2777
2789
عنوان

این خوبه؟

116 بازدید | 20 پست

بچه ها ..یه کلاس هایی هستند . ترم تابستانی . با استاد ..کلاس های پزشکی . مثلا پرستاری میری با این استاد و چهارشنبه ها و پنج شنبه به نظرتون برم بچه ها؟ اگر برم مفیده؟ میتونم بیمارستان کار کنم؟ کسی میشناسین رفته باشه و راضی باشه؟ نمیخوام الکی هزینه کنم

والا ماکه مامایی میخونیم ودوستامون پرستاری نا امیدن برن سرکار دیگه کسی که بره این کلاسارو میگیرن خواهرمن؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من لیسانس پرستاری هستم ۴سال درس خوندم دوسال طرح رفتم ،اون وقت الان با هزار تا التماس به صورت قرداد سه ماهه بدون بیمه و اضاف کار ۸۵۰ حقوقم،با یه ترم ترم درس برداشتن نمیزارن بیمارستان کار کنید اینقدر کارشناس پرستار بیکار هست،اگر زمان به عقب برمیگشت قطعا میرفتم سمت آرایشگری

بچه ها الان من رشته تجربی هستم ..کنکور بار اولمه دادم ..خوب نبود . مادرم گفته هر رشته ای بود برو . مثلا حسابداری . مدیریت بازگرانی هم جز رشتست . برم . من علاقه دارم کار در بیمارستان . کسب هست رفته رشته ای که علاقه پیدا کرد . گفتم اگر کلاس ها خوبه برم