2789
اشکال نداره, تو اصلا ب رو خودت نیار اونم  درست میشه اما خودتو مث من آواره نکن خیلی تلخ و سرده

باشه گلم تو قهر کردی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره یک ماه و ۳ روزه

خیلی سخته گلم فدات انشالله مشکلت حل شه عزیزم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
قربونت منم الکی اومدم قهر اما دارم کارای طلاقو انجام میدم تو راه منو نرو غروب برگرد و ی شام خوب ام ...

انشالله که طلاق نمیگری خوب میشه شوهرت ما زنها خیلی زجر میکشیم مرسی گلم برات دعا میکنم تو هم برا من دعا کن

رو چشام عزیزدلم زندگیت الهی غرق خوشبختی باشه عزیزم

فدات تو هم خوشبخت باشی همیشه گلم

آقایون اکثرا توی دعوا حرفایی میزنن ک واقعیت نداره ، ی چیزی تو دعوا گفت دیگ آبجی خوبم ، میخواست دعوا رو کش بده تو با مهربونی تموم میکردی . 😇

با دوستش زیاد میره بیرون دلیلش چیه ؟ دلیلش رو پیدا میکردی خودت رو جایگزین میکردی اگ میشد ، اگرم ن ، محیط رو جوری میکردی ک کم بره بیرون . 

هیچوقت از خونه نیا بیرون ی درصد احتمال بده دنبالت نیاد اونوقت خیلی بد میشه.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹