من یه عمه دارم با دعا و اینا سر و کار داره دخترشم هم سن منه تقریبا همیشه حسادت میکنم ترسیدم که نکنه واقعا کاری کرده

اخه من یه عمه دارم با دعا و اینا سر و کار داره دخترشم هم سن منه تقریبا همیشه حسادت میکنم ترسیدم که ن ...

نه عزیزم 

تا خدا هست هیچ اتفاقی نمی افته 

گر نگهدار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد