ولی من میخوام تا 5 سالگی تو صندلی بشینه پس کریر هم براش جدا بخرم فقط تا وقتی ک پیاده ایم کالسکه هس تو ماشین هم صندلی .کاربرد کریر چیه ؟یکی بهم بگه خواهشا
پسر من تو کریر میخوابید میذاشتم توش تابش میدادم تا بخوابه
چندبارم با اتوبوس رفتم شهرستان شب تا صبح تو کریر خوابید یبار یه بچه جلومون نشسته بود خم شد دید پسرم تو کریر پایین خوابیده گفت مامان یه بچه اینجاست تو لونه ش خوابیده😂
🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
من برای مواقعی که بیرون میرفتم مثل پارک یا مهمونی و نمیخواستم نوزاد رو تو بغل بگیرم و نمیخواستم هم رو زمین بزارمش از کریر استفاده می کردم، تو خونه هم میذاشتمش تو کریر و هرجای خونه میرفتم با خودم میبردمش و کنار خودم میذاشتمش و کارامو میکردم تا تنها نباشه
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!
وقتی جمع میشه جای کمی میگیره برای تو ماشین گذاشتن و مسافرت فقط عصایی خوبه، البته من هردوشو داشتم، از کالسکه معمولی اش که برای سیسمونیش بود برای اطراف خونه استفاده میکردم بعد که رفتم سفر بخاطر بزرگیش نبردمش و همونجا براش کالسکه عصایی گرفتم و سال ها از هردو استفاده کردم خیلی به کالسکه عادت داشت