2789
فقط ب مادرش وابستس ب شدت من خیلی زیاد دوسش داشتم ولی دیگه نه, دوسش ندارم

اخه خودت میدونی برای ازدواج دوم دیگه همه جوره باید خودتو فدا کنی

به نظرم همه تلاشتو برای نگه داشتن زندگیت بکن،اگر دیدی همه راهها بن بسته اونموقع تصمیم بگیر

امار طلاق خیلی بالا رفته،باید گذشت عاقلانه کنیم،سوختن و ساختن منظورم نیست،تدبیر و محبت بهترین راهه

No pain,No gain

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خودت میدونی برای ازدواج دوم دیگه همه جوره باید خودتو فدا کنی به نظرم همه تلاشتو برای نگه داشتن ...

۶ ساله زنشم

ی شب پهلو من نبود وقت خوابم, از ساعت ۱۱ میره پهلو مادرش تا ۳ صبح میاد ک من خوابم

گفتم خونه مستقل بگیر مادرش بیرونم کرد

چیکار کنم?منم خسته شدم

۶ ساله زنشم ی شب پهلو من نبود وقت خوابم, از ساعت ۱۱ میره پهلو مادرش تا ۳ صبح میاد ک من خوابم گفتم ...

واقعا خیلی سخته،اما اگه خوبیهاش از این عادت غلطش بیشتره تحت نظر مشاور برین

بچه که نداری؟ 

No pain,No gain
با یکی از دوستاش زیاد بیرون میره دیشب دعوا کردیم امروز صبح ادامه داد دعوا رو

وا خب بره مگه چی میشه ....همسر منم دو سه تا دوست از دوران بچگی داره خیلی با هم جورن خیلی همو میبینن چی میشه مگه کلا ادم اجتماعی ای هست  از نظر من که این ویژگی مثبت یه مرده و قابل اعتماد بودنشو نشون میده البته خب بستگی داره دوستاش ادم مناسبی باشن یا نه 

وا خب بره مگه چی میشه ....همسر منم دو سه تا دوست از دوران بچگی داره خیلی با هم جورن خیلی همو میبینن ...

نه عزیزم اون دوستش معتاد هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم